تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 880 از 1126 اولاول ... 380780830870876877878879880881882883884890930980 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,791 به 8,800 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

بهترین راه اینه که هاردتون رو به عنوان هارد دوم بزارید روی یک سیستم و یک عکس از disk managment بدید

با ویندوز xp هم تست کنید
    سلام
    ممنون از راهنماییتان

عجیبه من هم شک کرده بودم چرا ویندوز 7 و اخرین ورژن های لینوکس هم با وصل بودن هارد هنگ می کردند و لی استفاده از XP به ذهنم نرسید!دیگه پیچ گوشتی را برداشتم که هارد را جدا کنم برای تست در یک سیستم دیگه که یه cd قدیمی لینوکس پیدا کردم(linux mint 7 gloria) با ان بوت شدم و با کمال تعجب دیدم با وصل بودن هارد تا نمایش دسکتاپ پیش رفت!سریع وارد قسمت پارتیشن بندی شدم و همه پارتیشن های ساخته شده توسط لینو کس نصب شده +پارتیشن ویندوز 7راdelete کردم ؛ حالش خوب شد.
    البته اون دوتا پارتیشنprimary ساخته شده توسط لینوکس که در اخر هارد بودند (علاوه بر 4 تای اصلی) کاملا غیر فعال بودند(فقط امکان delete داشتند! )(در ویندوز 7 سابق)نمی دونم چرا وسوسه شدم پارتیشن logical مابین اینها را پاک کنم که این طوری شد!!!

ممنون دوست عزیز
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

دوست عزیز متاسفانه با این برنامه هم فرمت نمی‌شه. اصلا هیچ کاری نمی‌کنه هیچی‌ پر نمی‌شه،عکس رو هم اتچ کردم که ببینید.چراغ هارد چشمک زن می‌شه ولی‌ هیچ اتفاقی‌ نمیوفته :(

الان فقط می‌خوام هاردمو فرمت کنم که قابل استفاده باشه،دیگه بی‌خیال ریکاوری شدم

Last edited by ramoa; 31-05-2014 at 13:32.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوست عزیز متاسفانه با این برنامه هم فرمت نمی‌شه. اصلا هیچ کاری نمی‌کنه هیچی‌ پر نمی‌شه،عکس رو هم اتچ کردم که ببینید.چراغ هارد چشمک زن می‌شه ولی‌ هیچ اتفاقی‌ نمیوفته :(

الان فقط می‌خوام هاردمو فرمت کنم که قابل استفاده باشه،دیگه بی‌خیال ریکاوری شدم

با نرم افزار paragon partion هم تست کنید نشد بگید تا فکر کنیم چیکار میشه کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کمک کنید لطفا هفته پیش لپ تاپم از دستم افتاد رو فرش اما بعدش تا ۲ روز خوب کار میکرد تا اینکه برای اینکه از بابت بدسکتور مطمئن بشم با HDD regenerator افتادم به جونش ۱۰۰ تا بدسکتور پیدا کرد و تعمیر کرد ولی وقتی روشن کردم ویندوز چک دیسک ویندوز شروع کرد به چک کردن و وسطش هنگ کرد ریستارت کردم و دیگه ویندوز بالا نیومد
    الانم هیچ برنامه ای جز Acronis Disk director suite و partition table doctor هارد رو نمیشناسه، با این دو برنامه ام فرمت میکنم اما ارور میده، با HDD regenerator هم دوباره چک کردم ولی همه سکتورها رو بد نشون میده بدون اینکه تعمیر کنه

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوستان کمک کنید لطفا هفته پیش لپ تاپم از دستم افتاد رو فرش اما بعدش تا ۲ روز خوب کار میکرد تا اینکه برای اینکه از بابت بدسکتور مطمئن بشم با HDD regenerator افتادم به جونش ۱۰۰ تا بدسکتور پیدا کرد و تعمیر کرد ولی وقتی روشن کردم ویندوز چک دیسک ویندوز شروع کرد به چک کردن و وسطش هنگ کرد ریستارت کردم و دیگه ویندوز بالا نیومد
    الانم هیچ برنامه ای جز Acronis Disk director suite و partition table doctor هارد رو نمیشناسه، با این دو برنامه ام فرمت میکنم اما ارور میده، با HDD regenerator هم دوباره چک کردم ولی همه سکتورها رو بد نشون میده بدون اینکه تعمیر کنه

