احسنت.یه بارم واسه من پیش اومد. بعدش رفتم پروانرو انداختم دور.دوتا فن دو دور بستم
احسنت.یه بارم واسه من پیش اومد. بعدش رفتم پروانرو انداختم دور.دوتا فن دو دور بستم
ax دندونه داره
a بدونه دندونه. اما یه مقدار پهن هستن.که روو ماشین من جواب نمیداد.
فولی از بغل میخوردش
نازک میگرفتم دوخت دار هرسری هم 1 سال رو کار میکرد
هزینه تراشکاری و لقی گیری موتور نوا رو میگن 600
بخوام پورت دود رو باز کنم و پورت و پولیش کنم حداقل 1500ت باید بکوبم زمین
1ت هم تا الان پول دینام و کارب و پیستون.میلنگ.میل سوپاپ دادم
با 3تومن 3.5تومن جمع میشه بلاخره؟؟؟
لحظه شماری میکنم برای باز کردن موتور 7 فروردین
قیمت فنر سوپاپ چنده؟
سلام.امروز رفتم از یدک فروشی شورلت تسمه رو خریدم و بستم.در حال حاضر چون باطری خوابیده بود دادمش شارژ.
در مورد صدای ماشین باید بگم خیلی عجیب شده بود و امیدوارم فردا که ماشینو روشن کنم با این تسمه جدید دوباره اون صدا رو بشنوم
و اما یه چیز بگم که خیلی واسم جالب بود.وقتی تسمه هارو باز کرده بودم محض کنجکاوی بدون تسمه ماشینو استارت زدم که واقعآ ماشین بی صدا شده بود.پروانه خیلی تاثیر داره لامصب.یعنی اون جیغی که نوا هنگام گاز دادن میکشید از بین رفته بود و خیلی صدای نرم و لطیفی پیدا کرده بود که آدمو یاد کامیون پیتر بیلت مینداخت.ماشینای جدید که بی صدا هستن همه از صدقه سری نبود پروانست.اگه ما پروانه ماشین های خودمون رو حذف کنیم با اینکه قدیمی هستن به جرات میشه گفت از ماشینای جدید بی صدا تر هستن.مال من که واقعا بود.خیلی وسوسه شدم پروانه رو حذف کنم
دوست عزیز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) شما که حذف کردید پروانه رو یکم از تجربیاتت واسمون بگو.از هزینش.نتیجش...
اینم یه عکس از شوی ما
![]()
Last edited by Peyman Skylark; 07-03-2016 at 21:28.
از خدامه که به راه راست هدایتتون کنم
دوسال بیشتره بستم.راضی ام اقا واقعا راضی
باری که پروانه رو موتور داره دینام و کولر و پمپ هیدرولیک روو هم ندارن.
زندگیه فن برقی. زندگی
هزينش چجورياست؟ از كجا بايد تهيه كرد؟
راستى يه سوال ديگه اينكه فرق فن برقى با كلاچ پروانه كه تو بعضى امريكايى ها هم هست در چيه؟
کلاچ پروانه عین همون پروانه فابریکه منتاها یه کلاچ سرش داره که تو دور بالا ول میکنه.یعنی شما تو 3000 دور دیگه پروانت 3000 دور نمیچرخه.
هزینه ای هم نداره
فن برقی میشه عین ماشین جدیدا.کولر بهتر.بخاری بهتر. اتلاف کمتر
منتها هزینه داره
من با چنتا که بسته بودن صحبت کردم
من فن 2دور پرایدی کامل با قاب فن که اون موقع تازه رو پراید میزدن.4 تا رله فن.یه افتامات 2 تایی.وصله سر حوزینگ ترموستات با شمع اب 80 پژو 2000
دور کم کافیه برای نوا.دور تند رو هم به دکمه دیفاگ وصل کردم هم به فشنگی درایر کولر
قسمت گرونتر که برای شما شاید نیاز نباشه
من یه باتری 84 امپر اتمی قد بلند با دینام 90 امپر بنزی خریدم
البته الان بعد دوسال دینام رو دارم عوض میکنم با 100 امپر دلکو ریمی
نصب فن و برداشتن پروانه که به شدت کار راحتیه
فن هم فقط موتور سفید بگیرید.موتور مشکیا اشغالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)