توی بهترین حالت با Internet Download Manager با لینک مستقیم vip سرعت 130 هستش که بستگی به منطقع داره که کجا هستی شانسی اما در کل اگر 30 تومن پول 128 میدی اینجا با 38 تومن میتونی 1 مگ بگیری افت سرعت زیاد داره اما در کل بهترین فعلا مال مخابرات هستش![]()
توی بهترین حالت با Internet Download Manager با لینک مستقیم vip سرعت 130 هستش که بستگی به منطقع داره که کجا هستی شانسی اما در کل اگر 30 تومن پول 128 میدی اینجا با 38 تومن میتونی 1 مگ بگیری افت سرعت زیاد داره اما در کل بهترین فعلا مال مخابرات هستش![]()
دوستان سر این قطی ها من زنگ زدم مخابرات با کلی داد و هوار گفتم این چه وضعشه اینا بعد گفت ببین عزیز خیالتو راحت کنم , هیچکسی تو این ساپورت مخابرات نمیدونه مشکل چیه فقط میدونیم که به مردم بگیم صبر کنید درست میشه زمان دقیقشم معلوم نیست نامه نگاری کردیم اما نسبت به مخابرات بی لطفن ...
عزیز منظور شما همین قطعی های چند ثانیه ای که از صبح شروع شده؟
من نزدیک 1 هفته بیشتر هست که نتم تایم اوتش زیاد شده چند بار زنگ زدم ولی امروز که از صبح قطعی شروع شد دیگه واقعا صبرم تموم شد زنگ زدم با عصبانیت ..
دوستان از سر ظهر نت هی قطع میشه ! هر 5 دقیقه حدود 10 تا 20 ثانیه کلا چه سرور داخلی و چه خارجی قطع میشه.
برای شما هم همینطوره ؟ کسی میدونه کی درست میشه ؟
بله برای من هم از سرشب اینطور شده...مشکلی هم که هست دریافت فایلهای حجیم فشرده است که وقتی قطع و وصلی زیاد میشه احتمال آسیب دیدنشون میره...: |
----
یک مگ/مرکز مدنی
داخلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارجی:
دیدم سرعت بد نیست یک تنوعی به تستها دادم: )
به افتخار جام جهانی: )
که عجب اشتباهی کردم D:
کسی چیز پی ان داره؟
هر 1 دقیقه کلا باید دیسکانکت بشیم سیستم جدید مخابرات این از پینگ مزخرفش این از تایم اوتاش حالا هم که دیگه نور علی نور شده دیسکانکتم می شیم
واقعا مزخرف تر از این مخابرات سرویس دهنده ای هستش؟
زنگم می زنی می گن قربان اشکال شبکس گفیتم اطلاع دادیم صبر کنین درست می شه
مرده شور خودتون و بخش فنیتون رو ببرن
2هفتس وضع و اوضاع گنده هر روزم داره گند تر می شه هیچکسم نیست رسیدگی کنه
نمیشه اینجا با هم متحد شیم یه نامه برای شکایت از این دزدا درست کنیم بفرستیم یه یه جایی؟
مشکل اینه به کجا ؟ و این که حتی اگه جاشم باشه گوش نمی کنه کسی ! اون همه آدم نامه زدیم برای رئیس جمهور چی شد ؟نمیشه اینجا با هم متحد شیم یه نامه برای شکایت از این دزدا درست کنیم بفرستیم یه یه جایی؟
من جالبیش اینه یارو بهم میگه خطتون فیبر نیست ولی اگه ADSL رو قطع کنید فیبرش میکنیم !(تا مجبور شم از خودشون بگیرم)
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)