تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 522 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

من امروز رفتم تهران که کا800 بگیرم از یک بنده خدایی به قیمت 390 تومان ولی وقتی فهمیدم سریال چینج هستش از همونجا برگشتم الان اعصابم ریخته به هم. کا 810 هم رو 470 میداد.
    نظرتون چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

راستی از کجا بفهمیم که گوشی اصله؟

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

من امروز رفتم تهران که کا800 بگیرم از یک بنده خدایی به قیمت 390 تومان ولی وقتی فهمیدم سریال چینج هستش از همونجا برگشتم الان اعصابم ریخته به هم. کا 810 هم رو 470 میداد.
    نظرتون چیه ؟
    در مورد کا800 و کا810 باید بگم که آنچنان فرقی باهم ندارن بیشتر تو ظاهر تازه کا800 inferared داره که کا 810 نداره از من میشنوی سریال اصلی بخر با گارانتی سیتادل چون همه جوره معتبره وخیالت از همه چیز راحته

راستی از کجا بفهمیم که گوشی اصله؟
    کد#06#* را میزنی سریال گوشیت را نشان میده بعد سریال گوشیت را با سریال روی جعبه و سریال پشت گوشی زیر باتری تطبیق میدی اگه یکی بود سریال اصلیه البته 100% مطمءن نیست بهتره از یه فروشگاه معتبر بگیری

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دمت گرم از توضیحاتت منم خیلی خوشم اومده لامصب پولم کمه. هر روز داره خرج میشه باید تا اواسط این هفته برم تهران حتما بگیرم . فقط چیزی که خیلی من رو اذیت میکنه اینه که ایا روزی میشه یه جوری صداش رو بالا برد یا نه ؟ فقط به خاطر این میگم که حداقل صدای زنگش رو توی خیابون بشنوم نه به خاطر اینکه توی خیابون راه بیفتم و برای مردم آهنگ بذارم . دبلیو 950 واقعا من رو ناامید کرد. به نظر من قطعا صداش از اون بلندتره چون هم سوراخ های اسپیکرش بیشتره (دلیل من درآوردی) هم اینکه دبلیو 950 دیگه خیلی ضعیف بود از هر گوشی که بگی کم آورد .
    راستی فرق سریال اصل با سریال چینج چی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

دمت گرم از توضیحاتت منم خیلی خوشم اومده لامصب پولم کمه. هر روز داره خرج میشه باید تا اواسط این هفته برم تهران حتما بگیرم . فقط چیزی که خیلی من رو اذیت میکنه اینه که ایا روزی میشه یه جوری صداش رو بالا برد یا نه ؟ فقط به خاطر این میگم که حداقل صدای زنگش رو توی خیابون بشنوم نه به خاطر اینکه توی خیابون راه بیفتم و برای مردم آهنگ بذارم . دبلیو 950 واقعا من رو ناامید کرد. به نظر من قطعا صداش از اون بلندتره چون هم سوراخ های اسپیکرش بیشتره (دلیل من درآوردی) هم اینکه دبلیو 950 دیگه خیلی ضعیف بود از هر گوشی که بگی کم آورد .
    راستی فرق سریال اصل با سریال چینج چی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
    خواهش میکنم من کوچیکتم
    مطمءنه باش تا چند وقت دیگه کا800 هم هک میشه وامکان بالا بردن صدا توش ایجاد میشه من این 6 ماهی که کا800 دستم بوده فقط 2 بار تماس ها را از دست دادم اگه برای شما مشکله میتونید ویبره و زنگ را با هم فعال کنی
    فرق سریال اصلی با چنج اینه که سریال چنج به صورت قاچاق وارد شده وبه صورت دستی رجیستر شده واگر شما بخواهید گوشیتون را آپدیت کنید سریالش دوباره میپره(یعنی دیگه سیم کارت ir_tci را نمیشناسه) وشما باید دوباره گوشیتون را بدید وبراتون سریال بشه ولی سریال اصلی این مشکلات را نداره

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دمت گرم به نکته ی خوب و وحشتناکی اشاره کردی من با خودم گفتم چینج هست که هست به درک مگه چیه بذار باشه مهم اینه که کار میکنه .
    حالا با چه گارانتی بگیرم ؟ در ضمن قاب مخصوص برای محافظتش هست؟ بهتر از کریستال باشه و قشنگتر.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

از سایت دیجی کالا خرید کنم خوبه یا نه ؟ چون حال ندارم تا تهران برم . میشه بهش اطمینان کرد با گارانتی نوین میده 440 تومان قیمتش بدک نیست

آخر فروم باز bineshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تويه كلبه لب دريا

پيش فرض

از سایت دیجی کالا خرید کنم خوبه یا نه ؟ چون حال ندارم تا تهران برم . میشه بهش اطمینان کرد با گارانتی نوین میده 440 تومان قیمتش بدک نیست
    اگه می خوای با گارانتی بگیری از سیتادل بگیری بهتره

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █
    Last edited by B L A S T E R; 11-06-2007 at 17:25.

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

ایول کارت بیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •