تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
590. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خيلي توپه

371 62.88%
  • اي بدك نيست

142 24.07%
  • نه اصلا حال نكردم

77 13.05%
صفحه 88 از 542 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 5412

نام تاپيک: Grand Theft Auto: San Andreas

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_3650's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط farshidgta
    شما سعي كن اين مرحله رو يك بارديگه انجام بدي بعضي مواقع چنين مشكلاتي پيش مي آيد.
    درضمن HOT COFFEE چندتا ورژن دارد که آخرین آن 2.1 است. ازکدام ورژن استفاده میکنی؟
    ورژن 2.1 چه فرقی با ورژن های قبلیش داره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط H3SAM
    hossein جان شما هنوز اون مرحله هستید؟ خب معلومه چه جوری با کلیدهای جهت دار یا Number ها و یا با دکمه های W,ََA,S,D میشه این کارو کرد دیگه بقیش بستگی به خودتون داره ( سرعت عمل )
    نه.میدونم با این کلید ها باید کار کرد.من هم این کلیدها رو میزنم.ماشین هم میرقصه.ولی باز رود نمیشه؟
    یه سوال دیگه.اولش که باید پول رو کم یا زیاد کنی(اولش50$ هست)باید رو چند دلار بزارم؟

در آغاز فعالیت farshidgta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hossein_3650
    ورژن 2.1 چه فرقی با ورژن های قبلیش داره؟
    ورژن 2.1 آخرين ورژني است كه عرضه شده . فردي كه وجود چنين صحنه هايي را دربازي كشف كرد پس ازمدتي ازانجام این كاربه هردليلي پشيمان شد زيرا كشف اين صحنه ها جنجال زيادي به راه انداخت.
    به هرحال درورژن 2.1 شما ميتوانيد ازsave های گذشته تان استفاده کنید. چنین چیزی درورژنهای قبلی مقدورنبود وشما پس ازنصب hot coffee باید ازابتدا بازی میکردید.

داره خودمونی میشه scream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

بچه ها من تو يه قسمت از بازي مشكل پيدا كردم يعني نميتونم رد بكنمش
    دقيقا اگر بخوام بگم كدوم قسمته روي نقشه حرف w نشون ميده و من قسمت از اون هستم كه بايد با يه چيني توي دموي بازي بايد بازي كامپيوتري انجام ميدم و نميتونم ببرمش و هيچ وقت من نميتونم ببرمش من بايد كجا برم و بازي كردن رو ياد بگيرم تا بتونم ازش ببرم و برم مرحله بعد ؟؟
    لطفا راهنمايي كنيد

داره خودمونی میشه amirk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی یک شهر شلوغ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط scream
    بچه ها من تو يه قسمت از بازي مشكل پيدا كردم يعني نميتونم رد بكنمش
    دقيقا اگر بخوام بگم كدوم قسمته روي نقشه حرف w نشون ميده و من قسمت از اون هستم كه بايد با يه چيني توي دموي بازي بايد بازي كامپيوتري انجام ميدم و نميتونم ببرمش و هيچ وقت من نميتونم ببرمش من بايد كجا برم و بازي كردن رو ياد بگيرم تا بتونم ازش ببرم و برم مرحله بعد ؟؟
    لطفا راهنمايي كنيد
    شما بايد به يك محلي كه آب دارد برويد و چندين بار زير آبي برويد تا ظرفيت شش هايتان زياد شود.نگران نباشيد خودش به شما مي گويد كه چه وقت ظرفيت شش هايتان كافي شده است. بعد دوباره به w برگرديد اين بار دموي بازي فرق مي كند و اون چيني به شما يك ماموريت مي دهد. اميد وارم مشكلتان حل شود.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اقا من اون مرحله هستم که با یکی دیگه میره بالا پشت بوم هی ز این هواپیما کوچیکا میاد.هر چی هم میزنم تموم نمیشه.یه فرکانس هم اونجا نوشته که نمیدونم چیه.این مرحله چه جوری رد میشه؟
    Last edited by hossein_3650; 17-03-2006 at 20:01.

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

اقا من اون مرحله هستم که با یکی دیگه میره بالا پشت بوم هی ز این هواپیما کوچیکا میاد.هر چی هم میزنم تموم نمیشه.یه فرکانس هم اونجا نوشته که نمیدونم چیه.این مرحله چه جوری رد میشه؟
    زياد مياد بايد انقدر بزني تا تموم بشه

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اقا من این مرحله رو رد کردم.مرحله بعدی که باز هواپیما هست و باید برای اون ماشینه پل بزاری و تانک ها رو بزنی رو هم رد کردم.ولی مشکل اینه که تو نقشه دیگه ماموریت نمیده؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اقا یکی جواب ما رو بده.بد جوری گیر کردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

man to on marhaleye madd dog (mamoriat d) gir kardam. yaro khodesho az balaye sakhtemon mindaze payin mimire manam mamoriyatamo mibazam bayad chi kar konam
    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrsi

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •