فرمت MP4 هم کار نکرد.(corrupt data(
فرمت MP4 هم کار نکرد.(corrupt data(
اگه با سرعت اینتر نت مشکلی نداری (کیه که مشکل نداره) یه کلیپ از این جا
دانلود کن ببین پخش می شه یا نهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرمت این ویدیو چیه اگه MP4 هست امتحان کردم.mpeg رو هم که اصلا اجرا نکرد.(تو بخش ویدیو حتی corrupt هم نیومد)چه کنم؟؟؟؟؟
فرمت این ها هم mp4 هست
سلامفرمت این ویدیو چیه اگه MP4 هست امتحان کردم.mpeg رو هم که اصلا اجرا نکرد.(تو بخش ویدیو حتی corrupt هم نیومد)چه کنم؟؟؟؟؟
خوب شاید فرمت شما رو پی اس پی نمی خونه .
من مطمئن نیستم ولی توی کانورتر ها معمولاً دونوع mp4 هست یکی معمولی یکی هم ماله psp .
اگه کانورتر نداری از اینجا دانلود کن منم Total video converter رو بهت پیشنهاد می دم :
من که با این کار راحت فیلمو اجرا می کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مؤفّق باشید .
سلام دوستان من با فرض اینکه بخوام پی اس پی گو بگیرم و هیچ چیز دیگه ای نه
خوب حالا مثلا به چه اطلاعاتی نیاز دارم همه رو میدونم به جز این مسایل هک و فریمور و پاندورا و داونگرید و ... بنظرتون اینا رو باید برای پی اس پی گو یاد بگیرم یا نه ؟
یکسری سوالات دیگه هم داشتم !!! همه این سوالات رو از دیدگاه پی اس پی گو بگیرید بقیه پی اس پی ها برام اهمیت نداره !!!
1:منظور از پلاگین ها چیست وبرای هر فریمور فرق داره مثلا چه جوری؟
2:قضیه این جی پی اس چیه مگه میشه ازش استفاده کرد؟؟
3:مک ادرس وای فای و بلوتوث رو چه جوری پیدا کنم تو پی اس پی ؟
4:این پی اس پی گو بنظرتون دوربین که نمیخوره یعنی جای دوربین داره مثل بقیه پی اس پی ها ؟؟
5:بعد چه جوری میشه به تی وی یا ال سی دی وصلش کرد؟
6:چه فرمت های صوتی و تصویری رو اجرا میکنه؟
7:ال سی دی چند هزار رنگ داره ؟
8:چه جوری میشه انلاین بازی کرد ؟
9:مادر بوردش ساخت کجاست و مدلش چیه و همچنین نوع سی پی یو چی هست ؟
10:بعد من یه لیستی از این انواع ارور ها در پی اس پی میخواستم کسی میتونه برام گییر بیار؟ بسیار بسیار فوری هست !!
11:و اینکه برای استفاده از وای فای باید چه کنیم یعنی مسیر کامل کارایی رو که باید بکنیم رو به من میگید؟
12:فرمت CSO با ISO چه فرقی داره و ما برای اجرای اونا باید یه فولدر به نام CSO بسازیم ؟؟؟
خیلی مممنونم
Last edited by a.z.p.z; 05-07-2009 at 05:55.
سلام به همه دوستان
من بين اسليم و 3000 موندم كه كدوم رو بخرم و چون در مورد كنسول ها هيچ تجربه اي ندارم از دوستان خواهش
ميكنم راهنمايي كنند . ممنون ميشم اگه جواب اينا رو بديد :
1. 3000 كپي خور شده يا نه اگه شده هر بار بعد از شارژ كردن بايد دوباره با كامپيوتر كپي خورش كرد ؟
2. از كدوم منطقه تهران بگيرم بهتره ؟
3.اينا گارانتي اصليشون چه شركتيه ؟
4. قيمت مموري كارت 8 گيگ تقريبا چقدره ؟
5.كلا با باتري اين دستگاه چند ساعت ميشه يازي كرد ؟
6.خودم با آموزش هايي كه تو همين فروم هست كپي خورش كنم بهتره يا بگم فروشنده انجام بده ؟؟
7.و در آخر اينو ميخوام بپرسم كه به نظر شما در نهايت كدومو بخرم اسليم يا 3000 ؟؟؟
ممنون
Last edited by S E V E N; 05-07-2009 at 09:35.
سلام
1- کپی خور شده ولی اگه خاموش بشه یا باتری از جاش در بیاد باید دوباره کپی خور بشه. کپی خور کردن به شارژ
هیچ ربطی نداره. اگه فایلای مورد نیاز رو روی رم داشته باشی دیگه برای کپی خور کردن به کامپیوتر نیاز نیست.
2- پشت شهرداری یا همون توپخونه
3- من چون خودم از بلژیک خریدم زیاد خبر ندارم ولی فکر کنم دستگاه کپی خور شده دیگه گارانتی نداره
4- تقلبیش حدودا 35 تومن و اصلش کمتر از 70 تومن.
5- اگه پر باشه تقریبا 5-6 ساعت
6- اگه ازت پول میگیره که خودت بکن ولی اگه دفعه ی اول مجانی واست انجام میده بزار اولین بار مغازه دار واست
کپی خور کنه. بعد از این که راهشو یاد گرفتی میتونی دفعههای بعد خودت کپی خورش کنی. فایلای مورد نیاز هم
توی همین فرم هست. البته کپی خور کردنش زیاد سخت نیست.
7- اگه پول داری خوب 3000 بگیری بهتر.
خيلي ممنون كه جواب دادي .
ولي اگه بخواي 3000 رو بعد از هربار خاموش كردن كپي خور كني كه دستگاه بعد از مدتي خراب ميشه ( نميشه ؟ )
در ضمن آخرين باري كه قيمت كردم 3000 با رم 1 گيگ و يه UMD disk از اسليم خالي 50 تومن ارزونتر بود !!!![]()
شما مجبور نیستی که دستگاه رو خاموش کنی و بهتره که نکنی
باید اونو بذاری روی استند بای که کپی خوریش هم از بین نمی ره
اون موقعه که تو سوال کردی حتما قبل از کپی خور شدنش بوده
الان که قیمتش سر به فلک کشیده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)