تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 880 از 1024 اولاول ... 380780830870876877878879880881882883884890930980 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,791 به 8,800 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

خوب...یک سال و شایدم بیشتر زحمت تموم شد!
    امیدوارم لذتشو ببرید با قبولی در دانشگاه و رشته مورد علاقتون!
    برای همه آرزوی موفقیت از صمیم قلب دارم...
    بچه ها...من استرس ندارم یا بهتر بگم استرسم خیلی کمه!
    میدونید چرا؟
    1-لحظه ها و نتایج موفق و درخشانمو به خاطر میارم نه گه گداری کم گذاشتنامو!
    2-از کنکور نمیترسم...چون یکسال برای جنگ باهاش تلاش کردم و فردا پیروز واقعی من خواهم بود نه این غول پوشالی!
    3-مطمئنم فردا بهترین آزمون عمرمو میدم...یعنی باید اینطوری باشه...چون من میخوام!
    4-و خدایی که در همین نزدیکی است....

اینارو به خاطر داشته باشید!
    خیلی کمکتون میکنه...
    موفق باشید...
    امیدوارم همتونو توی تاپیک انتخاب رشته ببینم!

ممنون/

2. این کاربر از pedramch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ۩۞۩ NeVeR-LaNd ۩۞۩

پيش فرض

سلام به همه دوستان کنکور 1389 امیدوارم همه کنکورتون رو خوب بگذرونین دیگه این روزای آخر درس رو بزارین کنار استراحت کنین ! رو تغذیتون توجه کنین ! بعضی اوقات چیزایی که فکرشو نمیکنین پیش میاد ! مثلا شب بد بخوابین گردن درد بگیرین یا تغذیه نا سالم باعث مسمومیت غذایی بشه ! خیلی مواظب باشین ! انشا الله همه قبولین

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

یکسال گذشت ، با همه خوبی هاش و بدیهاش ، روزهای خوش و بد ، کتک خوردن و تشویق شدن ، روزایی که خودمونو میکشتیم که ترازمون بره بالای 8000 (توی علوی) یا بره بالای 6000 (توی قلم چی) ، جزوه مینوشتیم یا کپی میکردیم و خلاصه 1 سال زحمت هایی که از یک ساعت شروع شد و به 12 ساعت ختم شد.

بچه ها یکسال بکوب خوندیم که بتونیم توی کنکور مسخره رتبه ی خوب بیاریم و میاریم. باعث افتخارمه که با بچه های قوی مثل شما دست و پنجه نرم میکنم.

از ته دل برای همه آرزوی موفقیت میکنم

Best Wishes and luck
    Pouya (BioHazard) - Black-0ut Frenzy Team

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مگه چیه ؟ توی دانشگاها تریپ دانشجویی پا میشن میرن. چه پسر چه دختر. ما هم توی موسسه زبان گروهی میرفتیم
    چیزی نیست داداش...میگم اینجا قرار نزارین!!!! خوبیت نداره،تاپیک نفله میشه!!!
    اگه گفتم واسه اینه که مثه پارسال بحث به اموری از قبیل زایمان و... که از حیطه این تاپیکه خارجه،کشیده نشه!!!
    اینقد مزخرف می گفتن که خیلی از کاربرای انجمنای دیگه هم میومدن ببینن چه خبره تو این تاپیک که 50 تا کاربر انلاین داره!!!!!هرکس هم که میومد یه اظهار نظر میکرد!!!و اینگونه شد که هم کاسه کوزه ها سر من بدبخت شکست...
    .................................................. .................................................. ........................................
    یه توصیه در مورد انگشت زدن :با خودتو حتماً دستمال +آب ببرین که انگشتتونو پاک کنین!!!!
    البته چپ دستا مشکلی ندارن...ولی اگه پاکش کنن خیلی بهتره!!!!یه لحظه انگشت بره رو پاسخنامه دیگه تمومه...
    وگرنه تاآخر آزمون باید سبابتونو رو هوا نگه دارین...سرعت نوشتن کند میشه...وقت کم میارین...استرس میگیرین ...آخر سرم هول میشین بالاخره انگشتتونو میزارین رو پاسخنامه همه چی خراب میشه!!!!

6. این کاربر از Rainy eye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

سلام
    من اصلا به امسال اميدي ندارم.
    و تو اين چند ماه پاياني هيچي درس نخوندم.
    ميخواستم بگم كه من تصميم دارم يك روز بعد از كنكور دانشگاه آزاد بشينم بكوب درس بخونمشايدم برم كتابخونه

الانم نه استرسي دارم نه هيچي.چون از خيلي وقت پيش اين تصميمو گرفته بودم...
    اگه منظورت پزشکی آزاد هست که حدود 20 روز وقت داری و اگه مثل من تا حالا هیچی نخوندی راحت تو این 20 روز میتونی همه درسا رو جمع و جور کنی.

