تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 881 از 940 اولاول ... 381781831871877878879880881882883884885891931 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,801 به 8,810 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

داره خودمونی میشه japrap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

يكي بگه اين pele و ... كجان؟ (ما كه تو pes 2009 ) پيداشون نكرديم

پروفشنال davidjoker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جایی که فقط دو نفر هست...

پيش فرض

رونالدو را هم نداره.

داره خودمونی میشه iceman10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام دوستان مناین بازی و داشتم کامل و بدون مشکل اجرا میشد بعد ویندوزم و عوضم کردم الان هر کاری میکنم بعد از چند دقیقه کند میشه
    نمی دونم چیکار کنم اعصابمو ریخته بهم
    توی تنظیماتم همه چی good هستش فقط ram ok هستش
    کمکم کنید مرسی
    ممنونم که منو به حساب نمیارین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلام دوستان من استادیم ساز هستم میتونید نمونه کاره م رو تو این وبلاگ ببینید

نمیدونم تا به حال این کارم رو اینجا نمایش دادن یا نه

این مطلب برای اطلاع رسانی و هیچ گونه جنبه تبلیغاتی نداره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام دوست من
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ویندوز رو از حالت 32 بیت به 16 بیت تغیر بده و برنامه های اضافی رو پاک کن
    وتا حد ال امکان از تسکمنیجر خارجش کن تا عمل درست رو بروی بازی pes2009
    ببینید

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

دوستان چطوری تعداد کفش بیشتری وارد بازی کنم؟؟

هر چی کفش وارد میکنم جایگزین قبلیا میشه

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان من به اینا احتیاج دارم:

1- GDB کامل تیمهای ملی
    2-GDB لیگ آلمان
    3-Full Map برای کیت GDB
    4- و آپشن فایلی که تمام نقل انتقالات تا به الان انجام شده باشه

هر چندتاشو تونستید برام بزارید
    با تشکر
    شرمنده که ای پست رو زدم

از اساتید محترم خواهش می منم به این پست هم رسیدگی کنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZEDEHAL DEGE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین دورو ورا

پيش فرض

بهع گفتم لان میام اینجا همه فوت فنا رو یاد میگیرم ولی اینجا انگا همه سوال دارن و جوابی نیست.من یه هفته نیس فوتبال میزنم و جلو داداشم کم اوردم مثلا همش شوتو میزنه تو دست دروازه بان دروازه به این بزرگی اخه لا اله الا الله بیخیال حالا چطوری باید شوت کرد؟فلشو چطوری باث گرفت اخه یا میزنه تودست یا میزنه اوت.چیز دیگه ای بلدین بگین ممنون میشم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه adac_data's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بهع گفتم لان میام اینجا همه فوت فنا رو یاد میگیرم ولی اینجا انگا همه سوال دارن و جوابی نیست.من یه هفته نیس فوتبال میزنم و جلو داداشم کم اوردم مثلا همش شوتو میزنه تو دست دروازه بان دروازه به این بزرگی اخه لا اله الا الله بیخیال حالا چطوری باید شوت کرد؟فلشو چطوری باث گرفت اخه یا میزنه تودست یا میزنه اوت.چیز دیگه ای بلدین بگین ممنون میشم .
    زماني كه ميخواي شوت كني همزمانش دو جهت پايين و چپ يا راست هم بزن كه گوشه بزنه و اگه ميخواي قدرتي شوت كني همزمان با شوت جهت جلو رو بگير. من ازين روش خيلي ساده و راحت هميشه گل ميزنم و گرفتنش براي دروازبان سخت ميشه

9. این کاربر از adac_data بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه japrap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اي گفتي

راستي اين تاپيك صاحب نداره(چون همه سوال مي كنند و اساتيد فوتبال معلوم نيست كجان)

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

داره توي بخش بازيكنان كلاسيك اسمش fake هست از اديت فايلي كه اسامي رو اصلاح مي كنه اگه استفاده كني بعد آنلاك كردن مي بيني كه هست
    يه دست برزيل رو قهرمان جام جهاني بكن تا تيم ملي كلاسيك برزيل آنلاك بشه اگه از اديت فايل كه اسامي رو اصلاح مي كنه استفاده نميكني اسمش رو آخر سر نوشته : Palm

ميشه بگيد بايد چكار كنم كه درست بشه چون قبل از اينكه فايل cv0f رو بريزم درست بود
    از خيرش بگذر چاره چيه با اينكه اشكا از cv0f نيست يه چيز توي كيت سرور ريختي كه به cv0f مربوط ميشه دليلش مي تونه اونم باشه

ممنونم که منو به حساب نمیارین
    نه عزيز كي گفته شما رو به حساب نمياريم هر كسي توي فروم P30World عزيزه براي ما. شما خوب رم پاييني داريد پس بازي رو نمي توني روي آخرين درجه كيفيت بازي كني يا روي مديوم بازي كن يا رزوليشن رو بيار پايين و يا رم 4 بخر خيالت رو تا مدت ها راحت كن از بابت رم

شرمنده که ای پست رو زدم

از اساتید محترم خواهش می منم به این پست هم رسیدگی کنند
    اينايي كه مي خواي نسبتا حجمش زياده توي همين تاپيك بورگوم پچ جستجو كن يا از پچ krauser كه توي صفحه 701 اومده استفاده كن داخلش gdb تيم هاي بوندس ليگا و تيم هاي ملي كه لباسشون واقعي نيست موجوده

اولا اگه مي خواي با يه حرفه اي تر از خودت بازي كني حتما يه تيم قوي بردار با تيم ضعيف به اين راحتيا نمي توني يكي رو ببري كه خودش PES باز هست. مثلا اگه اينتر رو برداري مي بيني زلاتان همه ضرباتش در چهار چوب هست خيلي سخت توپ رو از دست ميده و يك بازيكني هست كه يكه بزن تيم هست من حر دفعه اينتر بر ميدارم بدون استثنا گل ها رو با زلاتان مي زنم خيلي هم سعي مي كنم با بازيكنان ديگه گل بزنم ولي با حضور زلاتان اصلا نميشه با مهاجمي غير از اون گل زد در ضمن شوت هاي ساده از راه دور به اين راحتي ها توي گل نمي ره از سانتر از جناحين تو سر توپ زدن در محوطه جريمه براي از بين بردن تمركز دروازبان پاس دادن به مهاجم كناري در مواقعي كه با دروازبان تك به تك هستي از جمله راه هاي موثر براي رسيدن به گل هست. اينم بگم PES 2009 دروازبان ها خيلي نابغه هستند البته اين خوبه به نظرم مثل فيفا 09 كارنت نيست مي بيني يه بازيكن با overal 60 70 با تك به تك شدن جلوي بوفون راحت ميتونه با يه شوت دقيق و زاويه دار گل بزنه. در حاليكه توي PES 2009 اين جوري نمي توني به گل برسي حداقل به اين راحتي ها نمي توني اگه هم بتوني

12. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •