یه سر به سایت [دیجی کالا دات کام] بزنید. اونجا با قیمت 310 تومان داره...
یه سر به سایت [دیجی کالا دات کام] بزنید. اونجا با قیمت 310 تومان داره...
دوست عزیز!
کاری که این پلیر میکنه، مرتب کردن و دسته بندی تمام آهنگها بر اساس نام آلبوم، نام خواننده، نام آهنگ، مود انتخابی و playlist ها است.
که دو مورد اولی، یعنی نام خواننده و نام آلبوم از properties فایلها استخراج میشه.
به این ترتیب دیگه نیازی به دسته بندی فایلها و قرار دادن اونها در پوشه های جدا نیست، چون بر اساس نام آلبوم این کار انجام میشه.
حالا اگه تنظیمات properties فایلهات درست باشه، دیگه درست کردن playlist کاری نداره...
ضمنا با کلیک راست ر روی فایلهای صوتی و رفتن به قسمت Summery و کلیک بر روی دکمه Advanced میتونین این مشخصات رو ویرایش کنین.
با انتخاب تمام فایلهای یک پوشه میتونین نام آلبوم و نام خواننده یکشان برای همشون تعریف منین.
البته این ویژگی مختص فایلهای mp3 و wma هست.
ممنون دوست عزیز از جوابتون همین کارو کردم ... ولی خیلی طول گشید حدود 200 تا آهنگ ! من ترجیح می دادم همونجوری باشه ! حالا این Walkman Player2 با ماله و580 با و850 یا و610 پلیرهاشون با این پلیر و950 چقد فرق داره ؟ ؟
این توضیحات مربوط به W950 ست..؟
یک برنامه درست و حسابی برای انتقال sms به کامپیوتر و همین طور کانتکت ها و از این بساط ها پیدا نکردیم، کسی چیزی میشناسه؟
تنها راهش بک آپ گرفتن از گوشیته با خود pcsuite هم میشه اینکارو کرد![]()
اخرین قیمت w950 در روز 4 شنبه 320 تا 310 بود
دیروز یکی گفته 260 ولی حدس میزنم قیمت مال شیراز باشه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک سری برنامه هست، ولی نمیودونم برای من درست جواب نمیده یا کلا اینطوره، مثلا myphoneExplorer یا Oxygen manager و از این چیزا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)