بله ساکن تبریزم ، رفته بودیم جای همه خالی شاه گلی . چه خوشی گذشت
    خوش به حالت.خونه ما نزدیک شاه گلی هست ولی باورت میشه بیشتر از یه ساله که نرفتم.

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

جون من یکی بگه معدل دیپلم همون معدل کل هست؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

باعث افتخارمه که با بچه های قوی مثل شما دست و پنجه نرم میکنم.
    Best Wishes and luck
    Pouya (BioHazard) - Black-0ut Frenzy Team
    ما ها با هم همرزمیم و تو یه سنگریم

اون شعرو من برداشتم فردا قبل از شروع واسه بچه ها بخونم البته با اجازه

من پارسال زبان شرکت کردم خداییش خیلی اذیت شدم هوا گرم بود هنوز خستگی کنکور ریاضی تو تنم بود انگار تو زندان بودم

من بعد از کنکور
    ورزش میکنم چون چاق شدم اساسی...
    ازنمایشگاه کتاب حدود 18تا کتاب سفارش دادم همونجوری تو کارتن گذاشتمشون میرم سروقتشون
    حداقل 1 عمل جراحی باید انجام بدم
    فصل 4 به بعد لاست رو هم نگاه میکنم

دوستان دیگه غمزده نباشید
    لا تحزن ان الله معنا
    اشکالات قواعدیش رو ببخشید
    Last edited by saeed atletico; 30-06-2010 at 20:12.

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

جون من یکی بگه معدل دیپلم همون معدل کل هست؟
    تا جایی که من میدونم یعنی معدل دوره دبیرستان.(حداقل من که اینطوری وارد کردم.)

11. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یه چندتا توصیه دیگه یادم اومد البته از خودم درنمیارما ،طبق بلاهایی که سر خودم و دوستام اومده دارم اینارو میگم!!!

شب قبل از کنکور شام نخورین آگه خواستین شام بخورید حتماً سبک باشه،واسه تقویت کردن خودتون پلو خورشت نخورید!!! نون +ماست بهترین انتخابه!!!!نخندینا!!!جدی میگم چون ماست خواب آوره، دستگاه گوارش رو یه جورایی شستشو میده،احتمال بالا آورن سر جلسه کنکورو کاهش میده،صبح که از خواب بلند بشین واسه صبونه خوردن حالت تهوع ندارین!!!!
    واسه صوب لطفاً شیر و تخم مرغ نخورین!!!!اثرات بدی داره!!!!یکی از دوستان مامانش یه صبحانه مفصل به خوردش داده بود دیگه نتونست کنکور زبان بده!!!
    از خواب بلند شدین دوش آب یخ بگیرین،هم خوابتون میپره هم آرامش پیدا میکنین
    10 دیقه قبل از خارج شدن از منزل چای یا قهوه بخورین که وخت داشته باشین قبل از رفتن یه دستشویی برید!!!
    خانومای محترم آرایش نکنید لطفاً موهاتونم تا جای ممکن() زیر مقنعه بپوشونین که موقع آزمون باهاش درگیر نباشین!!!
    مثلاً اگه زیر کولر نشستین موهاتون رو هوا نباشه...آرایشم همینطور ،اگه یه لحظه حواست نباشه دستتو بکشی به صورتت ،بزاری رو پاسخنامه یه موقع هفت رنگ نشه پاسخ نامه!!!
    اگه دیدین جاتون بده نگین بیخیال همش چندساعته!!!!نماینده سازمان سنجش اونجا هست مستقیم به خودش بگین،نه به مراقبا میپیچونن!!!
    سعی کنید از همین الان برید تو رختخواب که حداکثر تا ساعت2 خوابتون ببره!!!!
    آب+شکلات حتماً ببرین ، هر یک ساعت یه بار حتماً آب بخورین که رو ضریب هوشی تاثیر داره،وقتی که استرس میگیرین قند خونتون میوفته ،بعدشم خوابتون میگیره!!!!
    از پوشیدن شلوار جین خودداری کنین لطفا!!!! بهترین انتخاب شلوار کتونه،کفشم اگه صندل باشه بهتره،هم راحت در میاد هم وقتی درش میارین بقیه خفه نمیشن!!!
    امیدوارم که همگی موفق باشین...

13. 4 کاربر از Rainy eye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Tarannom_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ویرایش:یه لحظه جو گیر شدم و گفتم میخوام زبان تخصصی بالای 80 بزنم.که غیر ممکنه این کار.رستکار رحمانی پارسال زبان تخصصیشو 40 زد و شد نفر اول زبان
    من خیلی از درصد زبانش تعجب می کنم...نفر 10 منطقه 2 زبان رو می شناسم و تنها با یه تفاوت جزئی در درصد یک درس عمومی، ولی با تخصصی %70 ، شد نفر 22 کشور!!!
    عمومی تو زبان خیلی تاثیر داره...من خودمم 3 ترم مترجمی خوندم و زبانمو 50 زدم...اما عمومیام نسبتا پایین بود و سراسری قبول نشدم.

15. این کاربر از Tarannom_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •