من امروز رفتم تهران که کا800 بگیرم از یک بنده خدایی به قیمت 390 تومان ولی وقتی فهمیدم سریال چینج هستش از همونجا برگشتم الان اعصابم ریخته به هم. کا 810 هم رو 470 میداد.
نظرتون چیه ؟
من امروز رفتم تهران که کا800 بگیرم از یک بنده خدایی به قیمت 390 تومان ولی وقتی فهمیدم سریال چینج هستش از همونجا برگشتم الان اعصابم ریخته به هم. کا 810 هم رو 470 میداد.
نظرتون چیه ؟
راستی از کجا بفهمیم که گوشی اصله؟
در مورد کا800 و کا810 باید بگم که آنچنان فرقی باهم ندارن بیشتر تو ظاهر تازه کا800 inferared داره که کا 810 ندارهاز من میشنوی سریال اصلی بخر با گارانتی سیتادل چون همه جوره معتبره وخیالت از همه چیز راحته
کد#06#* را میزنی سریال گوشیت را نشان میده بعد سریال گوشیت را با سریال روی جعبه و سریال پشت گوشی زیر باتری تطبیق میدی اگه یکی بود سریال اصلیه البته 100% مطمءن نیست بهتره از یه فروشگاه معتبر بگیری![]()
دمت گرم از توضیحاتت منم خیلی خوشم اومده لامصب پولم کمه. هر روز داره خرج میشه باید تا اواسط این هفته برم تهران حتما بگیرم . فقط چیزی که خیلی من رو اذیت میکنه اینه که ایا روزی میشه یه جوری صداش رو بالا برد یا نه ؟فقط به خاطر این میگم که حداقل صدای زنگش رو توی خیابون بشنوم نه به خاطر اینکه توی خیابون راه بیفتم و برای مردم آهنگ بذارم
![]()
. دبلیو 950 واقعا من رو ناامید کرد. به نظر من قطعا صداش از اون بلندتره چون هم سوراخ های اسپیکرش بیشتره
(دلیل من درآوردی) هم اینکه دبلیو 950 دیگه خیلی ضعیف بود از هر گوشی که بگی کم آورد .
![]()
![]()
![]()
![]()
راستی فرق سریال اصل با سریال چینج چی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم من کوچیکتم
مطمءنه باش تا چند وقت دیگه کا800 هم هک میشه وامکان بالا بردن صدا توش ایجاد میشهمن این 6 ماهی که کا800 دستم بوده فقط 2 بار تماس ها را از دست دادم اگه برای شما مشکله میتونید ویبره و زنگ را با هم فعال کنی
![]()
فرق سریال اصلی با چنج اینه که سریال چنج به صورت قاچاق وارد شده وبه صورت دستی رجیستر شده واگر شما بخواهید گوشیتون را آپدیت کنید سریالش دوباره میپره(یعنی دیگه سیم کارت ir_tci را نمیشناسه) وشما باید دوباره گوشیتون را بدید وبراتون سریال بشه ولی سریال اصلی این مشکلات را نداره![]()
دمت گرم به نکته ی خوب و وحشتناکی اشاره کردیمن با خودم گفتم چینج هست که هست به درک مگه چیه بذار باشه مهم اینه که کار میکنه .
حالا با چه گارانتی بگیرم ؟ در ضمن قاب مخصوص برای محافظتش هست؟ بهتر از کریستال باشه و قشنگتر.
از سایت دیجی کالا خرید کنم خوبه یا نه ؟ چون حال ندارم تا تهران برم . میشه بهش اطمینان کرد با گارانتی نوین میده 440 تومان قیمتش بدک نیست
اگه می خوای با گارانتی بگیری از سیتادل بگیری بهتره
اینم فیلم مقایسه
k800 & k810
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by B L A S T E R; 11-06-2007 at 17:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)