سلام
ممنون از راهنماییتان
عجیبه من هم شک کرده بودم چرا ویندوز 7 و اخرین ورژن های لینوکس هم با وصل بودن هارد هنگ می کردند و لی استفاده از XP به ذهنم نرسید!دیگه پیچ گوشتی را برداشتم که هارد را جدا کنم برای تست در یک سیستم دیگه که یه cd قدیمی لینوکس پیدا کردم(linux mint 7 gloria) با ان بوت شدم و با کمال تعجب دیدم با وصل بودن هارد تا نمایش دسکتاپ پیش رفت!سریع وارد قسمت پارتیشن بندی شدم و همه پارتیشن های ساخته شده توسط لینو کس نصب شده +پارتیشن ویندوز 7راdelete کردم ؛ حالش خوب شد.
البته اون دوتا پارتیشنprimary ساخته شده توسط لینوکس که در اخر هارد بودند (علاوه بر 4 تای اصلی) کاملا غیر فعال بودند(فقط امکان delete داشتند! )(در ویندوز 7 سابق)نمی دونم چرا وسوسه شدم پارتیشن logical مابین اینها را پاک کنم که این طوری شد!!!
ممنون دوست عزیز
موفق باشید

دیگه پیچ گوشتی را برداشتم که هارد را جدا کنم برای تست در یک سیستم دیگه که یه cd قدیمی لینوکس پیدا کردم(linux mint 7 gloria) با ان بوت شدم و با کمال تعجب دیدم با وصل بودن هارد تا نمایش دسکتاپ پیش رفت!سریع وارد قسمت پارتیشن بندی شدم و همه پارتیشن های ساخته شده توسط لینو کس نصب شده +پارتیشن ویندوز 7راdelete کردم ؛ حالش خوب شد.
جواب بصورت نقل قول