سلام اين لايتون جديدا كپي خور شد يا نه
سلام اين لايتون جديدا كپي خور شد يا نه
یعنی شما الان قابلیت eject از دشبورد رو دارید ؟؟؟(وقتی دیسک توشه)
از کجا گرفتی بازی رو؟؟؟
سلام
اقا پدرام هنوز اینجایی؟ خوبی؟
میخواستم بدونم تو بانه (کردستان خودمون ) 360 هست ؟؟ چون دارم میرم اونجا اگه باشه میگیرم ...
من هرچی اینجا پست میدم از اکوا سر در میارم!
یکی به ما بگه الان بخریم یا پایین میاد قیمت ها!
کـــــــمــــــــک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اکانت لایوم تموم شده
از کجا میشه خرید؟
انواعش؟
قیمتش؟
ممنونم
از فروشگاه بازی سنتر و نكست جن
اگه 1 ساله بخوای ميشه حدود 55 تومنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان خسته نباشید . دیدم هیچکی جوابمو نداد ( پست 8789 ) دیگه دلو به دریا زدمو گفتم بادا باد هرچی شد رفتمو یه آرکید جاسپر خریدم 320000 تومن . حالا حداقل این یه سوالمو جواب بدید لطفا ، و اون اینکه : آیا آرکید جاسپر هم به روشهای کولینگ ( 12 ولت کردن فن ها یا اینتر کولر و ... ) نیاز داره یا نه ؟ آخه تو همین تاپیک خوندم که فن های جاسپر خودش 12 ولت هست و دیگه نیازی به 12 ولت کردن نداره و اگر هم از اینتر کولر استفاده کنیم جز ضرر چیزی نداره . حالا شما میگید چیکار کنم ؟ به نظر شما به کولینگ نیاز دارم یا نه ؟ آخه وقتی دستمو میگیرم پشت دستگاه ، باد تقریبا ضعیفی رو حس میکنم و شدت نسبتا ضعیفی داره ( مقداری هم گرم ) راستش یه ذره ترسیدم و میترسم باهاش بازی کنم ، آخه اصلا دوست ندارم اینکه جاسپره خراب بشه و منو دوباره تو دوران خماری ببره. ممنون از همگی.
اصلا احتیاج نداره .
من خودم یکی دارم روزی 5 ساعت بازی میکنم ...
مباركه دوست عزيز ..... .
اولا كه فن هاي آركيد جاسپر اصلا ذاتا 12 ولت نيستن.
دوما من خودم جاسپر دارم و تقريبا نزديك 6 ماه كه استفاده مي كنم تا حالا كه اتفاق خاصي نيفتاده به نظر خود من اگه درست استفاده كني نيازي به انجام دادن روشاي كولينگ نداري
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)