تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 880 از 2365 اولاول ... 38078083087087687787887988088188288388489093098013801880 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,791 به 8,800 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با 300-400 چی بگیرم خوبه؟البته یکمیش رو باید باسه باکس بدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام برای باند بودجتون یه مقدار پایین هست حدود 85 تومن بذارید رو بودجتون میتونید به اسپیکر rockford t1692 فکر کنید که هم خوش ساخت و کیفیت میباشد.
    در ضمن قیمتی که دادم خدمتتون در مقابل بازار زیر قیمت هست.
    باتشکر
    میرمحمدی
    ممنون از جوابت دوست عزیز
    اینی که گفتید بهتر از 6965؟؟یا 6975 هست؟؟
    خوب اگه بودجمو به 300 برسونم چه باند خوبی گیرم میاد؟؟
    الان یه باند خوب که مد نظرتون هست چچیه ؟چنده؟
    بهترین باند موجود الان چیه ؟قیمتش؟
    ببخشید که این سوال های ابتدایی میکنم من زیاد تو این مسائل وارد نیستم برا همین اینجوریه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

ممنون از جوابت دوست عزیز
    اینی که گفتید بهتر از 6965؟؟یا 6975 هست؟؟
    خوب اگه بودجمو به 300 برسونم چه باند خوبی گیرم میاد؟؟
    الان یه باند خوب که مد نظرتون هست چچیه ؟چنده؟
    بهترین باند موجود الان چیه ؟قیمتش؟
    ببخشید که این سوال های ابتدایی میکنم من زیاد تو این مسائل وارد نیستم برا همین اینجوریه
    سلام حقیقتا یکی از بهترین های بازار همین مدلی هست که بهتون ذکر کردم.
    با بودجه 300 هزار تومن هم اگر بتونید و جستجو گر باشید به احتمال شاید 30 درصد بتونید به 1073 دی ال اس دست دو تمیز گیر بیاورید.
    6975 و 6965 به قیمت هایی که الان در بازار عرضه میشوند اصلا ارزش خرید ندارند.من خودم اصل سری قدیم رو دارم هنوز رو ماشین وصل هستند بهتر از این سری های چند سال اخیر هست.
    در کل با بودجه ی 300 هزار تومان اگر اسپیکر های کواکسیل مد نظرتون باشه اولین انتخاب رو بذارید روی rockford t 1692 این نکته رو هم در نظر داشته باشید این اسپیکر قیمت بالا تر از این قیمتی که به شما دادم به فروش میرسه اگر باور ندارید یه چرخ داخل مغازها بزنید.
    دومین گزینه ی انتخاب رو 1073دی ال اس
    سومین گزینه هم که از سری انرژی هزتز هست 690 رو انتخاب کنید.
    قیمت دقیق اسپیکر هایی که گفتم رو ندارم اما یه جا قیمت زیر بازار سراغ داشتم راکفورد تی 1692 که با قیمت های حال بازار واقعا ارزش خرید دارند.
    بازم تکرار میکنم از نخ اسپیکر های پایونر بیان بیرون چون اصلا به قیمتی که دارند ارزش خرید ندارند.
    اگر هم به کامپاننت نظر داشتید به آدیو سیستم ام اکس 165 فکر کنید که برای موجودی این محصول باید با حمید آقا صحبت کنید.
    Last edited by mohamad reza_2010; 09-11-2012 at 18:16.

4. 2 کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

300-400 که یکمیش باسه باکس میره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام حقیقتا یکی از بهترین های بازار همین مدلی هست که بهتون ذکر کردم.
    با بودجه 300 هزار تومن هم اگر بتونید و جستجو گر باشید به احتمال شاید 30 درصد بتونید به 1073 دی ال اس دست دو تمیز گیر بیاورید.
    6975 و 6965 به قیمت هایی که الان در بازار عرضه میشوند اصلا ارزش خرید ندارند.من خودم اصل سری قدیم رو دارم هنوز رو ماشین وصل هستند بهتر از این سری های چند سال اخیر هست.
    در کل با بودجه ی 300 هزار تومان اگر اسپیکر های کواکسیل مد نظرتون باشه اولین انتخاب رو بذارید روی rockford t 1692 این نکته رو هم در نظر داشته باشید این اسپیکر قیمت بالا تر از این قیمتی که به شما دادم به فروش میرسه اگر باور ندارید یه چرخ داخل مغازها بزنید.
    دومین گزینه ی انتخاب رو 1073 آدیو سیستم.
    سومین گزینه هم که از سری انرژی هزتز هست 690 رو انتخاب کنید.
    قیمت دقیق اسپیکر هایی که گفتم رو ندارم اما یه جا قیمت زیر بازار سراغ داشتم راکفورد تی 1692 که با قیمت های حال بازار واقعا ارزش خرید دارند.
    بازم تکرار میکنم از نخ اسپیکر های پایونر بیان بیرون چون اصلا به قیمتی که دارند ارزش خرید ندارند.
    اگر هم به کامپاننت نظر داشتید به آدیو سیستم ام اکس 165 فکر کنید که برای موجودی این محصول باید با حمید آقا صحبت کنید.
    سلام
    اتفاقا من یک 1073 در حد دارم که به ایشون هم پیشنهاد دادم.میخام بفروشمش.
    میخام برای عفب هم مثل جلو کامپوننت ببندم.
    Last edited by ali reza 222; 09-11-2012 at 19:53.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

300-400 که یکمیش باسه باکس میره
    سلام محمد جان.
    اگه باکس خوب و اصولی بخواهید،باید ابتدا بر اساس ساب مورد نظر باکس براتون طراحی بشه ،حدودا 40-70 بسته به محل سکونتتون (تهران یا شهرستان) هزینه تهیه MDF خام و ساخت باکس میشه.با الباقی پولتون هم متاسفانه ساب خوب و باکیفیت نمیتونید تهیه نمائید.البته اگر دنبال کیفیت و دقت خوب تو BASS میگردید.وگرنه جنس بنجل و بی کیفیت که به وفور بافت میشه.

8. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بودجه ی من حدود 300-400 تومنه به نظر شما چه سابی بگیرم ممنون

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

خب من بودجه ام تکمیل شد.. یک میلیون
    هد یونیت - اسپیکر - آمپ
    یک جوری بگین که بوم باکس جی بی ال 1000 هم توش باشه! یعنی این 4 قلم!
    قبلا فرموده بودین 1073 اسپیکر خوبیه... ولی تو بازار گشتم پیدا نشد!! بعضی ها اصلا این برند رو نمیشناسن!!!!!!
    یکی گفت وایت هورس ( اسب سفید ) بزرگ ترین سایزش بود قیمت 370 داد.. گفت خیلی عالیه... نظرتون چیه؟
    بوم باکس رو هم 200 قیمت داد
    برای هد یونیت هم میگفت این 526 جی وی سی خودم خوبه لازم نیست هزینه کنی ولی مثل اینکه تو کیفیت فرق داره! این جوری که من تو این تاپیک متوجه شدم. پس بهتره عوض کنم
    آمپ هم هرچی میگین 4کانال باشه که با بوم باکس و اسپیکر ها مچ باشه و بهترین کیفیت رو داشته باشه
    خیلی خیلی ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