یعنی رو نصب ویندوز هم برید پارتیشن ها رو نمیتونید ببینید ؟

به خاطر همون ضربه این بدسکتورها زیاد شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله رو نصب ویندوز هم که میرم هارد رو نمیشناسه، توی بایوس هم فقط در حالت AHCI هارد دیتکت میشه، وقتی میذارم رو IDE دیگه دیتکت نمیشه، من مطمئنم مشکل نرم افزاریه چون تا قبل از اینکه با برنامه نحس HDD regenerator کار کنم هیچ مشکلی نداشتم حتا بعد از ضربه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله رو نصب ویندوز هم که میرم هارد رو نمیشناسه، توی بایوس هم فقط در حالت AHCI هارد دیتکت میشه، وقتی میذارم رو IDE دیگه دیتکت نمیشه، من مطمئنم مشکل نرم افزاریه چون تا قبل از اینکه با برنامه نحس HDD regenerator کار کنم هیچ مشکلی نداشتم حتا بعد از ضربه

فعلا که با hdd regenerator بدسکتور رو نشون میده و در صورتی که با این نرم افزار بدسکتورها رو نتونه تعمیر کنه و با فرمت سطح پایین هم درست نشه بدسکتورها فیزیکی میتونه باشه و به نظر من بهتره هارد لپ تاب رو ببرید نشون بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

داداش ممنون واقعا از اینکه وقت میذارید

دیروز که گفتی‌ با برنامه easeus partion پارتیشن رو فرمت کنم،۲ ساعت بعد که هیچی‌ پر نمی‌شد ،کابل usb رو کندم. امروز که چک کردم دیدم دیگه اصلا همون ارور فرمت رو هم نمیده. به محض اینکه هارد رو وصل می‌کنم چراغش چشمک زن می‌شه.درایو رو تو مای کامپیوتر میاره،ولی‌ انگار همچی‌ هنگ می‌کنه.Disk Management رو هم که می‌خوام باز کنم تا وقتی‌ هارد وصله باز نمی‌شه همینکه کابل رو می‌کشم کار می‌کنه .ای‌بابا خواستم درستش کنم زدم یجا دیگشم خراب کردم :(

الان راهی‌ نداره که از Safe Mode یا Bios برم فرمتی چیزی بکنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فعلا که با hdd regenerator بدسکتور رو نشون میده و در صورتی که با این نرم افزار بدسکتورها رو نتونه تعمیر کنه و با فرمت سطح پایین هم درست نشه بدسکتورها فیزیکی میتونه باشه و به نظر من بهتره هارد لپ تاب رو ببرید نشون بدید
    چطوری میتونم low level format کنم؟ اطلاعاتم برام مهم نیست ولی چون شخصیه میخوام تا جایی که میشه خودم درستش کنم اگه نشد بدم گارانتی
    برنامه Gparted اوبونتو لایو هم تونست هاردو بشناسه اما همه این برنامه ها ارور پارتیشن تیبل میدن

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

چطوری میتونم low level format کنم؟ اطلاعاتم برام مهم نیست ولی چون شخصیه میخوام تا جایی که میشه خودم درستش کنم اگه نشد بدم گارانتی
    برنامه Gparted اوبونتو لایو هم تونست هاردو بشناسه اما همه این برنامه ها ارور پارتیشن تیبل میدن

تو نرم افزار hiren boot cd نرم افزار hdd low level format tools باید باشه با اون میتونید بکنید

ولی اگه بتونید هارد لپ تاب رو با تبدیل به پی سی بزنید و یک عکس از disk managament و تب health نرم افزار hd tune بدید خوب میشه به شرطی که گارانتی نداشته باشه لپ تاب اگه گارانتی داره که اینکارو نکنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •