تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 880 از 923 اولاول ... 380780830870876877878879880881882883884890 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,791 به 8,800 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام... نمی‌دونم درست متوجه منظورتون شدم یا نه...

منظورتون یه چیزی مثل share هست؟

منظور اینه که ممنون که عکس share کردی...

نه .در واقع فرد اون عکس رو شیر کرده درسته اما اسم عکس چیه.مثلا یه وقت هست عکسهای اینترنتی شیر میکنیم , یه وقت هست عکس سلفی شیر میکنیم و ...
    حالا وقتی از یه منظره ای عکس گرفتیم اونو شیر کنیم چه نوع عکسی رو شیر کردیم؟ عکس لحظه ای میگن بهش؟ بعضیا هستن مینویسن که باتشکر از عکس آنلاینتون . عکس آنلاین که درست نیس

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

نه .در واقع فرد اون عکس رو شیر کرده درسته اما اسم عکس چیه.مثلا یه وقت هست عکسهای اینترنتی شیر میکنیم , یه وقت هست عکس سلفی شیر میکنیم و ...
    حالا وقتی از یه منظره ای عکس گرفتیم اونو شیر کنیم چه نوع عکسی رو شیر کردیم؟ عکس لحظه ای میگن بهش؟ بعضیا هستن مینویسن که باتشکر از عکس آنلاینتون . عکس آنلاین که درست نیس
    هنوز هم متوجه نمی‌شم متاسفانه...

عکس یهویی، پرتره‌های سلفی، عکس منظره یا شکار لحظه‌ها دیگه آخرین چیزیه که به ذهنم می‌رسه...

مثل اینه که من بگم توی لحظه‌ای که یه نفر داره سوار ماشین می‌شه در واقع داره چی کار می‌کنه؟

(این برداشتیه که من از سناریویی که توصیف کردین دارم...)...

3. این کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

در زبان فرمال از واژه Snapshot استفاده میشه گاهاً
    به معنای عکس فوری

ولی در شبکه های اجتماعی و ... اصلاً چنین مرزبندی هایی وجود نداره معمولاً
    همون Thanks for the pic
    nice pic
    great picture
    و ... استفاده می کنن

5. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

یه چیزی که به‌نظرم میرسه اینه که بعضی از این اپها ، فایل(تصویر) رو در سرور میذارن و میشه بعد که آنلاین شدیم ببینیم
    بعضی مستقیم میریزن رو دیوایس طرف
    یعنی باید آنلاین باشی

حالا کدوما اینطورین رو یادم نمیاد.

شاید بشه عکس آنلاین رو برای این دسته‌ی دوم در نظر گرفت

یا کلا ارسال یک تصویر لحظه‌ای رو منظورشون باشه. online - instant ...

شاید هم همونطور که دوستان اشاره داشتند این هم از ابداعات ماست
    پس بهتره بنویسم ممنون برای تصویر برخطی که فرستادی

7. 3 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در زبان فرمال از واژه Snapshot استفاده میشه گاهاً
    به معنای عکس فوری

ولی در شبکه های اجتماعی و ... اصلاً چنین مرزبندی هایی وجود نداره معمولاً
    همون Thanks for the pic
    nice pic
    great picture
    و ... استفاده می کنن
    یه سوال جزئی
    دوستان وقتی اعضا تو شبکه های اجتماعی و نرم افزارهای اجتماعی مثله تلگرام عکس ارسال میکنن درواقع چه کاری انجام دادن؟ یعنی عکس لحظه ای فرستادن یا انلاین ؟ عده ای میگن ممنون بابت عکس آنلاین . آخه این چه معنی داره؟
    تو انگلیسی به این کار چی میگن؟
    ممنون
    سلام اسنپ شات میتونه درست باشه در صورتی که تکنیک های حرفه ای عکاسی در اون عکس استفاده نشده باشه مثل عکس های که هدفشون اعلام وضعیت و خبر رسانی در مورد چیزی هست ولی اگر عکاس حرفه ای باشه و برای عکسش وقت گذاشته باشه بعد عکسش رو شیر کرده باشه استفاده از کلمه اسنپ شات یکم میتونه ناراحتش کنه ..
    ولی در اکثر موارد بهترین کلمه همین اسنپ شات هست

9. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdibozorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان استاد زبان ما برای هر روز یک داستان کوتاه گفته گوش کنید و فردا بیاین درباره اون داستان به من بگی داستان از کتاب steps to understanding هستش حالا من داستانو گوش دادم چند بار ومرور کردم و اینکه تا حدودی فهمیدم داستان درباره چیه مشکل من سر جمله سازی برای بیان این داستان به یکی دیگه هستش من کلمات رو در ذهنم دارم ولی چون گرامر رو درست نمیدونم موندم چجوری اونو بیان کنم که اشتباه نباشه کسی در این باره میتونه کمک کنه سایتی یا نرم افزار که جمله درست رو با کلماتی که داری بهت بگه تا حدودی نه کامل هست یا نه

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان استاد زبان ما برای هر روز یک داستان کوتاه گفته گوش کنید و فردا بیاین درباره اون داستان به من بگی داستان از کتاب steps to understanding هستش حالا من داستانو گوش دادم چند بار ومرور کردم و اینکه تا حدودی فهمیدم داستان درباره چیه مشکل من سر جمله سازی برای بیان این داستان به یکی دیگه هستش من کلمات رو در ذهنم دارم ولی چون گرامر رو درست نمیدونم موندم چجوری اونو بیان کنم که اشتباه نباشه کسی در این باره میتونه کمک کنه سایتی یا نرم افزار که جمله درست رو با کلماتی که داری بهت بگه تا حدودی نه کامل هست یا نه
    سلام

دوست عزیز شماالان تو چه سطحی هستید؟ چقدر تا به حال زبان خوندید؟

اگه خیلی واسش زمان نگذاشتید قبلا قاعدتا استادتون اصلا توقع نداره شما جمله هایی که می سازید کاملا درست باشن. معمولا تو سطح های ابتدایی بیشتر زبان آموزان کلمه _ کلمه صحبت می کنند و بهدا به تدریج با پیشرفته تر شدن گرامر و یاد گرفتن لعات و اصطلاحات و افزایش سطح زبانشون بهتر و بهتر می شن.

ببینید یاد گرفتن گرامر چند لایه و چند مرحله داره ف شما در مراحل ابتدایی خیلی از مثلا صرف فعل گذشته past یاد نمی گیرید اما رفته رفته بیشتر متوجه می شید و دامنه ی تدریس در مورد این مبحث بیشتر می شه و مثلا می ره به سمت کاربرد های فعل گذشته در زبان انگلیسی و انواع گذشته و ...

خلاصه زیاد نگران این موضوع نباشید

12. 2 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام اسنپ شات میتونه درست باشه در صورتی که تکنیک های حرفه ای عکاسی در اون عکس استفاده نشده باشه مثل عکس های که هدفشون اعلام وضعیت و خبر رسانی در مورد چیزی هست ولی اگر عکاس حرفه ای باشه و برای عکسش وقت گذاشته باشه بعد عکسش رو شیر کرده باشه استفاده از کلمه اسنپ شات یکم میتونه ناراحتش کنه ..
    ولی در اکثر موارد بهترین کلمه همین اسنپ شات هست
    ممنون
    نظرتون در مورد واژه ی selfshot چیه؟
    چون عکسی که شیر میشه توسط خوده فرد گرفته شده و عکس حاضری یا اینترنتی اینا نیست

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون
    َسلف شات همون سلفیه ولی معمولا به عکسی میگن سلف شات که فرد از خودش و از طریق آیینه گرفته باشه
    شما اگر میخواید بر این تاکید داشته باشید که فرد خودش عکس گرفته میتونید همون جملات کوروش در صفحه قبل رو به کار ببرید فقط به جای pic از shot استفاده کنید مثل
    Nice shot
    Great shot!
    وقتی از شات به جای pic استفاده می کنید نشون دهنده ارجینال و دست اول بودن تصویر میتونه باشه... یا به عبارتی اون شخصی که عکس رو شیر میکنه همون شخصی هست که دکمه شاتر رو فشار داده
    اما به نظرم موضوعی نیست که بخواهید خیلی درگیرش بشین من باشم میگم
    Thanks for sharing

15. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

ممنون
    فکر می‌کنم الان حالت عوض شده، نه؟

اگه عکس از خود فرد باشه (یعنی خودش توش باشه) selfie ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و self-image ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گفته می‌شه...

عکس‌های اکه اثر شخصی هم باشن own work رایجه...

17. این کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •