منظور مکس نت از حداقل تبادل چیه تو سرویس نامحدود!؟ تو سرویس های محدود هم نوشته 2 گیگ هر ماه حساب میشه برای شبانه بقیش رایگانه. یعنی ماهی 7 تومن کلا هزینه دانلود شبانشونه که شب اول کم میشه و تمام؟
منظور مکس نت از حداقل تبادل چیه تو سرویس نامحدود!؟ تو سرویس های محدود هم نوشته 2 گیگ هر ماه حساب میشه برای شبانه بقیش رایگانه. یعنی ماهی 7 تومن کلا هزینه دانلود شبانشونه که شب اول کم میشه و تمام؟
نه تمام نمیشه ولی سرعت بعد از اون میاد پایین ولی معلوم نیست تا چقد؟ منم مشکلم همینه اگه سرعت زیاد افت کنه مفت هم نمی ارزه میمونه همون اسیاتک.
آره ممنون که اینو مطرح کردین همه برن شکایت کنن مطمئنا به نتیجه میرسیم چون واقعا حق ندارن تا زمانی که مدت قرارداد سرویس تموم نشده تغییرات رو اعمال کنن شاید کسی دوست نداره به اینجور اینترنتی پول بده. پارس انلاین هم همین کارو کرد ولی برای ثبت نام کنندگان جدید یا کسایی که مدت سرویسشون تموم شده بوده. انگار الآن من پولمو گذاشتم بانک پنج ساله بستمش اونم 26 درصد الآن بیاد بزنه زیرش بگه من 20 درصد بیشتر نمیدم. مگه داریم!!؟؟ مگه میشه!!؟؟
Last edited by android500; 16-07-2015 at 21:14.
با این اوضاع خط من میتونم از اسیاتک 10 مگ بگیرم؟
Downstream Upstream SNR Margin :17.1 15.9 db Line Attenuation :52.3 30.3 db Data Rate :2400 767 kbps Max Rate :8844 1092 kbps CRC :0 0
اگه اشتباه نکنم خطتون تا 8 مگ میتونه انتقال بده![]()
شما هیچ مدرکی مبنی بر تعهد مخابرات برای ارائه ترافیک رایگان شبانه نداری. اینم جوابشون:
قابل ذکر است که در زمان ثبت نام سرویسهایی که شبانه رایگان حذف گردیده است اسمی از دانلود شبانه برده نشده بوده و مخابرات تعهدی برای ارائه این سرویس به دارندگان طرح های حذف شده نداشته است.
دوست عزیز من خیلی وقته از ماکسنت سرویس vip چهار مگ دارم ، اون که نوشته "حداقل حجم تبادل شبانه، که امکان استفاده بیش از آن مقدور و رایگان خواهد بود " کلا چیز مهمی نیست چون هیچ وقت سرعت دانلود شبانه رو محدود نمیکنه مگر اینکه مشکل سراسری برای همه ی isp ها وجود داشته ...
خلاصه برای دانلود شبانه خوبه مخصوصا که میتونید با پرداخت یه هزینه ساعات رایگان شبانه خودتون رو تغییر بدید و همچنین سرویس شهاب Jimbo هم داره که میتونید 4 یا 10 یا 20 مگ شارژ بخرید و بعد از خرید ، downstream خط شما روی بالاترین حد ممکن بسته میشه و میتونید در هر موقع از شبانه روز با بالاترین سرعت دانلود کنید که برای دانلودهای ضروری خیلی خوبه. ولی پینگش زیاد خوب نیست و برای اسکایپ و بازی آنلاین زیاد بدرد نمیخوره.
در ضمن این شرکت قبلا زیر مجموعه آسیاتک بود ولی الان دیگه بصورت مشارکتی با آسیاتک همکاری داره و دفتر مرکزی و پشتیبانی اصلیشون تو تبریز هست. نماینده اصلی و کامل آسیاتک تو ارومیه شرکت آذران آراز رایانه غرب هست که تو سایت اصلی آسیاتک میتونید پیداش کنید.
البته اوایل ماه رمضون مشکل قطع و وصل شدن مداوم داشت و الان دیگه وضعیت بهتر شده ولی یخورده بیشتر از حد معمول طول میکشه تا چراغ مودم سبز بشه. با اینکه کیفیت سرویسشون خوبه ولی چون 10 مگ با شبانه رایگان ندارن میخوام بعد از اتمام سرویس تخلیه کنم برم آسیاتک.
دوست عزیز ممکنه بگین که خط شما فیبر نوری هست یا خیر کدوم محله هستید؟ واینکه شما تو یه ماه بیشترین حجمی که داناود کردین شبانه چقد بوده؟ سرعت هیچ افتی پیدا نمیکنه؟
Last edited by android500; 16-07-2015 at 23:12.
اینو خود آقای مجرم گفته!!؟؟؟
آخه بگو اسکل اون بنر 2 متر در 10 متر چی بود زدی تو امور مشترکین شبانه رایگان
ازین مخابرات دزدتر ندیدم قبلا اینترنت دو مگ داشتم هفته پیش رفتم اونو 5 مگش کردم اصلا در حد 5 مگ نیست سرعت دانلود بین 350 تا 400 است ازین بدتر امروز دیدم 5 روز نشده 4 گیگ از اینترنتم کم شده زنگ زدم میگم چرا اینجوری شده میگن دانلود شبانه رو حذف کردن منم اکثرا دانلود شبانه انجام میدم خیلی به ضرر تموم شد این از سرعت مزخرفشون اینم از حذف شبانه به قول خودشون نصف کردن من امروز بعد یک هفته متوجه شدم دانلود شبانه رو نصف کردن این دزدها
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)