آره اون دوستایی که غیر مخابراتی ان بگن که ساعت و سرعت شبانه چطور هست. درضمن حتما بگن که فیبر نوری هست یا نه؟
این فیبر نوری رو دوستان بهش توجه کنین لطفا.
آره اون دوستایی که غیر مخابراتی ان بگن که ساعت و سرعت شبانه چطور هست. درضمن حتما بگن که فیبر نوری هست یا نه؟
این فیبر نوری رو دوستان بهش توجه کنین لطفا.
دوستان از زمانی که این مخابرات بازی در آورد گفت شبانه ندارم من رفتم در مورد ispهای دیگه تحدقیق کردم دیدم بهتر از همه شاتله گرون میده ولی سرعت و رایگان شبانه داره البته رایگانش مثل مخابرات نیس نباید دو سه شب پشت سرهم دانلود کنی اما آخرش نفهمیدم فیبر نوری چیه از کجا بفهمم محلمون فیبر نوری داره یانه
شاتل گرون میده بدجور شبانش هم تا اونجایی که من میدونم با سرویس های بدون شبانه فرقش تو این موارده: 5250 تومن قیمتشون به ازای هر ماه بیشتره و اینکه فقط 25 درصد رایگان میده تو خود سایت صفحه قیمتها پایینش توضیح داده.
- هزینه استقاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه با تخفیف ٢۵ درصدی برای کلیه سرویسهای خانواده اکو ماهانه معادل ۵،٢۵۰ تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
Last edited by android500; 16-07-2015 at 17:40.
اسیاتک تنوع سرویساش اصلا به نظر جالب نیست اون سرویس هایی که مدنظر من هست یا دانلود شبانه ندارن یا سرعتشون کمه.
ماکس نت تنوع سرویساش عالیه هم اینکه ساعت رایگانشو خودت انتخاب میکنی مثلا از 12 شب. فقط مبلغ 9500 برای راه اندازی یه جورایی اجباری حساب میکنه تو فاکتور اونو اگه نگیره خیلی خوب میشه. 5000 تومن هم هزینه رانژه هست که همه شرکت ها غیر مخابرات میگیرن ولی یه هزینه نگه داری 2-3 تومن وابسته به سرعت برای هر ماه میگیره که تو اسیاتک همچین چیزی ندیدم.
کدوم پلان مکس نت جالب بود به نظرتون؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون جدول آخری سری max class به نظرم خیلی به صرفه هست فقط من نمیدونم اگه اون حداقل حجم تبادل برای دانلود شبانه تموم بشه بعد از اون سرعت چقد پایین میاد فقط مشکلم همینه یکی هم اون مبلغ 9500 تومن راه اندازی که واقعا نیازی نیست پرداخت بشه.
میگن ماکس نت زیرمجموعه اسیاتک هست پس باید سرویساش با کیفیت باشن.
این تو سرعت 512 منظورش از << 8 تا 10 صبح رایگان نیم چاشت >> چیه؟
اینا نت بیل رو نمیخوان راه بندازن؟
عجب مصیبتی شده این مخابرات
تمام هوش و فکر همه چیمونو گذاشتیم پای اینترنت تو شانگهای توالتاشم اینترنت دارن![]()
دوستان با اومدن به این سایت نوشتن مشکلات و... چیزی حل نمیشه!!و اونا هم به خواستشون می رسن!!! کاری که اینا می کنن فراتر از دزدی و... اگه جلشون نایستیم دفعه بعد بدترش رو رو سرمون میارن حالا اونایی که تاز ثبت نام کردن وبهشون گفتن شبانه.... کاری ندارم ولی ما های که یه یه سرویس رو چند ماه قبل خریدیم و طبق قرداد کذایشون شبانه رایگان کردن 50% رسما یعنی زدن زیرش!!
حالا هرکی می تونه بره این سایت شکایت کنه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)