فرمایش شما درست امین جان
اون بخش نامه ای که اومد قطعی نبود و ممکن بود تغییر کنه .
تازه همین الانشم این درسهایی که تو لیست قرار داره قطعی نیست و ممکنه زمان انتخاب واحد وجود نداشته باشه ...
ولی به عنوان یه چارچوب کلی میشه روشون حساب کرد .
فرمایش شما درست امین جان
اون بخش نامه ای که اومد قطعی نبود و ممکن بود تغییر کنه .
تازه همین الانشم این درسهایی که تو لیست قرار داره قطعی نیست و ممکنه زمان انتخاب واحد وجود نداشته باشه ...
ولی به عنوان یه چارچوب کلی میشه روشون حساب کرد .
امروز یکی از نمرات تشریحیم اومده مشکل اینجاست استاده فقط بهم 0.4 داده ! در حالی که صد در صد مطمئنم 2 تا سوال رو کامل نوشتم یعنی باید 2.8 میداد !اعتراض هم نوشتم ولی فکر نکنم ترتیب اثر بده چون این استاده عقده ایه و از اولین روز برامون شاخ و شوخه میکشید !
نمره میان ترم هم 1 داده
یعنی هر کاری که به فکرش رسیده کرده تا بیوفتیم
به نظرتون چیکار کنم ؟ برم آموزش ازش شکایت کنم ؟
فکر نکنم اونا کاری به نمره دادن استاد داشته باشن میخواد صفر بده یا بیست .
تنهات راهت همون اعتراضه که ممکنه نمرات تغییر بده
عجب استادایی پیدا میشن
نمره میان ترم 1 که تاثیری نداره ...
امتحان کامل تشریحی بود یا تستی تشریحی؟
یعنی چی تاثیری نداره ؟ یعنی این میان ترم یکی که داده خود به خود حذف میشه ؟
امتحان تستی تشریحی بوده که از تستی ها 5.2 گرفتم و از تشریحی اون جوری که خودم حساب کردم کم کم 2 تا سوال رو کامل نوشتم + 2 تا ناقص که نامرد برداشته به من 0.4 داده !
خدا شاهده آبروش رو تو دانشگاه میبرم یعنی چی آخه ؟ 0.4 !
درحال حاضر 5.20 + 0.4 = 5.60 ضربدر 10 تقسیم بر 7 = 8 ( طبق قانون ، یک دور با میان ترم و یک دور بدون میان ترم ، هر کدوم بیشتر شد اونو اعمال میکنن )
شما اگه در مجموع 6.70 بشی قبول میشی ... یعنی 5.60 تستی منهای 6.70 = 1.10 یعنی شما تشریحی باید 1.5 بشی تا قبول بشی ....
0.40 بهت داده ، بتونی 1.10 نمره دیگه ازش بگیری قبولی .
کسی که دیپلم کارودانش داره نمیتونه فراگیر پیام نور شرکت کنه؟
نه نمیتونه باید حتما پیش دانشگاهی داشته باشه
مدارک اختصاصی مقطع کارشناسی ناپیوسته (کاردانی به کارشناسی):
۱- مدرک فوق دیپلم (مدرک کاردانی پیوسته یا مدرک کاردانی پیوسته نظام جدید آموزش متوسطه مورد تایید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت)
۲- مدرک پیش دانشگاهی (در صورت گذراندن دوره پیش دانشگاهی)
۳- گواهی اشتغال به کار و مدرک مثبته برای استفاده از سهمیه سازمان های طرف قرارداد با دانشگاه پیام نور
۴- گواهی تاییدیه سهمیه ایثارگری از مراجع ذیربط مربوط به استفاده کنندگان از سهمیه ایثارگری
مدارک اختصاصی دوره کارشناسی پیوسته :
۱- دیپلم متوسطه ۳ ساله
۲- پیش دانشگاهی یا دیپلم نظام قدیم یا فوق دیپلم
۳- کارنامه دوره متوسطه عمومی و دوره پیش دانشگاهی
۴- رسید پستی تاییدیه تحصیلی دوره پیش دانشگاهی ( رسید پستی تایید تحصیلی خود را باید از باجه های پستی شهر خود دریافت کنید)
۵- گواهی اشتغال به کار و مدرک مثبته برای استفاده از سهمیه سازمان های طرف قرارداد با دانشگاه پیام نور
۶- گواهی تاییدیه سهمیه ایثارگری از مراجع ذیربط مربوط به استفاده کنندگان از سهمیه ایثارگری
مدارک اختصاصی دوره کارشناسی ارشد :
۱- مدرک کارشناسی پیوسته/ناپیوسته مورد تایید وزارت علوم،تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت
۲- مدرک کاردانی برای دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته
۳- گواهی اشتغال به کار و مدرک مثبته برای استفاده از سهمیه سازمان های طرف قرارداد با دانشگاه پیام نور
۴- گواهی تاییدیه سهمیه ایثارگری از مراجع ذیربط مربوط به استفاده کنندگان از سهمیه ایثارگری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس برای ورود به دانشگاه بدون کنکور چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)