خب من بودجه ام تکمیل شد.. یک میلیون
    هد یونیت - اسپیکر - آمپ
    یک جوری بگین که بوم باکس جی بی ال 1000 هم توش باشه! یعنی این 4 قلم!
    قبلا فرموده بودین 1073 اسپیکر خوبیه... ولی تو بازار گشتم پیدا نشد!! بعضی ها اصلا این برند رو نمیشناسن!!!!!!
    یکی گفت وایت هورس ( اسب سفید ) بزرگ ترین سایزش بود قیمت 370 داد.. گفت خیلی عالیه... نظرتون چیه؟
    بوم باکس رو هم 200 قیمت داد
    برای هد یونیت هم میگفت این 526 جی وی سی خودم خوبه لازم نیست هزینه کنی ولی مثل اینکه تو کیفیت فرق داره! این جوری که من تو این تاپیک متوجه شدم. پس بهتره عوض کنم
    آمپ هم هرچی میگین 4کانال باشه که با بوم باکس و اسپیکر ها مچ باشه و بهترین کیفیت رو داشته باشه
    خیلی خیلی ممنون
    سلام خیلی خرسند و خوشحال شدم که مشکل بودجه حل شد.
    در گام اول شما هدیونیت حرفه ای رو انتخاب کنید تو رنج قیمت 350 تومن مثل r900 یا r711 جی وی سی و یا از پخش های آلپاین دسته دو مثل 9878 البته اگر یو اس بی براتون مهم نیست.و مدل 9851 , 9853
    درگام دوم خرید اسپیکر که اگر مایل به خرید دست دو هستید یکی از کاربر های دی ال اس 1073 به گفته خودشون موجود دارند و میتوانید با هاشون تماس بگیرید و خریداری کنید.
    نکـــــته: به نظر بنده برای یک دست بودن سطح صدا در کابین خودرو شما از 2 جفت کامپ یکسان استفاده کنید و این نکته را در اولویت قرار دهید.
    در مورد کامپ هم نظر اول شما بر روی آدیو سیستم باشد که بهترین کیفیت در قیمت را ارائه میدهد برای صحت این موضوع به سایت اتوهای فای سر بزنید.دلیل گفتن قیمت کم این است که این برند تازه وارد کشور شده و پارتهای اولیه را زیر قیمت به بازار میدهد ولی در پارتهای بعدی شاهد سنگین تر شدن قیمت های این برند خواهیم بود همانطور که هرتز و ادیسون در آغاز ورود به ایران از این ترفند استفاده کردند.
    در گام سوم خرید آمپ هست که بهترین و نزدیکترین گزینه ای که در خاطر دارم خرید آمپ کنوود مدل x41هست که این هم باید بگردید و دست دو پیدا کنید چون قیمت نو این آمپ به بودجه ی شما نمیخوره و در تضاد هست.
    ساب ووفر نام برده جز ساب های خیلی معمولی و به نظر من بازاری هست که فقط ظاهر داره و از کیفیت جی بی ال و هارمن اصلا بویی نبرده چه بسا که تقلبی این مدل ها هم موجود بوده در بازار.
    و اما در مورد اسپیکر وایت هورس بهتره بگم که شما وقتی این اسپیکر را روشن کنید وتست به عمل بیاورید متوجه نقص های یه اسپیکر میشوید به طور مثال شما اگر دسترسی دارید اسپیکر را روشن کنید و موزیک گوش بدین و بعد دست خود را برای چند لحظه بر روی مید رنچ گذاشته صدا را گوش داده و سپس بر روی تیوتر های میتوانید رفتار صدایی و هم ریخته و دیستورت را تشخیص دهید این ساده ترین مدل تست اسپیکر بود که به خاطرم آمد بهتون عرض کنم.
    وایت هورس در زمینه ی آمپیلی فایر های گیتار بیس و ... فکر میکنم سابقه ها دارد.
    در ضمن خاطر نشان بشوم اگر از فروشگاه های سیستم صوتی خرید میکنید حتما از فروشنده اطلاعات کافی در مورد برند و نامو نشونش بگیرید فکر نکنم داخل کشور برند شناخته شده ای باشد و عادلانه نمیبینم مثل برند هکتور و ..... بخواهند به علاقه مندان سیستم های صوتی بفروشند.

بهترین را خرید کنید حتی اگر بودجتون تکمیل نیست زیرا در آینده دچار مشکل مالی و ضرر دوباره نباشید و از آنها استفاده کنید.
    سوالی داشتید استاد حمید جلبی و بنده در خدمت شما هستیم.
    موفق باشید
    میرمحمدی
    Last edited by mohamad reza_2010; 10-11-2012 at 00:52.

12. این کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه micropersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زیر سقف آسمان

پيش فرض

سلام دوستان

یه سوال داشتم

بین این مدل پخش ها به نظرتون کدوم بهتره:

پایونرDEH-2150UB PIONER
    پایونرPIONEER DEH-4250SD
    جی وی سیJVCKD-R321
    جی وی سی jvckd-G721

یه باند قابل قبول برای یه همچین پخشی هم معرفی کنین ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •