تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 880 از 940 اولاول ... 380780830870876877878879880881882883884890930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,791 به 8,800 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

باسلام و خسته نباشید

یکی تکنیکهایی که میشه با کیبورد انجام داد رو نمیگه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اطلاعات من هم مربوط به فایل های Read me یه که همراه پچ هست.
    اون کرکی که گفتی (1.4) اگه فقط بخاطره حجم زیادش نزاشتی و مشکل دیگه ای نداره آدرسش رو بزاری خوبه.

بازم مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه adac_data's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

[quote=krauser;4027191]يا DVD بازيت مشكل داره يا ويندوزت به قول معروف گنديده يا هم كه سيستم سخت افزاريت نميكشه. اولا Setting اكسترنال رو از محل نصب بازي اجرا كن گزينه Specification رو بزن ببين سيستمت چطوره ببين OK يا Good داده به سخت افزارت اگه همگي Good يا OK باشن احتمالا از ويندوزت يا DVD باشه يه بار ويندوز عوض كن يا اگه سختت هست روي سيستم يكي ديگه نصب كن اگه بازم ايراد داد مطمئنان مشكل از DVD هست ولي من حدس مي زنم سيستمت نمي كشه

مشكل از سيستم نيست چون همه چيز good هستش و از سلامت ويندوز هم اطمينان دارم آخه امروز يكي ديگه نصب كرديم شد. فقط ميخواستم بدونم اگه از dvd باشه بايد چكار كنم.چه فايلهايي ميتونه ايراد داشته باشه
    در هر صورت از زحمات و پاسخگويي شما كه هميشه آماده هستسد بسيار ممنون

اساتيد من از روزي كه cv0f رو نصب و دانلود كردم هر وقت ميخوام تيم انگلستان رو انتخاب كنم از بازي ميپره بيرون ميشه بگيد مشكل از كجاست

اگه نباشه جاش خالی می مونه composer_kuchulu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN MY DEAD DREAMS

پيش فرض

krasuser عزیز اون آپشن فایلی که قرار دادید.مثل اینکه فقط مشکل رئال رو حل کرده!.دست کم مشکل بایرن رو که در نقل و انتقاللات حل نکرده هیچ، کلا مثل بازی دست نخورده، بایرن رو حذف کرده و پی اس وی بجاش اومده.یه فکری به حال بایرن هم بکنید.اگه خواستید نقل و انتقالاتش رو هم بهتون می دم.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اساتيد من از روزي كه cv0f رو نصب و دانلود كردم هر وقت ميخوام تيم انگلستان رو انتخاب كنم از بازي ميپره بيرون ميشه بگيد مشكل از كجاست
    مسلما بازي شما مشكل داره دستكاري شده فايل هاش يا از فايل هاي خاصي توي كيت سرور استفاده مي كني

krasuser عزیز اون آپشن فایلی که قرار دادید.مثل اینکه فقط مشکل رئال رو حل کرده!.دست کم مشکل بایرن رو که در نقل و انتقاللات حل نکرده هیچ، کلا مثل بازی دست نخورده، بایرن رو حذف کرده و پی اس وی بجاش اومده.یه فکری به حال بایرن هم بکنید.اگه خواستید نقل و انتقالاتش رو هم بهتون می دم.
    آخه من اون آپشن فايل رو واسه بازي دست نخورده ارائه كردم پس شما هم مثل من جاي ليگ هلند رو با Other League B عوض كردي؟ من اولش خواستم آپشن فايل رو واسه پچ krauser بسازم ولي گفتم يه چيز درست كنم همه استفاده كنن. اگه فرصت شد و فصل نقل و انتقالات اروپا به پايان برسه يه آپشن فايل واسه پچ Krauser مي دم به عنوان حسن ختام PES 2009 بعدش منتظر PES 2010 ميشيم تا اونجا فعاليت رو ادامه بديم
    Last edited by Spaniuly; 30-07-2009 at 12:31.

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

میشه یکی به ما بگه چطوری میشه بازیکن رو در pes 2009 از تیمش برداشت و به یک تیم دیگه برد.......{ مثلا کریس رونالدو رو می خوام از منچستر به مادرید ببرم } راستی برای کنسول xbox .........{ گفتم شاید فرق داشته باشه }

داره خودمونی میشه iceman10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام دوستان مناین بازی و داشتم کامل و بدون مشکل اجرا میشد بعد ویندوزم و عوضم کردم الان هر کاری میکنم بعد از چند دقیقه کند میشه
    نمی دونم چیکار کنم اعصابمو ریخته بهم
    توی تنظیماتم همه چی good هستش فقط ram ok هستش
    کمکم کنید مرسی

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هنوز یه آپشن فایل درست حسابی و استاندارد برای برای آخر جولای نیومده ؟! خارجی ها باید داده باشن .. .

اگه نباشه جاش خالی می مونه composer_kuchulu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN MY DEAD DREAMS

پيش فرض

آخه من اون آپشن فايل رو واسه بازي دست نخورده ارائه كردم پس شما هم مثل من جاي ليگ هلند رو با Other League B عوض كردي؟ من اولش خواستم آپشن فايل رو واسه پچ krauser بسازم ولي گفتم يه چيز درست كنم همه استفاده كنن. اگه فرصت شد و فصل نقل و انتقالات اروپا به پايان برسه يه آپشن فايل واسه پچ Krauser مي دم به عنوان حسن ختام PES 2009 بعدش منتظر PES 2010 ميشيم تا اونجا فعاليت رو ادامه بديم
    من مشکل نبودن بایرن رو با این پچ حل کرده بودم : BURGUM_PATCH_for_PES2009_v0.35 خدایی پچ خوبی بود.و کلیه تیم های بوندس لیگا رو داشت وحتی اسامی غیرواقعی تیمه ای ملی رو تصحیح کرده بود.ولی در حال حاضر اکثر بازیکنان اون پچ تغییر کردن حتی در عرصه ملی.این نظر خیلی خوبیه که تا پایان فصل نقل و انتقالات صبر کنیم و اون موقع کلیه نقل و انتقالات لحاظ بشه.ولی آلمانیاش رو از یاد نبریا.
    راستی شما دوستان هم مثل من با سایت gamingaccess مشکل دارید؟دانلود از این سایت غیرممکن شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه adac_data's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مسلما بازي شما مشكل داره دستكاري شده فايل هاش يا از فايل هاي خاصي توي كيت سرور استفاده مي كنيآ
    ميشه بگيد بايد چكار كنم كه درست بشه چون قبل از اينكه فايل cv0f رو بريزم درست بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •