تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 139 اولاول ... 387884858687888990919298138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1381

نام تاپيک: آموزش فلش و نفوذ به گوشی های با Cid 49 بوسیله کابل همراه گوشی ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_oxid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

من اون فایل رو تو گوشی جایگزین کردم و همه کاارام درست بود.خود برنامه هم کارو تا آخر رفت.(برا افزایش فضای اس ام اس) ولی گوشی من دیگه روشن نمیشه.من چکار کنم....لطفا کامل بگین که من یه چیزی بفهمم...آیا باید main رو فلش کنم؟؟؟؟فایلشو از سایتا بگیرم و بقیه کارا؟چقدر طول میکشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_oxid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

آقایون من فایل main رو هرکار کردم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ناقص دانلود میکرد..از یه آدرسا دیگه گرفتم..حالا پسوندش dvt هست...اینو چکار کنم؟

پروفشنال Siavash Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سياوش جان من تا حالا از قسمت main برنامه Xs فايل rest رو فلش نكردم ببينم كار ميكنه يا نه ميخواستم از تو بپرسم ببينم ميشه چون w810 اينا با sefp سازگار نيستن rest فلش نميشه من main رو فلش ميكنم بالا مياد. براي همين براي اطلاع پرسيدم ممنونم رفيق
    نه هیچ وقت این کار رو نکنید
    اگر گوشی شما رجیستر دستی نیست میتونید بعد از اتمام کار با فار منیجر Main مرتبط با نرم افزار گوشی رو فلش کنید تا بالا بیاد (فقط Main)

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این هم بگم این برنامه PHONE XS بهتر از هر باکسی گوشی را فلش و کاستومایز میکنه.
    البته XS ++ v 1.2
    phone XS نرم افزار قدیمیه و جد این نرم افزار محسوب میشه

ولی هنوز در فلش گوشی هایی مثل Z550 و W810 و W550 و بخش پایانی یعنی کاستومایز مشکل دارن و گوشی در اغلب اوقات در مرحله please wait می مونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه sunrise07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

البته XS ++ v 1.2
    phone XS نرم افزار قدیمیه و جد این نرم افزار محسوب میشه

ولی هنوز در فلش گوشی هایی مثل Z550 و W810 و W550 و بخش پایانی یعنی کاستومایز مشکل دارن و گوشی در اغلب اوقات در مرحله please wait می مونه
    سلام اقا سياوش ممكنه مشكل تو please wait موندن گوشي من از اين باشه كه موقع تبديل به دبليو800 imei رو عوض كرده باشند؟ اگه بدم imei رو برگردونن به يكي قبلي كه اصل بود درست ميشه؟
    راستي تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نرم افزار phone xs 2 alpha6 اومده بود كه در توضيحاتش برطرف شدن مشكل كاستومايز دبليو800 عنوان شده بود ولي لينك دانلودش خراب بود اگه با اين نرم افزار كار كنم ممكنه درست بشه گوشيم؟ اگه لينك سالمشو داريد بزاريد لطفا راستي اگه لينك داوينچي جديد رو هم داريد بزاريد ممنون ميشم مي خوام با اين نرم افزار هم امتحان كنم با تشكر

داره خودمونی میشه D.M.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تو دل كوير

پيش فرض

سلام اقا سياوش ممكنه مشكل تو please wait موندن گوشي من از اين باشه كه موقع تبديل به دبليو800 imei رو عوض كرده باشند؟ اگه بدم imei رو برگردونن به يكي قبلي كه اصل بود درست ميشه؟
    راستي تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نرم افزار phone xs 2 alpha6 اومده بود كه در توضيحاتش برطرف شدن مشكل كاستومايز دبليو800 عنوان شده بود ولي لينك دانلودش خراب بود اگه با اين نرم افزار كار كنم ممكنه درست بشه گوشيم؟ اگه لينك سالمشو داريد بزاريد لطفا راستي اگه لينك داوينچي جديد رو هم داريد بزاريد ممنون ميشم مي خوام با اين نرم افزار هم امتحان كنم با تشكر
    اقا درست ميگه من هم دقيقا همين سوالاتو دارم خواهش ميكنم يكي از متخصصين كمك كنند

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\SYSTEM32

پيش فرض

با سلام به همه دوستان من هر چی گشتم گوشی که ریجستر مخابرات باشه از نوع K750i گیر نیاوردم و همه اونا ریجستر دستی شدن و اگه بخام گوشی رو انگوک کنم باید بدم دوباره ریجسترش کنن که تو کرمانشاه کسی نیست و جاهای دیگه هم برام مقدور نیست شما هم که زیاد توضیح دادید و خدا به تعداد صفحات این تاپیک برکت بده یکی بارم توضیح بده یا لینک یه جا که قشنگ توضیح داده رو بزاره این جا من می خواهم روش ریجستر دستی گوشی K750i رو یاد بگیرم ممنون اگه جواب بدین

اگه نباشه جاش خالی می مونه doctor_apachi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام. آقا سیاوش من بالاخره نفهمیدم با w900 هم میشه کاری کرد ؟؟؟ و اگه میشه با کدوم ورژن؟؟ اگه کسی با w900 این کارها رو کرده لطفا من رو هم راهنمایی کنه. ممنون

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سياوش يعني با فار كه فايل rest رو فلش ميكنيم همونجا ميشه فايل main رو فلش كرد؟؟؟ من فلش main و Fs رو با xs انجام دادم با فار انجام ندادم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام. آقا سیاوش من بالاخره نفهمیدم با w900 هم میشه کاری کرد ؟؟؟ و اگه میشه با کدوم ورژن؟؟ اگه کسی با w900 این کارها رو کرده لطفا من رو هم راهنمایی کنه. ممنون
    نه این گوشی هنوز به طور کامل حمایت نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •