کی گفته همش دسته خودته؟؟؟ دقیقا اسم اکانت بگو تا براش بازی 1به5 بزارم ببینم چه میکنهريالبال توجه اونایی که می گن رنک همش دست خودته ، شانس معنا نداره ...
الآن من سه دست رفتم ، دست اول حالا بالفرض تقصیر من بوده که بازی برده ر باختیم (که تا زمانی که دست من بود مشکلی نبود) ،
بازی دوم یکی Afk شده آخرش آنلاین شده بعد پریده وسط همه رو به فنا داده ، من چه غلطی بکنم؟
وقتی بازی سوم طرف با blitz میره بعد من با singed جلوی teemo که counter هست برای singed میرم 3 تا kill می گیرم ، بعد یک ه blitz میره afk میشه بعد می اد feed می ده .
وقتی بازی چهارم طرف می گه jungler بعد که من sup می رم می گه من sup ، kayle بر میداره ، خوب من چه غلطی بکنم؟
چرا وقتی یکی شانس می آره از یک سیستم معیوب دفاع می کنه؟خوب اگر شما جای من بودی بازم به به جه چه می کردی؟ نمی گفتی این نفهم رو کی بالاتر از من گذاشته؟
همینه دیگه ، توی زندگی واقعی هم وقتی یکی پولدار میشه بقیه رو تحقیر می کنه می گه شما بی عرضه بودین، نمی بینه طرف چقدر بدبیاری آورده.ببینم چه جوری 3 لاین را جم میکنه
توی یه بازی 5 نفره فقط و فقط 20% از بازی به شما مربوط میشه حالا احتمال داره شما بد بازی کنی بقیه همه پرو باشند خوب شانس برد شما 80% ولی اگه 4 تا نوب افتاد باهات و کلی هم فید دادند
همون 20% هم که شانس توه دقیقا 0 میشه بـــــــــــــــله
حالا همه اینا به کنار بعضی موقه ها با این ممد اویل بحث میکنم یه چی میگه آدم ناراحت نمیشه خوب بلاخره پلته یارو برنز 5 ال پی 0 با وین ریت ت..خ... اومده منا نصیحت میکنه میگه سعی کن تانک برداری استعدادت توی تانکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعد بهش میگم از کجا فهمیدی این استعداد منا؟؟؟ میگه دیدم چه جوری مستر یی بازی می کردی 24/1/20 داشتم اسپکت می کردم بازیت خوب بود اگه دووو خواستی بگو من هستم!!!!!!!!!!!!! آخه من به این بابا چی بگم؟؟؟؟؟![]()