وقتی جون 0 بشه چی میشه در ضمن چه طور میشه جون را افزایش داد
ضمنا شما الان به یک شهری عضو هستین
و اسمتون در وست چیه ؟؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
وقتی جون 0 بشه چی میشه در ضمن چه طور میشه جون را افزایش داد
ضمنا شما الان به یک شهری عضو هستین
و اسمتون در وست چیه ؟؟
شما پاس اوت ميشي، علاوه بر جونت انرژي هم 0 ميشه و بلافاصله به هتل شهرت ميري تا انرژي و جونت برگرده. در ضمن تا 48 ساعت هم نمي تونيد دوئل كنيد!وقتی جون 0 بشه چی میشه در ضمن چه طور میشه جون را افزایش داد
هر بار كه اسكيل Health Point رو زياد كنيد 10 تا جون به شما اضافه ميشه!!
ورلد نه ، شهر Cyrus the Great با يوزر HajAmooضمنا شما الان به یک شهری عضو هستین
و اسمتون در وست چیه ؟؟
الان من اونقدر کار کردم که انرژیم کم شده الانم در لول 2 هستم و 35 دلارم پول دارم باید یک شهر عضو بشم تا بتونم در هتلش مجانی بخوابم
ببینم الان خودم می تونم شهر بسازم ( شرایطش چیه و چه چیز هایی لازم دارم برای ساخت )
در ضمن کسی هست من را در شهرش عضو کنه ؟؟
الان اگر شهر ساختم ( به فرض ) وقتی افراد دعوت می کنم چه سودی به شهرم خواهد داشت ؟؟؟
یکی هم در شهر ها یک جا است برای خرید اینا اونجا اون چیز ها توسط افراد اون شهر برای فروش گذاشته می شه ؟؟ در ضمن اگر من چیزی از شهرشون بخرم پول به حساب اون صاحب شهر می ره ؟؟؟
ضمنا اگر من پولم را در بانک یک شهری بزارم چه سودی به من و چه سودی به صاحب شهر داره ؟؟ مثلا برای پولم سود می ده ؟؟؟؟ و یا اگر پولم را گذاشتم صاحب شهر و یا بانک می تونه پولم را کش بره و نده به خودم
من که معتاد اینترنتم و روزی 23 ساعت اینترنتم ( دی ) الانم فکر کنم معتاد این بشم آخر یک چیزی می شم در این بازی
Last edited by vitamin2002; 07-05-2009 at 17:32.
براش عضو شدن توی شهر باید حد اقل 300 دلار پول داشته باشی
هیچ چیزی هم به شهر دار نمیرسه ....
به چند تا سوالام که جواب ندادی :
1 ) الان اگر کمتر از 300 دلار پول داشتم نمی تونم به هیچ جا عضو بشوم یعنی الان هیچ کی نمی تونه من را به شهرش دعوت کنه ؟
2 ) یکی هم در شهر ها یک جا است برای خرید اینا اونجا اون چیز ها توسط افراد اون شهر برای فروش گذاشته می شه ؟؟ در ضمن اگر من چیزی از شهرشون بخرم پول به حساب اون صاحب شهر می ره ؟؟؟
3 ) ضمنا اگر من پولم را در بانک یک شهری بزارم چه سودی به من و چه سودی به صاحب شهر داره ؟؟ مثلا برای پولم سود می ده ؟؟؟؟ و یا اگر پولم را گذاشتم صاحب شهر و یا بانک می تونه پولم را کش بره و نده به خودم
4 ) این یکی خیلی مهمه الان می تونند بدون اجازه من با من دوئل کنند و اگر آره چه طوری می تونم دوئل کردن را ببندم که نتونند با من دوئل کنند ضمنا الان اگه به یکی پیشنهاد دوئل کردن بدم همزمان میاد با من دوئل می کنه یا باید منتظر باشم تا هر دومون همزمان پشته نت باشیم کلا اگر بشه در مورد دوئل اطلاعاتی بده
انگار یکم زیادی سوال پرسیدم
با تشکر
Last edited by vitamin2002; 07-05-2009 at 17:49.
1 . بدون پول هم میشه عضو شهر ها شد
برای شهر ساختن باید حتما 300$ داشته باشی
2 . توسط افراد اون شهر به فروش گذاشته نمیشه
پولش هم فوت میشه و میره هوا
3 . سود مود خبری نیست ، فقط وقتی باهات دوئل کنن پولات نمیپره
4 . دوئل کردن اجازه نمیخواد
میری طرف رو میترکونی و بر میگردی
شما مطمئنی که آموزش رو خوندی ؟
از هر شهري كه براي شما دعوت نامه بياد و شما اكسپت كني شما ميشي عضو اون شهر! پول و ... نمي خواد. البته بعضي شهر ها ممكنه يه سري شرايط بزارن، مثلا بايد فلان قدر پول موقع ورود بريزي و... . البته براي پيشرفت شهر پول لازمه و كسي كه عضو شهري هست موظفه براي پيشرفت شهرش مايه بزاره!!1 ) الان اگر کمتر از 300 دلار پول داشتم نمی تونم به هیچ جا عضو بشوم یعنی الان هیچ کی نمی تونه من را به شهرش دعوت کنه ؟
نه اونا موقعي كه ساختمون يه لول بالا رفت خودش اضافه ميشه و نميشه كم و زيادش كرد. به صاحب شهر هيچ نميرسه جز مسئوليت مديريت شهر! اگه شما چيز گروني بخري بسته به قيمتش درصد خيلي كمي به حساب خود شهر ريخته ميشه كه هيچ كي نمي تونه ازش برداشت كنه! مثل بيت المال هست! يه نكته: اگه شما از شهري كه عضوش نيستين خريد كنيد قيمت چهار برابر ميشه و اصلا به صرفه نيست!2 ) یکی هم در شهر ها یک جا است برای خرید اینا اونجا اون چیز ها توسط افراد اون شهر برای فروش گذاشته می شه ؟؟ در ضمن اگر من چیزی از شهرشون بخرم پول به حساب اون صاحب شهر می ره ؟؟؟
صاحب شهر كه گفتم هيچي از كسي گيرش نمياد. پول توي بانك گذاشتن دو حالت داره: يا پول رو تو حساب خودتون ميريزيد به عنوان پس انداز كه هر وقت لازم شد استفاده كنيد و يا ميريزيد به حساب شهر كه باهاش شهر پيشرفت كنه. در دو حالت يك قرون پول نه گير صاحب شهر مياد و نه گير هيچ ايهاالناسي!! پول توي بانك گذاشتن فايده اش اينه كه اونو توي دوئل از دست نميديد و جاش محفوظه! از سود و ... خبري نيست!3 ) ضمنا اگر من پولم را در بانک یک شهری بزارم چه سودی به من و چه سودی به صاحب شهر داره ؟؟ مثلا برای پولم سود می ده ؟؟؟؟ و یا اگر پولم را گذاشتم صاحب شهر و یا بانک می تونه پولم را کش بره و نده به خودم
دوئل كردن هميشه بازه مگر شما توي هتل باشي يا پاس اوت باشي. در غير اين دو حالت هر وقت امكان دوئل هست!4 ) این یکی خیلی مهمه الان می تونند بدون اجازه من با من دوئل کنند و اگر آره چه طوری می تونم دوئل کردن را ببندم که نتونند با من دوئل کنند ضمنا الان اگه به یکی پیشنهاد دوئل کردن بدم همزمان میاد با من دوئل می کنه یا باید منتظر باشم تا هر دومون همزمان پشته نت باشیم کلا اگر بشه در مورد دوئل اطلاعاتی بده
===
اگه خراب توضيح دادم دوستان تصحيح كنن!
پاس اوت چیه ؟؟؟
یعنی الان یکی بخواهد می تونه منو بترکونه و اگر بازم من نخواهم دوئل کنم بازم می زنه لته پارم می کنه ؟؟؟
الانم لول 2 هستم کم موندم 3 بشم![]()
الان کسی هست من تو شهرش عضو بشم یا نه ؟؟
يعني اونقدر بكوبنت كه جونت صفر بشه (توضيحات بيشتر رو دادم فكر كنم)پاس اوت چیه ؟؟؟
بله به خواست من و شما ربطي نداره!!یعنی الان یکی بخواهد می تونه منو بترکونه و اگر بازم من نخواهم دوئل کنم بازم می زنه لته پارم می کنه ؟؟؟
يوزرت چيه؟ چه ورلدي هستي؟الان کسی هست من تو شهرش عضو بشم یا نه ؟؟
یک نفر نیست من را به شهرش دعوت کنه دارم از بی انرژی گی میمیرمانرژِیم 30 شده کککمممک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)