بگو اینا چیدشتن که 10 بگیرن؟
بگو اینا چیدشتن که 10 بگیرن؟
به نظر من این جی تی ای آی وی خیلی پیشرفت داشت نسبت به نسخه ی قبلی . برخورد ها کاملا زیبا کار شده بود . به نظرم حقش بود 10 بگیره . اما من اینو نمی گم که از گاد آف وار زیادی بهتر بود . اون هم بازی فوق العاده ای بود . بالاخرة امیتاز می دن دیگه . اصلا هم ربطی به امتیاز نداره که ما از اون خوشمون بود . خیلیا از 10 فیلم اول رده بندی سایت آی ام دی بی خوششون نمی آد .
اینم لینک gta:liberty city که 7gb هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به غیر از گرافیک چه پیشرفتی داشت؟خوب همون برخورد ها و تصادف و اینا هم جز گرافیکه دیگه شما به غیر از این بگو چه پیشرفتی داشته؟دیگه از کنسول پلی 2 اومد رو ایکس باکس و پلی 3 میخوای گرافیکش خوب نشه؟
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
حالا شما این 7 گیگیه رو بازی کردی بیا بگو کدوم بهتره اگه خوبه ما هم بریم بگیریم
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
مال من حجمش 10 گیگه تا 90 درصد هم میره گیر میکنه
یعنی چی بای کی 3.56؟یعنی با تغییرات ابوت روی 3.55 اجرا میشه؟
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
یه سری فحش ناموسی جدید توش بود خوب اینا ابتکاره آقا جون
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
تیکن 6 رو فکر نکنم هاردم پر باشه ولی یه نگاه میکنم.
دد اسپیس هم بغل بقیه ی بازیامه توشم رفتم فایلاش مثل بقیه بازیاس ایرادی نداره حجمشم 6 گیگ و خورده ای بود فکر کنم ولی وقتی وصل میکنم به دستگاه اصلا بازی نیست
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
بچه ها در ضمن کسی لینک دانلود بازی Mirrors EDGE رو نداره؟
منظورم 3.65 بودمال من حجمش 10 گیگه تا 90 درصد هم میره گیر میکنه
یعنی چی بای کی 3.56؟یعنی با تغییرات ابوت روی 3.55 اجرا میشه؟
نه دیگه3.55 خداحافظ مگر پچاش با3.55 باشه
ه سری فحش ناموسی جدید توش بود خوب اینا ابتکاره آقا جون![]()
تیکن 6 رو فکر نکنم هاردم پر باشه ولی یه نگاه میکنم.
دد اسپیس هم بغل بقیه ی بازیامه توشم رفتم فایلاش مثل بقیه بازیاس ایرادی نداره حجمشم 6 گیگ و خورده ای بود فکر کنم ولی وقتی وصل میکنم به دستگاه اصلا بازی نیست[/QUOTE]
dead space که حجمش 7.7gb هست
رو هارد اکسترنالم اجرا میشه ها.........
Last edited by MH_FashisT; 17-07-2011 at 15:11.
PM چک کنبچه ها در ضمن کسی لینک دانلود بازی Mirrors EDGE رو نداره؟
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
dead space که حجمش 7.7gb هست
رو هارد اکسترنالم اجرا میشه ها.........[/QUOTE]
مال منم حجمش همینقدره اما هاردم نمیشناستش وقتی هارد اکسترنالم رو وصل میکنم به پلی 3 تمام بازیا رو نشون میده جز اون نه اینکه اسمش باشه و ایراد داشته باشه و پخش نکنه.اصلا نشون نمیده هیچیشو محوش میکنه![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يادم رفته سيو بازيهارو چطوري بايد ريخت تو كنسول؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)