تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 880 از 1746 اولاول ... 3807808308708768778788798808818828838848909309801380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,791 به 8,800 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

ريالبال توجه اونایی که می گن رنک همش دست خودته ، شانس معنا نداره ...
    الآن من سه دست رفتم ، دست اول حالا بالفرض تقصیر من بوده که بازی برده ر باختیم (که تا زمانی که دست من بود مشکلی نبود) ،
    بازی دوم یکی Afk شده آخرش آنلاین شده بعد پریده وسط همه رو به فنا داده ، من چه غلطی بکنم؟
    وقتی بازی سوم طرف با blitz میره بعد من با singed جلوی teemo که counter هست برای singed میرم 3 تا kill می گیرم ، بعد یک ه blitz میره afk میشه بعد می اد feed می ده .
    وقتی بازی چهارم طرف می گه jungler بعد که من sup می رم می گه من sup ، kayle بر میداره ، خوب من چه غلطی بکنم؟
    چرا وقتی یکی شانس می آره از یک سیستم معیوب دفاع می کنه؟خوب اگر شما جای من بودی بازم به به جه چه می کردی؟ نمی گفتی این نفهم رو کی بالاتر از من گذاشته؟
    همینه دیگه ، توی زندگی واقعی هم وقتی یکی پولدار میشه بقیه رو تحقیر می کنه می گه شما بی عرضه بودین، نمی بینه طرف چقدر بدبیاری آورده.
    کی گفته همش دسته خودته؟؟؟ دقیقا اسم اکانت بگو تا براش بازی 1به5 بزارم ببینم چه میکنه ببینم چه جوری 3 لاین را جم میکنه
    توی یه بازی 5 نفره فقط و فقط 20% از بازی به شما مربوط میشه حالا احتمال داره شما بد بازی کنی بقیه همه پرو باشند خوب شانس برد شما 80% ولی اگه 4 تا نوب افتاد باهات و کلی هم فید دادند
    همون 20% هم که شانس توه دقیقا 0 میشه بـــــــــــــــله
    حالا همه اینا به کنار بعضی موقه ها با این ممد اویل بحث میکنم یه چی میگه آدم ناراحت نمیشه خوب بلاخره پلته یارو برنز 5 ال پی 0 با وین ریت ت..خ... اومده منا نصیحت میکنه میگه سعی کن تانک برداری استعدادت توی تانکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعد بهش میگم از کجا فهمیدی این استعداد منا؟؟؟ میگه دیدم چه جوری مستر یی بازی می کردی 24/1/20 داشتم اسپکت می کردم بازیت خوب بود اگه دووو خواستی بگو من هستم!!!!!!!!!!!!! آخه من به این بابا چی بگم؟؟؟؟؟

2. 4 کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

دیدم همه دارن از ترول حرف می زنن منم بگم منم یکمی ترول می کنم و تا جایی که می تونم تیم به F.U.C.K می دم و قبول هم شدم اینم مدرک تو مپ 3 به 3
    بودم

شما هم دیدن afk یا feeder دارین برین troll بکنین حال می ده

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

کی گفته همش دسته خودته؟؟؟ دقیقا اسم اکانت بگو تا براش بازی 1به5 بزارم ببینم چه میکنه ببینم چه جوری 3 لاین را جم میکنه
    توی یه بازی 5 نفره فقط و فقط 20% از بازی به شما مربوط میشه حالا احتمال داره شما بد بازی کنی بقیه همه پرو باشند خوب شانس برد شما 80% ولی اگه 4 تا نوب افتاد باهات و کلی هم فید دادند
    همون 20% هم که شانس توه دقیقا 0 میشه بـــــــــــــــله
    تیمم نوب بود ما باختیم....همیشه دیگران تقصیر کارن؟(البته اکثرا این پست ها برای احساس همدردی شماست )
    اینترنتم قطع شد- قطع شده- تایم اوت میده .....اینترنتت رو عوض کن!تو اکثر شهر ها الان سیستم هایی هست که برای بازی هستش یا اگر حتی نمی تونی عوض کنی مثل من که به خاطر دانلودم نمی تونم سیستم رو عوض کنم تو یه ساعت که خوبه بازی کن مثلا من صبح ها ranked بازی می کنم
    ban شدم....rules رو رعایت نمی کنی!یا فحش میدی یا وقتی نتت خرابه میری هی pvp یا flame می کنی یا toxic هستی...به درد lol نمی خوری!
    خارجی های سگ نوب.....همه بازیکنای خارجی اَخ هستن ایرانیا فرشتن؟...همه جا خوب و بد داره با درصدهای متفاوت
    همش تقصیر هم گروهی هامه فید می کنن.....ممکنه تو هم یه روز فید کنی یا کرده باشی قبلا. دوست داری خودت رو هم جاش بودی flame می کردن؟
    سیستم لول بیخوده.....نظر بهتری داری واسه بهبودش بیا تو community بگو اینجا کسی برات تره هم خورد نمی کنه(nobody cares)
    من جام برنز IV نیستش بهتر از گلد و پلاتینیوم بازی می کنم .....متاسفم ولی بازیه شما چیزه دیگه ای رو نشون داده به ریوت
    راستی من جدیدا پی بردم عرب ها هم خوب بازی می کنند ، با چند تا عرب بازی کردم winrate ام بالا بود.درسته کم فکر بازی می کنند ، حرف گوش نمی دن ، اما خوب همونی که بازی می کنند رو بهش تسلط دارند.

5. این کاربر از lordthunder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

بازیهای دیروز همش رو باختم توی هر بازی 2تا غیر فعال داشتیم :(

7. این کاربر از bahman_0121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

بازیهای دیروز همش رو باختم توی هر بازی 2تا غیر فعال داشتیم :(
    ّله
    متاسفانه همین طوره .ما جالبه ، من چند تا بازی پشت سر هم بردم ، اما واقعیت امر من توی بازی هایی که باختم بهتر بازی می کردم تا ان هایی که بردم!
    مثلا یکیش رو با sona بردم که دفعه اولم بود باهاش رنک میزدم ، چند بار ult رو miss دادم ، اما خوب بردم ، اما بازی هایی که با nami رفتم و انصافا خیلی بهتر هم بازی می کردم رو باختم.

9. 2 کاربر از lordthunder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

ّله
    متاسفانه همین طوره .ما جالبه ، من چند تا بازی پشت سر هم بردم ، اما واقعیت امر من توی بازی هایی که باختم بهتر بازی می کردم تا ان هایی که بردم!
    مثلا یکیش رو با sona بردم که دفعه اولم بود باهاش رنک میزدم ، چند بار ult رو miss دادم ، اما خوب بردم ، اما بازی هایی که با nami رفتم و انصافا خیلی بهتر هم بازی می کردم رو باختم.
    اگر می خوای واقعا ببری با این هیرو های ت.خ.م.ی که نمیشه ببری 2 تا هیرو خوب بخر اخه sona کیه می ندازی تو رانکد اگه بازی خوبه ادات میاد باید khazix یا tryndamare بخری اگه feed بشی 1 به 5 به زور می زننت من نظر خودم گفتم کاری به بقیه ندارم چه نظری دارن هر کسی نظر داشت قبول نمی کنیم Sona اگه feed بشی با 2 سوت می کشنت
    من از روی این گفتم tryndamare بخر چون دیروز خودم باهاش بازی می کردم یعنی اگه من تو تیم نبودم یک kill هم به زور می گرفت می گرفتن ولی آخرش ما بردیم

منظورم اینه اگه منتظر بقیه باشی که اونا بیان بازی بکشن جلو اشتباه می کنی خودت باید دست به کار بشی (دیگه ساپورت نگیر یا مثل دوستم TR4NC3z که فقط Nasus می گیره که به زور یک 5 به 1 می زننش) خدایی Nasus خوبه برای رنکد اگه بلد باشی
    Last edited by XxScorpionxX; 21-09-2013 at 10:28.

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

اگر می خوای واقعا ببری با این هیرو های ت.خ.م.ی که نمیشه ببری 2 تا هیرو خوب بخر اخه sona کیه می ندازی تو رانکد اگه بازی خوبه ادات میاد باید khazix یا tryndamare بخری اگه feed بشی 1 به 5 به زور می زننت من نظر خودم گفتم کاری به بقیه ندارم چه نظری دارن هر کسی نظر داشت قبول نمی کنیم Sona اگه feed بشی با 2 سوت می کشنت
    من از روی این گفتم tryndamare بخر چون دیروز خودم باهاش بازی می کردم یعنی اگه من تو تیم نبودم یک kill هم به زور می گرفت می گرفتن ولی آخرش ما بردیم

منظورم اینه اگه منتظر بقیه باشی که اونا بیان بازی بکشن جلو اشتباه می کنی خودت باید دست به کار بشی (دیگه ساپورت نگیر یا مثل دوستم TR4NC3z که فقط Nasus می گیره که به زور یک 5 به 1 می زننش) خدایی Nasus خوبه برای رنکد اگه بلد باشی
    درسته اما همین sona در نقش خودش بهترین هست و نمیشه tryn رو باهاش مقایسه کرد چون هیچکدوم نمیتونن جای همدیگرو پر کنن راجب nasus هم نا گفته نمونه یکی از چمپای قوی هست اما میشه در ساده ترین حالت کانترش کرد چون اگه اجازه فارم بهش ندی دهنش سرویسه اینم بگم که ساپورت نقشش تو بازی حتی از بازیکن وسط هم کلیدیتر هست هیچوقت نگو sona ت..خ..م..ی.. هست بهت میخندن

12. 4 کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

من نظر خودم گفتم کاری به بقیه ندارم چه نظری دارن هر کسی نظر داشت قبول نمی کنیم
    مرض که نداشتم اینو نوشتم نظر قبول نمی کنیم
    اینم بگم که ساپورت نقشش تو بازی حتی از بازیکن وسط هم کلیدیتر هست هیچوقت نگو sona ت..خ..م..ی.. هست بهت میخندن
    من بخاطر این گفتم ت.خ.م.ی نه بخاطر اینکه بده بخاطر این گفتم این دوستمون 24 ساعته می گه ترول دارم afk داریم می گم منتظر بقیه نباش یک هیرو بهتری pick بکنه شاید یک بازی هم بردی اگه نظرت این نیست دیگه کم بگو afk و troll داریم برو بازی بکن اینجا پست می دی مثلا afk ها troll ها کم میشن
    از اونجایی که همه با شما موافقن پس لطفا دیگه حرف از ترول اینا نزنین اعصابم خورد میشه
    Last edited by XxScorpionxX; 21-09-2013 at 12:08.

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

مرعض نداشتی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

تیمم نوب بود ما باختیم....همیشه دیگران تقصیر کارن؟(البته اکثرا این پست ها برای احساس همدردی شماست )
    اینترنتم قطع شد- قطع شده- تایم اوت میده .....اینترنتت رو عوض کن!تو اکثر شهر ها الان سیستم هایی هست که برای بازی هستش یا اگر حتی نمی تونی عوض کنی مثل من که به خاطر دانلودم نمی تونم سیستم رو عوض کنم تو یه ساعت که خوبه بازی کن مثلا من صبح ها ranked بازی می کنم
    ban شدم....rules رو رعایت نمی کنی!یا فحش میدی یا وقتی نتت خرابه میری هی pvp یا flame می کنی یا toxic هستی...به درد lol نمی خوری!
    خارجی های سگ نوب.....همه بازیکنای خارجی اَخ هستن ایرانیا فرشتن؟...همه جا خوب و بد داره با درصدهای متفاوت
    همش تقصیر هم گروهی هامه فید می کنن.....ممکنه تو هم یه روز فید کنی یا کرده باشی قبلا. دوست داری خودت رو هم جاش بودی flame می کردن؟
    سیستم لول بیخوده.....نظر بهتری داری واسه بهبودش بیا تو community بگو اینجا کسی برات تره هم خورد نمی کنه(nobody cares)
    من جام برنز IV نیستش بهتر از گلد و پلاتینیوم بازی می کنم .....متاسفم ولی بازیه شما چیزه دیگه ای رو نشون داده به ریوت
    کجا گفته 5 به1 ببرید؟؟؟
    اگه منظورت جمله اولشه که خوب کاملا درسته میگه من تا حالا شده خودم فید بدم ((موقعی که اوایل با رامبل بازی میکردم یه بازی بود به خاطر اینکه نمیتونستم 6 رامبل را درست بزنم
    داشتیم به خاطر من می باختیم بازی هم کاملا بالانس بود اصلا هم نوب تو بازی نبود دوتا تیم خوب بازی می کردند((البته به غیره من که با رامبل نوب بودم))با رامبل زیاد برد و باخت داشتم
    ولی من بازی که نوب تو بازی باشه چه تو تیم حریف چه تو تیم خودم اصلا بر یا باختش را حساب نمی کنم))
    خلاصه سامان کارش درسته منظورشم چیز دیگه ای بود

16. 2 کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •