من موندم چه مدلی بگیرم دوستان کمک کنید میخوام داغ نکنه بترکه واسه بازی تا 1 سال کم نیاره اخر لب تاب باشه یه مدل پیشنهاد بدید
من موندم چه مدلی بگیرم دوستان کمک کنید میخوام داغ نکنه بترکه واسه بازی تا 1 سال کم نیاره اخر لب تاب باشه یه مدل پیشنهاد بدید
تجربه ی کار با لپتاپ های ایسوز و سونی رو داشتم و همچنین الایت بوک اچ پی و همینطور مکبوک ایر و توشیبا.
چندسالی هم هست که توشیبا دارم.از اچ پی و ایسوز در زمستان به عنوان هیتر میشه استفاده کرد.
توشیبا واقعا از این نظر فوق العادست.و همینطور اپل.
برای گیم سری کویسمو میتونه فوق العاده باشه.حدود 2.5 تا 3 تومن باید برای این لپتاپ باید هزینه کرد
این رنج قیمت بالاست تا 1500 دارم یه مدلی خوب معرفی کنید ممنون
فکر کنم با این تفاسیر HP DV 6090 مناسب باشه.چندتا بنچ مارک رو مشاهده میکردم 6770 از 540 با اختلاف خوبی بهتره
سلام پس همون hp dv 6090 بگیریم؟؟؟ منم به ازی علاقه دارم
فکر میکنم گزینه ی خوبی باشه
فقط اون کانفیگ که ci7
ram 8gb
1 t hdd
حدود 1.500 هستش
موفق باشی
معایبش رو میتونی بهم بگی؟
من شنیدم مانیتورش خیلی بده؟ قضیه اش چیه؟
Last edited by jak_1300; 15-07-2011 at 22:02.
من در این مورد چیزی نشنیدم.اما میدونی بدون شک هر چقدر که پول بدی آش میخوری.نمیشه همه چیز رو با هم داشت.بهتر اینه که خودتون حظورا برید از نزدیک ببینیدش
من از نزدیک چجوری بفهمم که مانیتورش خوبه نسبت به مانیتورهای جدید؟ من که مانیتورهای جدید رو ندیدم
سلام.یه لپ تاپ میخوام بین 1.100.000 تا حدودا 1.300.000.فقط asus باشه یا dell.
اگه با توجه به قطعات پولم رسید asus اگه نرسید dell
واسه کارهای سنگین و گرافیکی میخوام و یه مقداری بازی.
cpu i7
رم 6 تا 8
هارد (هر چه بیشتر بهتر) البته سرعت هارد بالا باشه.مثلا در سیستم شخصی یه هارد وسترن 1tb 64 بافر ارجهیت داره به یه هارد 1.5 32مگ بافر.در لپ تاپ نمیدونم چطور هست!
کارت گرافیک فقط nvidia . حداکثر gtx 460
مانیتور با کیفیت و وضوح بالا که خیلی مهم هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)