سلام
مرسی
مشکل اول کاملا حل شد
مشکل دوم اما همچنان باقی مونده
مییشه بیشتر راهنمایی بفرمایید؟
راستی...
در ورد چطور میشه اعدادی رو بالای حروف قرار داد؟(مثل "توان" در ریاضی)
سلام
مرسی
مشکل اول کاملا حل شد
مشکل دوم اما همچنان باقی مونده
مییشه بیشتر راهنمایی بفرمایید؟
راستی...
در ورد چطور میشه اعدادی رو بالای حروف قرار داد؟(مثل "توان" در ریاضی)
سلام
توی قسمت home جایی که فونت رو انتخاب می کنی، یه ایکس به توان 2 هست، هرجا میخوای حالت توان بذاری کنار اون کلمه این گزینه رو بزن و عدد مورد نظر رو تایپ کن، بصورت توان میشه..
واسه توان باید کلیدهای ترکیبی ctrl و shift و = رو بزنی بعد مکان نما کوچیک میشه میره اون بالا
------
واسه تایپ کلمات انگلیسی بین جملات فارسی باید با کلید های HOme va end بازی کنید تا قلق بدستتون بیاد
دوستان من دیکشنری بابیلون رو همیشه با word همراه می کنم. اما در نسخه 2013 که نصب کردم ایکن بابیلون که در لیست لغات پیشنهادی با راست کلیک در word می اومد دیگه ظاهر نمیشه.
ورژن بابیلونم 8 هست.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
دوست من فکر کنم مشکل نوشتن کلمات انگلیسی بعد از حروف فارسی شما به این صورت کاملا حل میشه :
فرض میکنیم شما تازه فایل word را ایجاد کرده اید خوب اولین کاری که میکنی در سر برگ Home گزینه Right to left Direction را بزن ( شکل ایکنش به صورت مثلت از سمت راست به چپ به رنگ آبی است ) حالا وقتی فارسی تایپ میکنی که هیچ به محض می خواهی انگلیسی تایپ کنی فقط لازمه زبان کیبوردت را انگلیسی کنی میبینی دیگه لازم به زدن کلیدهای Home یا End نداری
دوستانی که از بابیلون استفاده میکنن. لطفا بگید تو word 2013 وقتی یک لغط اشتباه تایپ میشه . تو لیست پیشنهادی از لغات بابیلون هم میاره؟
با عرض سلام بعد از نوشتن 60 صفحه از پایان نامه خودم توی ورد این پیغام خطا رو میده لطفاً راهنمایی کنید این مشکل و حل کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عین پیغام خطا:
the office open XML file "اسم فایل" cannot be opened because there are problems with the contents.
oK details<<<
details
uspedifie error
سلام ببخشید یک سوال
وقتی از طریق خود فهرست فهرست اتوماتیک می زنیم
چطور فونت این فهرست را به دلخواه بگذاریم
که هر بار رفرش می کنیم تغییر نکند
مثلا گفته
فونت کلمات فهرست مطالب، عنوان ، صفحه فلان فونت
فونت متن های داخل فهرست فلان فونت باشد
سلام در مورد insert caption آموزشی دارید
من اون آموزش رو دیدم
اما متوجه نشدم که یعنی چه اگر استایل فصل را درست تعریف کرده باشیم
میشه دقیق بگید یا اگه آموزش دیگه ای سراغ دارید ممنون
سلام عذرخواهی می کنم چند سوال داشتم
1- فونت بدر که برای گذاشتن ساکن استفاده می کنم
بعضی اوقات ساکن می گذارد
اما بعضی اوقات وقتی ساکن می گذارم دو حرف از هم جدا می شوند
با می شود ب ا
2- فارسی کردن اعداد در فرمول 2007
راهی به جز فارسی کردن کل اعداد متن نداریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)