یکی جواب مارو نداد.
الان تو شهر ما ایران رهجو مدل vgn-fw45gj رو اورده با قیمت 1و370 که همه مشخصاتش همون vgn-fw46gj هست فقط کش 3 مگابایت داره.فول اچ دی هم هست.البته نمیدونم بلوری داره یا نه؟
اختلافشون همون کش هست این دو مدل؟؟؟؟
یکی جواب مارو نداد.
الان تو شهر ما ایران رهجو مدل vgn-fw45gj رو اورده با قیمت 1و370 که همه مشخصاتش همون vgn-fw46gj هست فقط کش 3 مگابایت داره.فول اچ دی هم هست.البته نمیدونم بلوری داره یا نه؟
اختلافشون همون کش هست این دو مدل؟؟؟؟
Last edited by ebi66_boukan; 31-07-2009 at 21:15.
cpuهم فرق داره
2.5 در مقابل 2.8
برای کسانی که تهران هستن از نزدیک اونجایی که محل سوکنتت هست شروع کن به دور!هی زنگ بزن!![]()
اون عكسي كه شما ميگي داخلش سياه هست مربوط به سري AW هست نه FWبرای اینکه منظورمو بهتر متوجه بشین این دو نوع کیبورد رو نمیگم
FW ها همگي قاب و بدنه داخلشون نقره اي هست ( مگر اينكه مدل سفارشي ساخته شده باشه ) و قاب و كاور بيروني متنوع هست
اوني هم كه من گفتم دوست عزيز مثال بود ! اگر درست و منطقي از دستگاه كار بكشيد حالا حالا نياز به تعمير پيدا نخواهد كردیعنی بعد از دو سال کلا دستگاه رو باید انداخت تو سطل زباله یا قطعات خراب می شه وقتی آدم دستگاه با ان قیمت می خره غیرمنطقی که بخواد فقط یه ساعت بره اینترنت
ببخشید موقع خرید چطور میشه فن های لپتاپ رو چک کرد؟ چون بعضی دوستان گفتند که لپتاپهای سونی فن فقط در موقع لزوم روشن میشه درسته؟
لپتاپهایی که از نمایندگی ایران رهجو خریداری میشه هم موقع تست باید تاریخ و یوزر و پسوورد بپرسه به عبارتی نباید قبلا روشن شده باشه ؟
ممنون
برای کار با نرم افزارهای مهندسی مخصوصا شبیه سازی (Simulation) دوستانی که اطلاع دارند چه نوع کارت گرافیکی رو پیشنهاد میدن؟
بین Nvidia Quadro 160M و ATI 4670 کدوم در این مورد قویتر هستند؟
گرافیک FW45 فقط 512 مگابایت Dedicated داره ولی FW46 1GIG
مسلما هرچي قويتر و سرعت GPU بالاتر و رابط پردازش بالاتري داشته باشه بهتر عمل ميكنه
بين اين دو شك نكنيد ATI 4670 كارت Quadro NVS 160 رو سوت ميكنه !
زماني كه حرارت دستگاه از حد نرمال و استاندارد و مجار تعيين شده عبور كنه فن براي خنك سازي روشن ميشه
در مورد چك كردن يعني سالم بودنش رو چك كني ؟؟
در مورد آكبند بودن قاعدتا بايد دست نخورده باشه
بازم سلام
من کارم آرشیو کردن فیلم هست و ای دی اس ال نامحدود دارم وباید همیشه به نت وصل باشم ودر حال دانلود
من یه پیسی داشتم که 7 ماه مداوم کار کرد ویک لحظه هم خاموش نشد
می خواستم بدونم الان که می خوام لبتاب بگیرم می تونم 24 ساعت لبتابمو روشن بزارم ؟؟؟؟؟
یا باید بعد از چند ساعت کار بهش استراحت بدم ؟ که خدایه نکرده چیزیش بسوزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)