تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 880 از 2376 اولاول ... 38078083087087687787887988088188288388489093098013801880 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,791 به 8,800 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

مربی استقلال:
    دعوت چهار بازيكن به تیم ملی انگیزه بخش بود

مربي تيم فوتبال استقلال اعلام کرد دعوت چهار بازيكن استقلال به اردوی تیم ملی پس از مدت ها به ساير بازيكنان نيز انگيزه داده است.

محمود فكري در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: انگيزه بازيكنان تيم بعد از دعوت چهار بازيكن از استقلال دو برابر شده است. پس از مدت ها تيم ما چهار سهميه در تيم ملي دارد كه نشان از پيشرفت ما در چند هفته اخير دارد.

وي ادامه داد: شرايط تيم با موفقيت هاي اخير كاملاً خوب است و در ادامه ليگ بهتر هم خواهد شد. تيم ملي مقابل كره شمالي بايد از ابتدا بازي را هجومي آغاز كند و در نيمه اول حريف را شكست دهد. شركت بازيكنان تيم ما در بازي مقابل كره شمالي براي آنها مفيد خواهد بود و از نظر روحي براي تيم ما هم موثر اس

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال در دستگردي تمرين کرد
    تاخير قلعه‌نويي و غيبت موجه كوشكي، كاظمي و نوري

تمرين‌ تيم فوتبال استقلال تهران در ورزشگاه دستگردي برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تمرين تيم فوتبال استقلال تهران در محل جديد برگزاري تمرين‌هاي اين تيم در ورزشگاه دستگري تهران از ساعت 16 امروز آغاز شد.

بازيكنان ابتدا زير نظر صمد مرفاوي و محمود فكري به گرم كردن پرداختند و سپس تمرينات سرعتي و كار با توپ در دستور كار بازيكنان استقلال قرار گرفت.

بخش اصلي تمرين امروز استقلال به انجام يك بازي دست گرمي اختصاص داشت كه در طول اين تمرين دستورات فني مربيان مرور شد.

در تمرين امروز ميلاد نوري به دليل شركت در مراسم عروسي برادرش و همچنين بيژن كوشكي و حسين كاظمي به دليل حضور در كميته‌ي انضباطي در تمرينات غايب بودند. ضمن آن كه اميرقلعه‌نويي نيز به دليل شركت در مراسم ختم يكي از دوستانش با يك ساعت تاخير در محل تمرين استقلال حضور يافت و تمرينات را از كنار زمين نظاره‌گر بود.

يك بازيكن سنگالي امروز در تمرينات استقلال حاضر بود.

تمرينات بعدازظهر امروز استقلال تهران در ساعت 18 امروز پايان يافت

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آناليزور تيم استقلال تهران در چهار ايالات برزيل
    رجبي: به يك "ابراهيم توره" نياز داريم

آناليزور باشگاه استقلال تهران براي جذب مهاجم به برزيل مي‌رود.

رضا رجبي كه روز سه‌شنبه براي انتخاب مهاجم به كشور برزيل سفر مي‌كند در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار كرد: نيمه شب سه‌شنبه عازم برزيل مي‌شوم و در طول سفر به اين كشور در چهار ايالات برزيل حاضر خواهم شد. خوشبختانه در حال حاضر بازي‌هاي نهايي ليگ فوتبال برزيل در جريان است و اين موضوع كمك مي‌كند تا بتوانيم بازيكنان خوبي را مورد بررسي قرار داده و انتخاب كنيم.

وي افزود: در اين سفر دو بازيكن را براي شركت در تمرينات استقلال انتخاب مي‌كنم البته يكي از اين بازيكنان مشخص شده و قلعه‌نويي نيز فيلم بازي‌هاي او را ديده است و من قرار است با باشگاه اين بازيكن صحبت كنم ضمن آنكه يك بازيكن ديگر را نيز در طول اين سفر انتخاب خواهم كرد.

رجبي خاطرنشان كرد: هدفمان از اين سفر اين است كه مهاجمي سطح بالا را كه بتواند به تيم كمك كند جذب كنيم بي‌ترديد در انتخاب خود كوتاهي نخواهيم كرد و حاضر نيستيم پول بيت‌المال را براي هر بازيكني هدر دهيم. معتقدم استقلال به مهاجمي چون "ابراهيم توره" نياز دارد كه شعور بالاي فوتبالي دارد و مي‌تواند به تيم كمك كند و بي‌ترديد بازيكني در حد نام استقلال را جذب خواهيم كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پيروز قرباني: تنها هدفم باقي ماندن در جمع ملي پوشان فوتبال است
    بازيکن ملي پوش تيم فوتبال استقلال تهران، هدف اولش از حضور در تمرينات تيم ملي را خط نخوردن و باقي ماندن در جمع ملي پوشان عنوان کند.

"پيروز قرباني" روز يکشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: تا به حال نتوانسته ام در هيچ مسابقات مهمي تيم ملي را همراهي کنم، به همين دليل اين بار سعي مي کنم تا با درخشش در تمرينات، نظر مثبت علي دايي را براي ملي پوش ماندن جلب کنم و بعد از آن تلاشم را براي راه يابي به ترکيب اصلي شروع خواهم کرد.
    قرباني همچنين ادامه داد: مدافعان فعلي تيم ملي به هماهنگي خوبي رسيده اند و به همين دليل قرار گرفتن در جمع يازده بازيکن اصلي براي من و ساير بازيکنان دشوار شده است.
    اين بازيکن به ديدار تيم ايران برابر کره شمالي اشاره کرد و گفت: آنها تيم ناشناخته اي براي همه تيم هاي گروه هستند و اگر به واسطه مطرح نبودن دست کم گرفته شوند، مي توانند حتي در ورزشگاه آزادي هم حرف هاي زيادي براي گفتن داشته باشند.
    تيم ملي فوتبال در حالي روز چهارشنبه اين هفته به ديدار کره شمالي مي رود که در بازي اول مقابل تيم ملي عربستان به نتيجه مساوي يک بر يک دست يافت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پژمان منتظري: خودم را به دايي تحميل مي کنم
    مدافع تيم فوتبال استقلال تهران اميدوار است تا با درخشش در تمرينات تيم ملي فوتبال، در ليست هاي بعدي سرمربي تيم ملي قرار بگيرد.

تمرين تيم فوتبال استقلال تهران
    پژمان منتظري روز شنبه در گفت و گويي با خبرنگار ايرنا گفت: خيلي خوشحالم که دايي با در نظر گرفتن بازي هايم در ليگ برتر، از من براي حضور در تيم ملي دعوت کرد، اميدوارم با نشان دادن آمادگي ام بتوانم از اين پس در همه فهرست هاي تيم ملي قرار بگيرم.
    منتظري همچنين ادامه داد:مدافعاني که در تيم ملي حضور دارند، به هماهنگي خوبي رسيده اند و به همين دليل گمان نمي کنم در بازي برابر کره شمالي بتوانم در ترکيب تيم ملي به ميدان بروم.
    مدافع تيم ملي در مورد ديدار با کره شمالي مي گويد: آنها در قياس با کره جنوبي و عربستان حريفي ساده تر به نظر مي رسند اما با توجه به نتيجه هايي که در دو ديدار اولشان گرفته اند، نبايد آنها را دست کم گرفت و از دقيقه اول بايد با هوشياري بالايي به فکر اجراي برنامه هاي تاکتيکي بود تا از اين طريق سه امتياز خانگي را به دست آورد
    ديدار تيم هاي ملي فوتبال ايران و کره شمالي در سومين روز از دور مقدماتي جام جهاني 2010 روز چهارشنبه هفته جاري در ورزشگاه‌ آزادي تهران برگزار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سرمربي تيم فوتبال برق شيراز:بازيكنان برق با پيروزي مقابل استقلال انقلاب جديدي در فوتبال به راه مي اندازند!

سرمربي تيم فوتبال برق شيراز گفت:‌بازيكنان تيم فوتبال برق شيراز با همت و غيرت خود در فوتبال شيراز انقلاب كردند و با پيروزي در مقابل استقلال مي توانم نويد انقلاب ديگري را نيز بدهم.

محمد عباسي، سرمربي تيم فوتبال برق شيراز با توجه به شرايط فعلي تيم و پيش رو داشتن مسابقه با استقلال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران ايپنا عنوان كرد:‌در حال حاضر فكر مي كنم تيم فوتبال استقلال دربهترين شرايط فني و روحي به سر مي برد و درمسابقه روز جمعه با توجه به شرايط فعلي استقلال و اينكه مسابقه در ورزشگاه آزادي و با حضور هواداران آبي پوش برگزار مي شود قطعاً مسابقه سختي را پيش رو خواهيم داشت چرا كه به هر حال همه شرايط به نفع استقلالي ها است اما ما هم مطمئنا دست و پا بسته به زمين بازي نمي رويم و از آنجا كه زمين آزادي صاف است و بازيكنان ما فوتبال زميني بازي مي كنند از اين نظر شرايط مطلوبي داريم.

عباسي ادامه داد: مسابقه قبلي كه با استقلال داشتيم زماني بود كه تيم در بحران به سر مي برد و شرايط مخصوصي داشت درست است كه شرايط ما بد نيست اما شرايط آنها خيلي بهتر از ما ست چرا كه در آنها توانسته اند به دو تيم 11 گل بزنند اما نبايد فراموش كرد كه ما نيز از نقطه ضعف هاي آنها به خوبي استفاده خواهيم كرد.

محمد عباسي درباره قلعه نوعي گفت:‌امير قلعه نوعي مرد روزهاي سخت است و مسابقات تماشاگر پسندي را به نمايش مي گذارد. هر چند مربي به تنهايي نمي تواند در پيروزي يك مسابقه تاثير داشته باشد مربي اهدافش را بيان مي كند واين بازيكنان هستند كه با اجرا كردن آن اهداف مي توانند نتيجه مطلوب بگيرند اميدوارم بازيكنان برق نيز همان ظرفيتي را كه تا الان نشان دادند حفظ كنند و با انگيزه به مصاف استقلال اهواز بروند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پولادي در گفت و گو با ايپنا: دوباره به تركيب اصلي باز مي گردم/ برق شيراز سخت ترين حريف نيم‌فصل است

مهرداد پولادي گفت: وظيفه دارم تا خوب تمرين كنم و از اين طريق دوباره به تركيب اصلي تيمم بازگردم.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، اظهار داشت: در حال حاضر از آمادگي بدني بسيار خوبي برخوردار هستم و تلاش مي‌كنم تا خودم را به سرمربي تيم نشان دهم. وظيفه‌ام اين است كه خوب تمرين كنم تا بتوانم دوباره در تركيب اصلي تيم بازي كنم.

وي ادامه داد: وضعيت تيم بسيار خوب است و بازيكنان استقلال تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته اند و كاملاً آماده هستند تا با شرايطي ايده‌آل به مصاف برق شيراز بروند.

پولادي افزود: بازي با برق سخت‌ترين بازي استقلال در نيم‌فصل خواهد بود زيرا برق در حال حاضر در صدر جدول است و از بازيكنان بسيار خوبي برخوردار است و تلاش مي‌كنيم تا در اين ديدار بهترين نتيجه را كسب كنيم و در كورس قهرماني باقي بمانيم.

وي ادامه داد: در بازيهاي پيش‌رو يك مشكل كوچك با سرمربي تيم داشتم كه برطرف شد و الان تلاش مي كنم تا دوباره جايگاه اصلي خودم را در تيم پيدا كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سرمربي تيم فوتبال برق شيراز:بازيكنان برق با پيروزي مقابل استقلال انقلاب جديدي در فوتبال به راه مي اندازند!
    سلام
    جوابشو چی بدم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

رضا رجبي در گفت و گو با ايپنا:
    اوچه خوب است اما او را نمي خواهيم/ از برزيل براي استقلال مهاجم مي آورم !

رضا رجبي گفت: استقلال به دنبال يك تمام كننده خوب مي گردد كه از بقيه مهاجمان تيم يك سروگردن بهتر باشد.

آناليزور استقلال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، اظهار داشت: در حال حاضر استقلال شرايط بسيار خوبي را دارد و تمامي بازيكنان از لحاظ بدني در شرايط ايده الي به سر مي برند.

تمامي بازيكنان در حال حاضر خود را آماده ديدار بابرق شيراز كرده اند تا با پيروزي در اين بازي راه قهرماني خود را در نيم‌فصل هموار كند.

وي ادامه داد:‌در خصوص توافق استقلال با اوچه بايد بگويم كه اين مهاجم نيجريه‌اي بازيكن خوبي است اما ما بازيكنان بهتري نيز داريم . امير قلعه نويي در استقلال به دنبال كي تمام كننده خوب مي گردد كه از بقيه مهاجمان استقلال بهتر باشد.

رجبي با اشاره به جذب بازيكنان جديد توسط استقلال گفت : روز سه شنبه با دستور سرمربي تيم عازم برزيل مي شوم تا با بررسي وضعيت بازيكنان 5 شهر و تماشاي تمرينات چند بازيكن معرفي شده ، يك مهاجم و يك هافبك را براي استقلال انتخاب كنم. اين بازيكنان بعد از انتخاب ، براي حضور در تمرينات استقلال به تهران سفر خواهند كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ابراهيم تقي‌پور در گفت و گو با ايپنا:‌به صدر برسيم آن‌را حفظ مي كنيم

مدافع تيم فوتبال استقلال تهران در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، گفت: خوشبختانه با تلاش پزشك تيم در شرايط خوبي قرار دارم از دور روز پيش هم در تمرينات گروهي شركت كردم و مشكلي ندارم.

وي درادامه گفت:‌ما از بازي با استقلال اهواز روند رو به رشدمان را‌آغاز كرديم به طوريكه درحال حاضر تيم هماهنگ‌تر شده و مطمئنم با ادامه اين مسير مي‌توانيم به صدر جدول برسيم كه در آن صورت ديگر آن جايگاه را از دست نخواهيم داد.

تقي پور در پايان گفت: اين جمعه بازي بسيار حساسي را مقابل تيم خوب برق شيراز داريم اما با توجه به اين كه ما ميزبان هستيم با حمايت هوادارنمان سه امتياز بازي را مي گيريم. در واقع ما دراين بازي به حمايت بيشتر آنها نياز داريم من هم در شرايط خوبي هستم و اگر كادر فني صلاح بداند مي‌توانم بازي كنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •