ورژن 2.1 چه فرقی با ورژن های قبلیش داره؟نوشته شده توسط farshidgta
ورژن 2.1 چه فرقی با ورژن های قبلیش داره؟نوشته شده توسط farshidgta
نه.میدونم با این کلید ها باید کار کرد.من هم این کلیدها رو میزنم.ماشین هم میرقصه.ولی باز رود نمیشه؟نوشته شده توسط H3SAM
یه سوال دیگه.اولش که باید پول رو کم یا زیاد کنی(اولش50$ هست)باید رو چند دلار بزارم؟
ورژن 2.1 آخرين ورژني است كه عرضه شده . فردي كه وجود چنين صحنه هايي را دربازي كشف كرد پس ازمدتي ازانجام این كاربه هردليلي پشيمان شد زيرا كشف اين صحنه ها جنجال زيادي به راه انداخت.نوشته شده توسط hossein_3650
به هرحال درورژن 2.1 شما ميتوانيد ازsave های گذشته تان استفاده کنید. چنین چیزی درورژنهای قبلی مقدورنبود وشما پس ازنصب hot coffee باید ازابتدا بازی میکردید.
بچه ها من تو يه قسمت از بازي مشكل پيدا كردم يعني نميتونم رد بكنمش
دقيقا اگر بخوام بگم كدوم قسمته روي نقشه حرف w نشون ميده و من قسمت از اون هستم كه بايد با يه چيني توي دموي بازي بايد بازي كامپيوتري انجام ميدم و نميتونم ببرمش و هيچ وقت من نميتونم ببرمش من بايد كجا برم و بازي كردن رو ياد بگيرم تا بتونم ازش ببرم و برم مرحله بعد ؟؟
لطفا راهنمايي كنيد
شما بايد به يك محلي كه آب دارد برويد و چندين بار زير آبي برويد تا ظرفيت شش هايتان زياد شود.نگران نباشيد خودش به شما مي گويد كه چه وقت ظرفيت شش هايتان كافي شده است. بعد دوباره به w برگرديد اين بار دموي بازي فرق مي كند و اون چيني به شما يك ماموريت مي دهد. اميد وارم مشكلتان حل شود.نوشته شده توسط scream
اقا من اون مرحله هستم که با یکی دیگه میره بالا پشت بوم هی ز این هواپیما کوچیکا میاد.هر چی هم میزنم تموم نمیشه.یه فرکانس هم اونجا نوشته که نمیدونم چیه.این مرحله چه جوری رد میشه؟
Last edited by hossein_3650; 17-03-2006 at 20:01.
زياد مياد بايد انقدر بزني تا تموم بشهنوشته شده توسط hossein_3650
اقا من این مرحله رو رد کردم.مرحله بعدی که باز هواپیما هست و باید برای اون ماشینه پل بزاری و تانک ها رو بزنی رو هم رد کردم.ولی مشکل اینه که تو نقشه دیگه ماموریت نمیده؟؟؟نوشته شده توسط hossein_3650
man to on marhaleye madd dog (mamoriat d) gir kardam. yaro khodesho az balaye sakhtemon mindaze payin mimire manam mamoriyatamo mibazam bayad chi kar konam
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrsi
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)