يكي بگه اين pele و ... كجان؟ (ما كه تو pes 2009 ) پيداشون نكرديم![]()
يكي بگه اين pele و ... كجان؟ (ما كه تو pes 2009 ) پيداشون نكرديم![]()
رونالدو را هم نداره.
ممنونم که منو به حساب نمیارین![]()
سلام دوستان من استادیم ساز هستم میتونید نمونه کاره م رو تو این وبلاگ ببینید
نمیدونم تا به حال این کارم رو اینجا نمایش دادن یا نه
این مطلب برای اطلاع رسانی و هیچ گونه جنبه تبلیغاتی نداره
سلام دوست منکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز رو از حالت 32 بیت به 16 بیت تغیر بده و برنامه های اضافی رو پاک کن
وتا حد ال امکان از تسکمنیجر خارجش کن تا عمل درست رو بروی بازی pes2009
ببینید
دوستان چطوری تعداد کفش بیشتری وارد بازی کنم؟؟
هر چی کفش وارد میکنم جایگزین قبلیا میشه
شرمنده که ای پست رو زدم
از اساتید محترم خواهش می منم به این پست هم رسیدگی کنند
بهع گفتم لان میام اینجا همه فوت فنا رو یاد میگیرم ولی اینجا انگا همه سوال دارن و جوابی نیست.من یه هفته نیس فوتبال میزنم و جلو داداشم کم اوردم مثلا همش شوتو میزنه تو دست دروازه بان دروازه به این بزرگی اخه لا اله الا الله بیخیال حالا چطوری باید شوت کرد؟فلشو چطوری باث گرفت اخه یا میزنه تودست یا میزنه اوت.چیز دیگه ای بلدین بگین ممنون میشم .
زماني كه ميخواي شوت كني همزمانش دو جهت پايين و چپ يا راست هم بزن كه گوشه بزنه و اگه ميخواي قدرتي شوت كني همزمان با شوت جهت جلو رو بگير. من ازين روش خيلي ساده و راحت هميشه گل ميزنم و گرفتنش براي دروازبان سخت ميشه
اي گفتي
راستي اين تاپيك صاحب نداره(چون همه سوال مي كنند و اساتيد فوتبالمعلوم نيست كجان)
داره توي بخش بازيكنان كلاسيك اسمش fake هست از اديت فايلي كه اسامي رو اصلاح مي كنه اگه استفاده كني بعد آنلاك كردن مي بيني كه هست
يه دست برزيل رو قهرمان جام جهاني بكن تا تيم ملي كلاسيك برزيل آنلاك بشه اگه از اديت فايل كه اسامي رو اصلاح مي كنه استفاده نميكني اسمش رو آخر سر نوشته : Palm
از خيرش بگذر چاره چيه با اينكه اشكا از cv0f نيست يه چيز توي كيت سرور ريختي كه به cv0f مربوط ميشه دليلش مي تونه اونم باشه
نه عزيز كي گفته شما رو به حساب نمياريم هر كسي توي فروم P30World عزيزه براي ما. شما خوب رم پاييني داريد پس بازي رو نمي توني روي آخرين درجه كيفيت بازي كني يا روي مديوم بازي كن يا رزوليشن رو بيار پايين و يا رم 4 بخر خيالت رو تا مدت ها راحت كن از بابت رم
اينايي كه مي خواي نسبتا حجمش زياده توي همين تاپيك بورگوم پچ جستجو كن يا از پچ krauser كه توي صفحه 701 اومده استفاده كن داخلش gdb تيم هاي بوندس ليگا و تيم هاي ملي كه لباسشون واقعي نيست موجوده
اولا اگه مي خواي با يه حرفه اي تر از خودت بازي كني حتما يه تيم قوي بردار با تيم ضعيف به اين راحتيا نمي توني يكي رو ببري كه خودش PES باز هست. مثلا اگه اينتر رو برداري مي بيني زلاتان همه ضرباتش در چهار چوب هست خيلي سخت توپ رو از دست ميده و يك بازيكني هست كه يكه بزن تيم هست من حر دفعه اينتر بر ميدارم بدون استثنا گل ها رو با زلاتان مي زنم خيلي هم سعي مي كنم با بازيكنان ديگه گل بزنم ولي با حضور زلاتان اصلا نميشه با مهاجمي غير از اون گل زد در ضمن شوت هاي ساده از راه دور به اين راحتي ها توي گل نمي ره از سانتر از جناحين تو سر توپ زدن در محوطه جريمه براي از بين بردن تمركز دروازبان پاس دادن به مهاجم كناري در مواقعي كه با دروازبان تك به تك هستي از جمله راه هاي موثر براي رسيدن به گل هست. اينم بگم PES 2009 دروازبان ها خيلي نابغه هستند البته اين خوبه به نظرم مثل فيفا 09 كارنت نيست مي بيني يه بازيكن با overal 60 70 با تك به تك شدن جلوي بوفون راحت ميتونه با يه شوت دقيق و زاويه دار گل بزنه. در حاليكه توي PES 2009 اين جوري نمي توني به گل برسي حداقل به اين راحتي ها نمي توني اگه هم بتوني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)