سلام به همه دوستان.
من میخوام تازه عکاسی رو شروع کنم.چشمم Nikon D3100 رو گرفته.به نظرتون برای شروع زیاد نیست؟بهتر نیست برم سراغ یه نیم حرفه ای مثل FZ40؟یا با همینم میتونم شروع کنم؟
بودجه نهایتا 800 تومن.
سلام به همه دوستان.
من میخوام تازه عکاسی رو شروع کنم.چشمم Nikon D3100 رو گرفته.به نظرتون برای شروع زیاد نیست؟بهتر نیست برم سراغ یه نیم حرفه ای مثل FZ40؟یا با همینم میتونم شروع کنم؟
بودجه نهایتا 800 تومن.
بستگی به خودتون داره اگر علاقه دارید + پشتکار برید بخرید دوربین خوبیه
دوست عزيز شما با اين مبلغ ميتونين يه دوربين حرفه اي canon kiss x3 كه همون d500 هستش رو بخرين
يه سرچ تو نت بزنين مشخصات كاملش رو نيگا كنين .در صورت خريد دوربين غير slr بعد يه مدت پشيمون ميشين ، چون اين بلا سر خودم اومده .
آقا قضیه رو ناموسی نکن دیگه D:
چرا مشکلش چیه؟
هههههههه
جیگر ، منم عشق juve ـم
باید با نرم افزار های edit اشنا باشی چون خروجی جالبی نداره ، اینو من نمیگم یکی از دوستان که فکر کنم این دوربین رو دارند میگند
بچه ها يه نفر جوونمردي ميكنه جواب ما رو بده
با توجه به تجربه ای که از TZ7 پاناسونیک داشتی و از SX200 بیشتر راضی بودی
پیشنهاد میکنم طرف سونی هم نرید
در کل کانن کارایی کیفیت و راحتی کارکرد بهتری داره![]()
D3100 دوربین بسیار قابلی هستش توی این رنج قیمت و در بعضی موارد برتری های جالبی به کنن های همرده مثلا 500 دی و حتی 550 دی داره . مثلا در مورد فیملردای فول اچ دی که فوکوس کانتینیوس داره و کلا نوآوری های جالبی ایجاد کرده ... از نظر نویز هم عملکرد بسیار مناسبی داره .سلام به همه دوستان.
بودجه نهایتا 800 تومن.
ه - - - ک جدیدش هم که اومده و با نصب اون و ارتقا دوربین موارد بسیار جالبی به دوربین اضافه میشه .
پ.ن :
اون ه - - - ک رو اول بصورت سرهم نوشتم که فروم خودش حذفش کرد !!
برو SX30 رو بخر
ایشون هم این دوربین رو داره می تونی ازش سوال کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
کسی با دوربین ای سری HS کنون کار کرده ؟ مثل IXUS 300 و IXUS 220 ؟
واقعا حساسیت سنسور CMOS این دوربین ها بهتره ؟
متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)