دوستانی که بازی نکردن لطفا نظر ندن
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
همینن الان بازی رو شروع کردم تایم بگیرید ببینم تا کی تموم میشه
نهایت پس فردا !؟
شروع بازی تا بحال خوب بوده
دوستانی که بازی نکردن لطفا نظر ندن
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
همینن الان بازی رو شروع کردم تایم بگیرید ببینم تا کی تموم میشه
نهایت پس فردا !؟
شروع بازی تا بحال خوب بوده
دیشب Review سایتgametrailers رو باحجم 200مگ دان کردم . گیم پلی بازی بسیار عالیه. گرافیک هم حرف نداره . نورپردازی این بازی رو داخل بازیهای کنسولی ندیده بودم واقعا عالی بود .
ماکه کنسول نداریم . کوفتتون بشه الهی![]()
ببین دوربینش یکم هرزه .
یعنی زیاد میره اینور و اونور .
شما اول بازی ممکنه که از این دوربین عصبانی بشید ولی یکم که برید جلو عادت میکنید .
به علاوه شما در قسمتهایی از بازی احتیاج به حرکتهای سریع دارید که این دوربین به دردتون میخوره .
(ولی شما همه ی اینا رو ول کنید بچسبید به داستانش، واقعا مثل یه سریال تلویزیونیه و شما رو معتاد میکنه که برید و ادامشو ببینید)
اگه بچه ها بخوان میتونم یخورده در مورد داستانش توضیح میدم ؟
توی اسپویلر پلیز..........اگه بچه ها بخوان میتونم یخورده در مورد داستانش توضیح میدم ؟![]()
چطوره با مدیرا هماهنگ کنیم یه تاپیک Alan Wak Spoiler بزنیم.منم فردا پس فردا میرم بگیرم ( گور بابای درس )اگه بچه ها بخوان میتونم یخورده در مورد داستانش توضیح میدم ؟
خوب من دیروز ظهر بازیو تموم کردم ...
در یک کلام بگم که واقعا روی اعصاب و روان خیلی اسکی میره این بازی !! من هنوز تو توهم به سر میبرم خداییش !!ضربان قلب هی میرفت بالایهو خاموش میکردم میگفتم دیگه بازی نمیکنم بعد 5 دقیقه دوباره xbox رو روشن میکردم
گرافیک که حرف نداره این هیچ ...
اما داستان واقعا درگیرکننده بوداخر بازی یه حسی داشت که داشت گریم میگرفت
![]()
به روی چشم .
البته خودم میخواستم این کار رو بکنم ولی خوب اینی که تو اسپویلره هم چیزی از داستان رو لو نمیده و همه میتونن بخونن:
محتوای مخفی: ALAN WAKE
فکر خوبیه .
اینجوری بچه ها از تمام زوایای داستان هم باخبر میشن .
فقط یه چیزی به عنوان یه برادر از من به تو نصیحت : هیچ چیز حتی ALAN WAKE ارزش اینو نداره که بخوای به خاطرش درس و تکلیف و مهمتر از اون آینده ت رو خراب کنی .
بذار یه وقتی بازی کن که خیالت راحت باشه .
دوستان اگه میخوان تویه تاپیک حرفی از داستان بزنن بهتره بنویسن تا Episode چند! ( مثلا این تیکه از داستان ماله Episode 1 هستش! )
محتوای مخفی: AW
شایان جان دمت گرم منو هم منو از سر در گمی در آوردی هم بدتر گیجم کردی .
اینو بخون : (خطر لو رفتن داستان برای بقیه)
اپیزود 2 و 3
محتوای مخفی: اپیزود 2 یا 3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)