منظورت از گرافيك درايور گرافيك هست؟يا خود كارت گرافيك؟![]()
منظورت از گرافيك درايور گرافيك هست؟يا خود كارت گرافيك؟![]()
منظور مهدی درایور کارت گرافیک هست دوست من
كسي جواب منو نميده؟
اپديت كردم به نسخه182.2. اما جواب نميده.شايد بازيخرابه.روش cod هم انجام دادم درست شد.
بازم خواهش میکنم
شما ابتدا لطف کن مشخصات کامل سیستمت رو بده...
سلام دوستان اگر سوالم تکراری بود ببخشید چون صفحه و پست زیاد بود نتونستم همشون رو بگردم.
من یه مشکل تو بازی( world at war (call of duty 5 دارم که مرحله اول رو رد میکنم ولی وقتی میرسه به مرحله دوم یعنی همونجایی که از دریا میرن و موشک باران هستش اونجا وقتی به یه جایی میرسم یه ارور میده و از بازی منو میاره بیرون.
اینم لینک و تصویر ارور:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام.
من بازی left 4 dead رو دیروز ریختم و شروع کردم به بازی ، اما یه مشکل کوچیک داره. اونم اینه که بعضی اوقات یهو از بازی می پره بیرون. و چون سیو کردن هم تو کارش نیست خیلی اعصاب خورد کن می شه. متاسفانه این از دی وی دی های ایزی ستاپ بود و من هیچ نقشی تو ریختن بازی یا کرک کردنش نداشتم برای همین نمی دونم چه خبره.ولی کرکش یه جوریه. گویا بازی بیشتر حالت مولتی پلیر داره که برای من اونش کار نمی کنه . باید به یه شبکه ای وصل باشم که نیستم.
سیستمم کاملا با بازی هماهنگه و موقع های که نمی پره از بازی بیرون با بهترین کیفیت اجراش می کنمه و منم بازی می کنم و لذت می برم.
جالبیش هم اینه که هیچ اروری نمی ده. فقط از بازی میاد بیرون و انگار نه انگار که اصلا من این بازی رو اجرا کردم.
ممنون.
منم همین مشکلو دارم میشه کمکم کنید .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بفرماييد:
cpu: amd athlon 2GH +2600
hard: 120GB
Ram: 768=3*256
Graphic: 128
windows Xp
فكر كنم همينا كافيه.
در ضمن من كه گفتم سيستمم بهش ميخوره.
حالا يكي جواب بده:
کسی نیست جواب منو بده.
راستی باید اینو هم اضافه کنم که تو ویندوز ویستا هم همین طور بود.
یکی به دادم برسه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)