[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3G ایرانسل و همراه اول - منطقه نصف راه تبریز
بالایی ایرانسل
پایینی همراه اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3G ایرانسل و همراه اول - منطقه نصف راه تبریز
بالایی ایرانسل
پایینی همراه اول
مهندس ایمیل فراموش نشه جهت ارسال چیزایی که فرموده بودین
با سلام خدمت شما
الان شیراز پوشش بسیار خوبی داره واسه 3G اما چیزی که خیلی عجیب هست اینه که نه ایرانسل و نه همراه اول بلوار چمران رو 3G نمیکنند
آخه بلوار چمران یک منطقه بسیار مهم هست و هر روز تعداد بسیاری از اینجا عبور میکنند و این خیابان قسمت شمال شیراز رو به مرکز وصل میکنه
دلیل چی هست ؟
و یک سوال دیگه. الان بلوار فرهنگ شهر هم 4G شده اما پوشش بسیار ضعیف هست . بقیه ی سایت های فرهنگ شهر هم دارن تجهیز میشن ؟ تا کی پوشش 4Gکامل میشه در این بلوار ؟
پوشش 3G که بسیار عالی هست و سرعت دانلود بین 700 تا 1300 کیلوبایت هست
![]()
Last edited by shirazdownload; 14-01-2015 at 20:03.
نه . یادم هست. پیگیر باشید . لطفا
بعد من یه پیشنهاد داشتم شما بی زحمت یه وبلاگ راه اندازی کنید اطلاع رسانی های مهم دربراه قیمت و پوشش اونجا قرار بدید باز از انجمن خیلی بهتره... میشه روی مسایل شرکت هم تحلیل گذاشت کهاطلاع رسانی بهتر بشه
یه سری پست اون مثل اون اطلاع رسانی دربار اون جلسه گذاشتید خیلی کاربردی و آگاه کننده بود از اون دست اطلاع رسانی ها بیشتر بذارید چون ما واقعا از پشت پرده بی خبریم کما اینکه خودمون هم با این صنعت غریبه نیستیم و دانشجوی IT هستیم.
من بارها عرض کرده ام. بنده حقیر هیچ سمتی در ایرانسل یا همراه اول ندارم. نه وقت وبلاگ دارم ونه خیلی ایران هستم. هر موقع لازم باشه بچه های بالا به زور ما را ایران میاورند. ما اخراجی های مخابرات ایران هستیم.
سلام اقا رضا
منطقه ما خیلی BTS های کمی داره
نمیدونم شاید جنوب شهره این جوره
لطف میکنید بگید در منطقه ما ایا باز دکلی تجهیز میشه ؟
چند سایت در منطقه ما 3G - 4G شده ممنون
( تهران - هزاردستکاه - خیابان رحیمی )
عجب...
اپراتورهای کشورهای دیگه مثل ودافون یا اتصالات هم از تجهیزات چینی استفاده می کنند؟
بعد الان قیمتها وادافون ترکیه نسل سه یا چهارش چطوری؟ بسته های چند گیگی ارایه میده با چه سرعتهایی؟
اقا رضا قربون دستت تا از ایران نرفتی 3g شهر دورود رو که عرض کردم کلا سایت خاموشه رو واسمون ردیف کن . باتشکر
ببخشىد چرا با اسپىد تست سرعت دانلود دوشب است خطا مى دهد ونمى شد تست بگىرى دانلودم واقعا افتضاح شده است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)