سلام
سال نو شما هم مبارک
به نظرم شما از آخرین ورژن این درایور استفاده نمی کنید
برای اینکار به سایت realtek بروید و از آنجا آخرین درایور کارت صداتون رو دانلود کنید مطمئنا مشکل شما حل خواهد شد.
سلام
سال نو شما هم مبارک
به نظرم شما از آخرین ورژن این درایور استفاده نمی کنید
برای اینکار به سایت realtek بروید و از آنجا آخرین درایور کارت صداتون رو دانلود کنید مطمئنا مشکل شما حل خواهد شد.
با سلام و خسته نباشيد به دوستان
من از همين سايت ويندوز ويستا را خريدم ولي در هنگام باز كردن بعضي از برنامه هاي خودش مانند مديا پلير
يه پيغام مي ده كه حاوي دو گزينه است يكي كه ميگه بايد آن لاين بشي كه من شدم و جواب نداد و دومي هم كه برنامه را مي بندد.
از كسي كه مشكل اين ويندوز رو مي دونه خواهش مي كنم به من كمك كنه . دعاش مي كنم.
email: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا جواب را به ايميلم بفرستيد.
![]()
![]()
![]()
Last edited by djhadi; 22-03-2007 at 16:56.
عزیز جان ممنون از راهنماییتون![]()
با کرک کردن مشکلی ندارم بشرط اینکه سیستم فورمت شود و از اول ویستا را نصب کنم. مشکل من اینست که ویندوزم بعداز گذشت بیشتر از 3ماه از کرک اکسپایر شده و نمیخوام سیستم را فورمت کنم چون حجم اطلاعات زیاده. همه توضیحات را نوشته ام توروخدا مطالبم را بادقت بخونید و یک کمکی بکنید بیچاره شدم.![]()
ممنونم-رویا
سلام
دوست عزیز
شما چند راه حل دارید![]()
اول اینکه سی دی بوت ایبل رو بذارید و نصب کنید بدون فرمت کردن فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.![]()
دوم یه سی دی هست که مال لینوکس هست و بصورت بوت ایبل هست اسمش knopix (نوپیکس) هست که کاری به ویندوز و یا هر سیستم عاملی که روی سیستم شما هست نداره و خودش بوت می شه و با یه یو اس بی می تونی تمام اطلاعات مهمت رو روی یه فلش بریزی![]()
سوم نر افزار دیگه ای هست که مثل داسه یه خورده سخته ولی اگه نتونستی با اون دو راه حل بالا انجام بدی ندایی بده تا کمکت کنم![]()
یا هوووووووووووووووووووو
[/quote=نقل قول:
نوشته شده توسط بهنازی
نظرتون در مورد ویستا فاینال چه؟تکمیلتره؟
ومن با رم256 میتونم ویستا نصب کنم؟وسیستم مورد نیازش چیه؟ [/quote]
[/quote]دوست عزیز
ویستا با رم 512 هم مشکل داره چه برسه به 256.
در صفحات اولیه ی این تاپیک حداقل سیستم مورد نیاز معرفی شده که البته با این سیستم باید انتظار ویستای خوبی رو داشت
مخلصیم[/quote=]
سلام
دوست عزیز
احتمالا درست نگاه نکردید جوابتون داده شده.
Last edited by baharan_2122; 22-03-2007 at 19:54.
خواهش دارم
دوست خوب خیلی ممنون از توجه اتاما درددل منو گوش کن:
![]()
من فقط یک درایو روی لب تاپ داشتم که پس از اکسپایر شدن ویستا چندمرتبه روی آن به روشهای گوناگون نصب کردم از جمله پاک کردن فولدر ویندوز یا عقب کشاندن تاریخ در بایوس که فایده نداشت. بعد پارتیشن جدیدی درست کردم و روی آن نصب کردم مشکل حل نشد. روی پارتیشن جدید ایکس پی نصب کردم واز طریق ایکس پی ویستا را نصب کردم ولی باز همان مشکل قبلی وجود دارد یعنی سیستم که میخواد بالا بیاد پیغامی میاد که باید آنلاین ویستا را بخری. هیچگونه دسترسی هم به درایوها نمیتونی داشته باشی. فکر کنم باید راهی باشه که بشه هیستوری ویندوز را پاک کرد بنحویکه با نصب مجدد بدون فورمت بشه ویندوز را بالا آورد؟
اگر مطمئن میشدم نمیشه کاریش کرد بالاخره اطلاعات هارد را بنحوی منتقل میکردم ولی کنجکاویم گل کرده که برای اینکار راه حلی باید باشه.
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)