تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 535 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

اگه نباشه جاش خالی می مونه baharan_2122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سال نو همه مبارک ویندوز ویستای من یک مشکل اساسی دارد که حال من رو گرفته است و آن اینکه با اینکه من درایور صدا را نصب کرده ام، در عین حال پس از هر بار خاموش کردن کامپیوتر مجبورم صبر کنم تا درایور صدا توسط ویستا شناسایی شود نمی دانم مشکل کجاست. صدای من از نوع ac97 high definition audio است لطفا من را راهنمایی کنید
    سلام
    سال نو شما هم مبارک
    به نظرم شما از آخرین ورژن این درایور استفاده نمی کنید
    برای اینکار به سایت realtek بروید و از آنجا آخرین درایور کارت صداتون رو دانلود کنید مطمئنا مشکل شما حل خواهد شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

9 مشكلات ويندوز ويستا

با سلام و خسته نباشيد به دوستان
    من از همين سايت ويندوز ويستا را خريدم ولي در هنگام باز كردن بعضي از برنامه هاي خودش مانند مديا پلير
    يه پيغام مي ده كه حاوي دو گزينه است يكي كه ميگه بايد آن لاين بشي كه من شدم و جواب نداد و دومي هم كه برنامه را مي بندد.
    از كسي كه مشكل اين ويندوز رو مي دونه خواهش مي كنم به من كمك كنه . دعاش مي كنم.
    email: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لطفا جواب را به ايميلم بفرستيد.
    Last edited by djhadi; 22-03-2007 at 16:56.

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پس یکی نبود جواب ما رو بده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dubairan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    dubai-UAE

پيش فرض

شما باید به روشهای که دوستان در صفحات قبلی فرمودند ویستا رو کرک کنید....در همین صفحه یک نمونش موجوده
    مخلصیم
    عزیز جان ممنون از راهنماییتون
    با کرک کردن مشکلی ندارم بشرط اینکه سیستم فورمت شود و از اول ویستا را نصب کنم. مشکل من اینست که ویندوزم بعداز گذشت بیشتر از 3ماه از کرک اکسپایر شده و نمیخوام سیستم را فورمت کنم چون حجم اطلاعات زیاده. همه توضیحات را نوشته ام توروخدا مطالبم را بادقت بخونید و یک کمکی بکنید بیچاره شدم.
    ممنونم-رویا

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عزیز جان ممنون از راهنماییتون
    با کرک کردن مشکلی ندارم بشرط اینکه سیستم فورمت شود و از اول ویستا را نصب کنم. مشکل من اینست که ویندوزم بعداز گذشت بیشتر از 3ماه از کرک اکسپایر شده و نمیخوام سیستم را فورمت کنم چون حجم اطلاعات زیاده. همه توضیحات را نوشته ام توروخدا مطالبم را بادقت بخونید و یک کمکی بکنید بیچاره شدم.
    ممنونم-رویا
    سلام
    دوست عزیز
    شما چند راه حل دارید
    اول اینکه سی دی بوت ایبل رو بذارید و نصب کنید بدون فرمت کردن فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
    دوم یه سی دی هست که مال لینوکس هست و بصورت بوت ایبل هست اسمش knopix (نوپیکس) هست که کاری به ویندوز و یا هر سیستم عاملی که روی سیستم شما هست نداره و خودش بوت می شه و با یه یو اس بی می تونی تمام اطلاعات مهمت رو روی یه فلش بریزی
    سوم نر افزار دیگه ای هست که مثل داسه یه خورده سخته ولی اگه نتونستی با اون دو راه حل بالا انجام بدی ندایی بده تا کمکت کنم
    یا هوووووووووووووووووووو

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پس یکی نبود جواب ما رو بده.
    [/quote=نقل قول:
    نوشته شده توسط بهنازی
    نظرتون در مورد ویستا فاینال چه؟تکمیلتره؟
    ومن با رم256 میتونم ویستا نصب کنم؟وسیستم مورد نیازش چیه؟ [/quote]

[/quote]دوست عزیز
    ویستا با رم 512 هم مشکل داره چه برسه به 256.
    در صفحات اولیه ی این تاپیک حداقل سیستم مورد نیاز معرفی شده که البته با این سیستم باید انتظار ویستای خوبی رو داشت
    مخلصیم[/quote=]

سلام
    دوست عزیز
    احتمالا درست نگاه نکردید جوابتون داده شده.
    Last edited by baharan_2122; 22-03-2007 at 19:54.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ببخشید جواب رو دیدم.با تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2007

10

ببخشید جواب رو دیدم.با تشکر
    خواهش دارم

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

حالا باید رم رو افزایش بدم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dubairan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    dubai-UAE

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز
    شما چند راه حل دارید
    اول اینکه سی دی بوت ایبل رو بذارید و نصب کنید بدون فرمت کردن فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
    دوم یه سی دی هست که مال لینوکس هست و بصورت بوت ایبل هست اسمش knopix (نوپیکس) هست که کاری به ویندوز و یا هر سیستم عاملی که روی سیستم شما هست نداره و خودش بوت می شه و با یه یو اس بی می تونی تمام اطلاعات مهمت رو روی یه فلش بریزی
    سوم نر افزار دیگه ای هست که مثل داسه یه خورده سخته ولی اگه نتونستی با اون دو راه حل بالا انجام بدی ندایی بده تا کمکت کنم
    یا هوووووووووووووووووووو
    دوست خوب خیلی ممنون از توجه ات اما درددل منو گوش کن:
    من فقط یک درایو روی لب تاپ داشتم که پس از اکسپایر شدن ویستا چندمرتبه روی آن به روشهای گوناگون نصب کردم از جمله پاک کردن فولدر ویندوز یا عقب کشاندن تاریخ در بایوس که فایده نداشت. بعد پارتیشن جدیدی درست کردم و روی آن نصب کردم مشکل حل نشد. روی پارتیشن جدید ایکس پی نصب کردم واز طریق ایکس پی ویستا را نصب کردم ولی باز همان مشکل قبلی وجود دارد یعنی سیستم که میخواد بالا بیاد پیغامی میاد که باید آنلاین ویستا را بخری. هیچگونه دسترسی هم به درایوها نمیتونی داشته باشی. فکر کنم باید راهی باشه که بشه هیستوری ویندوز را پاک کرد بنحویکه با نصب مجدد بدون فورمت بشه ویندوز را بالا آورد؟
    اگر مطمئن میشدم نمیشه کاریش کرد بالاخره اطلاعات هارد را بنحوی منتقل میکردم ولی کنجکاویم گل کرده که برای اینکار راه حلی باید باشه.
    ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •