دست رو دلم نزار که دلم خونه!!!!!!
قبلتا کریتیکال داشتیم دهن سرویس میکردیم ولی الان چی یک موج میزنه ........
به نظرمن که ناگا بازی میکنم اول بازی فقط axe lina tiny و هیرو های که اسکیل AoE خیلی خفن خفنه دارن میتونن لهش کنن(غلط میکنن)
دست رو دلم نزار که دلم خونه!!!!!!
به نظرمن که ناگا بازی میکنم اول بازی فقط axe lina tiny و هیرو های که اسکیل AoE خیلی خفن خفنه دارن میتونن لهش کنن(غلط میکنن)
خب چونکه شما Gh استفاده کردی دیگه نمیتونی درخواست Unban بدی....یعنی باید 2 ماهی رو صبر کنی...یا با یه id دیگه ای وارد اون رووم بشی!
درسته یخورده ضعیفش کردن...ولی بازم شاخه!
مورچه اگه منظورم weaver هست که اصلا نمیتونه در برابر naga siren کاری بکنه...naga siren کاملا ضد weaver هستش!....یه 2 (تور) بندازه روی weaver اون فقط باید وایسه تماشا کنه و انالله و....!!
اگه واسه این Naga siren فعلی یه purge ببندی هم شاخ میشه...اگه یه butterfly هم ببندی که دیگه تمومه![]()
مطمئنی؟ مورچه دهنشو سرویس میکنه اول بازی
اول بازی کتک خورش خوبه ناگا. مورچه وقتی غیب میشه ناگا ده تا تور هم که بندازه فایده نداره که
الان مانا خورش هم رفته بالا من دیگه اصلا پیک نمیکنم (نشونه ی اعتراضدست رو دلم نزار که دلم خونه!!!!!!
به نظرمن که ناگا بازی میکنم اول بازی فقط axe lina tiny و هیرو های که اسکیل AoE خیلی خفن خفنه دارن میتونن لهش کنن(غلط میکنن))
اینایی که گفتی فقط اول بازی میتونن جلوش وایستن
دیقه 30 به بعد اینا رو شهید کُش میکنه![]()
Last edited by The Rock 2; 01-09-2011 at 14:39.
عزیزم مثل اینکه شما خبر نداری اسکیل2 naga siren وقتی روی کسی بیفته دیگه invis نمیشه....یعنی weaver هم حتی اگه2 بزنه بازم دیده میشه....!!
همش که نمیتونه تور بندازهمگه سایرکسه ؟
گفتم اول بازی اذیتش میکنه یعنی وقتی غیب میشه از تو کپیاش که رد بشه هلتشون نصف میشه نمیذاره درس حسابی یونیت بزنه
من نگفتم مورچه میزنتش که! کلا گفتم اگه اول بازی روبه رو هم باشن مورچه اذیتش میکنه![]()
دقیقه 30 چیه از مین 15 به بعد اگه پا بگبری هیچکی جرئت نزدیک شدن نداره
کجایید؟ کسی میاد امشب؟![]()
من روم تی دی
با آی دی Jeff__Hardy
هر کی هستش بیاد
امشبم که کسی نیومددر نتیجه منتفیه
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)