همون سرعتی که درخواست دادین رو ارائه میده. اگر 16 مگا بیت بگیرین. همون 16 مگا بیت رو ارائه میده. ( 16 مگا بیت یا 8 مگا بایت : برنامه IDM سرعت رو بر حسب بایت نشون میده )
همون سرعتی که درخواست دادین رو ارائه میده. اگر 16 مگا بیت بگیرین. همون 16 مگا بیت رو ارائه میده. ( 16 مگا بیت یا 8 مگا بایت : برنامه IDM سرعت رو بر حسب بایت نشون میده )
البته دوست عزیز 16 مگابیت می شه 2 مگابایت تقسیم بر 8 می شه فکر کنم حواستون نبوده اشتباه نوشتید
دوستانی که بابت سرویسهای جدید ناراحتن یادشون باشه اونموقع که سرویس اکو با 2 گیگ!!!! حجم رو میدادن بیست هزار تومن هیچکدومتون اعتراض نمیکردید
اونموقع ما هرچی خودمونو به در و دیوار میزدیم این دوستان میگفتن 2 گیگ حجم برای یک ماه کافیه!
خلاصه فاز مظلومیت برندارید که یادمون نرفته فکر منفعت خودتون بودید
Sent from my LG-M320 using Tapatalk
سلام یه سوال داشتم
الان با سرویس 16 مگابیت شاتل خریدم
تمام طول روزم دانلود ریتم 1.9__1.8 راضیم خلاصه
ولی دیشب تست کردم سرعت تک کانکشنم با IDM ازشاتلند که سرور خود شاتل هست تک کانکشنم رویه 500_400 بود ولی 8 کانکشن که دانلود میکردم همون 1.900_1.800 بود
خلاصه این خلاف قانونه درسته؟!!
مرسی
سرعت مرکز مخابراتی در جمع اوری و رانژه مجدد به طرز عجیبی ایندفعه بالا بود!
جمع اوری:
ارسال نامه جمع اوری از طرف پارس صبح چهارشنبه -- تخلیه خط از طرف مخابرات همون روز چهارشنبه تا قبل از ظهر!!
رانژه مجدد:
ارسال نامه درخواست رانژه از طرف شرکت صبح شنبه -- انجام رانژه خط توسط مرکز مخابراتی تا ساعت ۲ بعد از ظهر همون روز شنبه!!
تا حالا کمترین مدتی که تخلیه و یا رانژه رو تجربه کرده بودم ۴۸ ساعت بود و اغلب حداقل سه تا چهار روز مجموعا طول می کشید
مشکل اینکه این طرح ها انگشت وسطی به کسانی هست که نمیتونن و یا نمیخوان ماهانه هزینه بالایی رو صرف اینترنت کنن،طرح های ارزون تر(پایینتر از 8 و 16 مگ) آنچنان حجم بیشتری نسبت به قبل نمیدن به علاوه اینکه سرعت هم محدود شده و به همین خاطر هم کسانی که مصرف زیاد نداشتند ضرر کردن هم کسانی که دانلود رایگان داشتند(شبانه/شاتلند/آسیا دی ال و...)
وگرنه کی هست از اینترنت حجم بالا و یا نامحدود بدش بیاد و استقبال نکنه؟ وقتی که اینترنت 16 مگ برچسب به این گرانی میخوره خب معلومه اعراض های زیادی به پا میشه.
بعضی ها یادشون رفته که این طرح از زمان واعظی در جریان بوده و آنچنان ربطی به جهرمی هم نداره و خیلی هم خوشبین هستن که تا آینده ای نزدیک اینترنتی نزدیک به سطح جهانی خواهند داشت! یک موردی رو که این حکومت از سال 57 به مردم خدمتی کرده باشه رو شما نام ببرین تا انتظار داشته باشین کسی به این طرح ها خوشبین و به بهتر شدنش امیدوار باشه!
+
شاهد زیادی از دیکتاتور های کوچک هم در این چند روزه هستیم،درسته که میگن حکومت دیکتاتوری باعث وجود اومدن مردم دیکتاتور میشه! اگه آقای جهرمی نمیگفت کسانی که نمیتونن 90 تومان خرج کنن برن از اینترنت موبایل که 200 میگ میده 5 تومان مصرف کنن موندم این چند روزه آلترنتیو های این عده چی بود! مصرفت کمه پول نداری غلط میکنی از اینترنت ثابت استفاده میکنی!
Last edited by M A S T 3 R; 26-12-2017 at 13:59.
1- سرعت محدود نشده.واقعی شده. اگر قبلا توی قرارداد درخواست 4 مگ کرده بودی یا کمتر از این مقدار بهت میرسید یا بیشتر از این مقدار و عملا این سرویس ها فقط اسمشون فرق میکرد اما الان هر سرعتی که درخواست بدی همون سرعت میگیری. شما اول باید نیاز خودت رو بشناسی. حداکثر سرعتی که توی مملکت ارائه میشه 16مگ هست. . توقع نداشته باشید که بیشترین سرعت هزینه کمتری داشته باشه
2- شما یه چیزی توی ذهنتون دارین که اینجوری قضاوت میکنید. یه مدل . مثلا میگین فلا کشور اینجوریه. و فلان سرعت رو به پول ایران 20 تومان میده. لطفا بررسی کنید ببینید اون سرعتی رو که بیست تومان میده حداکثر سرعت ارائه شده توی اون کشوره ؟ ما الان حداکثر سقف آرزوهامون به 16 مگ محدود شده که شاید توی فلان کشور حداقل سرعت باشه و با قیمت 20 تومان ارائه بشه !
3- آقای جهرمی زیر ساخت ها رو دیده و اون حرف رو زده ( لینک اون حرفشون رو هم برای من بفرستید لطفا ).باید کاری کنه انحصار فیبر نوری از مخابرات شکسته شه. تجهیزات فیبر نوری تو کل مناطق ارائه شه. اون وقت شما مطمئن باشید که 16 مگ رو میده بیست تومان
4- منم با حرفش موافقم. کسی که مصرفش کمه لازم نیست اینترنتش ثابت باشه. چرا از سرویس های پرتابل استفاده نکنه ؟ هم سرعت خوبی داره و هم مصرف کمتر و هم قیمت بیست تومان و حتی ارزانتر
5- الان جهرمی دیکتاتوره ؟ از نظر من سفره کاسبی ISP ها رو جمع کرد.الان رقابت بین شرکت ها معنی داره. میتونم حدس بزنم که 80% کاربرا هم از این کارش رضایت دارن.
کاملا اشتباستاگر از عقل استفاده بشود
امکان سرعتهای 50 مگ در کشور میسر است
![]()
بنده اگر اشتباه کردم معذرت میخوام . اما جمله من با " ارائه میشود " تموم شده. چون سیم مسی محدودیت های خاصی دارد. و شماره رو ارجاع میدم به نکته شماره 3
سلام رو همین خط های داغون مسی؟
الان اکثر کاربرا تو گرفتن سرعت 16 مگابیتش موندن به خاطر کیفیت بد خطشون، رو فیبر چرا VDSL اون آره... فعلا انحصار هست...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)