ببخشید دارن سرت گول میمالند. این حرفا پشم. باید از همه سایتهای 16 بگیره. کم فروشی دارند میکنند. سایت ی که معرفی میکنند روی سرورهای خودشون برای همین سرعت بالاست
من مخابرات 16 مگ دارم چه داخلی چه خارجی و هر سایتی 16 مگ دانلود دارم.
ببخشید دارن سرت گول میمالند. این حرفا پشم. باید از همه سایتهای 16 بگیره. کم فروشی دارند میکنند. سایت ی که معرفی میکنند روی سرورهای خودشون برای همین سرعت بالاست
من مخابرات 16 مگ دارم چه داخلی چه خارجی و هر سایتی 16 مگ دانلود دارم.
میدونم داداش، من خودم تا پنج روز پیش مخابرات داشتم، سرور خارجی و داخلی کلا با اسپید تست 13.6 مگ بود
جاابه اسپید تست هم قبول ندارند
نهایتش میرم 195 شکایت هر چند فک نکنم فایده ای داشته باشه...
101/500 برا 1 ماه 16 مگ!!!
ادم زورش میاد
دوست عزیز حتما شکایت ثبت کن به 195
کلا هر سرویسی که داشته باشید از هر شرکتی، شهر به شهر و مرکز به مرکز فرق میکنه. من الان 4 تا خیابون با مرکز مخابراتیمون فاصله دارم! اگر سرویسم وصل بشه و سرعت دانلود خوبی بهم نده پس مشکل از ایناست ولی اگه بده، مشکل از مرکز مخابراتی و شهر شما و سایر دوستانه. صبور باشید وقتی وصل شد بهتون میگم اما شکایت به 195 رو ثبت کنید ( به نظرم مرکز مخابراتیتون داره کم کاری میکنه )
عزیز شما دیروز ثبت نام کردین؟ یوزر پسورد رو دادند بهتون؟ منم دیروز ثبت نام کردم هنوز خطم رانژه نشده. خطم هم خالی بود قبلش هیچ سرویس نداشتم روش. به من یوزر پسورد ندادند. زنگ بزنم بگیرم؟ (تبریز - سرویس 8 مگابیت)
آره من دیروز ثبت نام زدم ولی زنگ نزدن من خودم زنگ زدم و گفتم کارم با اینترنته لطفا زودتر ردیفش کنید که یوزر و پسوورد رو بهم داد. شما خودت زنگ بزن
والا منم 500 متر فاصلم با مرکز مخابراتیمونه، از لحاظ نویز و این موارد هیچ مشکلی ندارم....
195 هم شکایت میکنم
من هم نظرم رو بگم...
من الان 4 سالی میشه فن آوا دارم.
و حدود 5 روز پیش به سرویس نامحدود 4 مگ تغییر سرویس دادم و فیکس سرعتم همون یک هشتم 500 است.
شبانه هم تست کردم همین مقدار سرعت رو داد و توی اون بازه زمانی تا صبح حدود 9 گیگ میتونم بگیرم.
مشهد هستم و صحبت با پشتیبانی کردم گفتند ما مشکل پهنای باند نداریم.
البته مشهد حالا سایر دوستان کجا هستند نمیدونم. خط من کلا تا 8 مگ جواب میداد ولی خب من 4 مگ گرفتم برحسب نیازم.
پس حتما شکایت کن و پیگیر باش.
همون جریان این که مرکز به مرکز و شهر به شهر فرق داره، صدق میکنه. من این چند وقت تو تمام تاپیک ها سر زدم، هر کسی یه جوری میناله و برعکسشم تعریف میکنن. مشکل اصلی، مراکز مخابراتیه متاسفانه مخصوصا اگر از خود مخابرات سرویس نگیری، مثل بچه ها لج میکنن
تو این 4 سال، افتی سرعت و قطعی زیاد بوده یا کم؟
قطعی تا یک 6 ماه پیش خیلی خیلی کم و فقط مگر مرکز محابراتی مشکل داشته که اطلاع میدادند
به جز اون اخیرا یکم زیاد شده ولی نه در حد خیلی زیاد
گاهی روزهایی بوده که قطعی زیاد بوده مثلا در حد 4-10 دقیقه ولی تعدادش زیاد نبوده
در کل من راضی بودم واقعا
تا قبل اینکه سرویس نامحدود هم بگیرم سرعتم واقعا خوب بود
در کل من از فن آوا راضی ام
7 سال مشتری صبانت بودم تا اینکه دزدی کردند دیگه ازشون کشیدم بیرون ولی فن آوا توی این 4 سال واقعا خوب بوده و الان هم 4 مگ گرفتم همون سرعت 500 رو داره بهم میده چی شبانه چی روزانه
دوستان سوال من هم هست
اگر اطلاع دارید لطفا بفرمایید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)