نمیشه درجه محبوبیت یک توزیع رو فقط به ظاهر دونست!
خیلی مسائل مهم تر هم وجود داره. چون ظاهر رو خیلی راحت میشه با چند برنامه مثلا مثل Compiz یا Noulva و... حلش کرد!
نمیشه درجه محبوبیت یک توزیع رو فقط به ظاهر دونست!
خیلی مسائل مهم تر هم وجود داره. چون ظاهر رو خیلی راحت میشه با چند برنامه مثلا مثل Compiz یا Noulva و... حلش کرد!
Last edited by Ahmad-Ra; 13-11-2008 at 22:02.
کاملا درسته
تکنولوژی کمپانی ردهت و زیر مجموعه خیلی جلوتر هست!
deb اگربسته ای قبل ازنصب بسته ی موردنیازشمابهش نیازباشه بهت اخطارمیده وراهنمایی میکنه که بروفلان بسته رونصب کن
ولی
rpm (باکمال شرمنگی)خنگه فقط میگه من نمیتونم نصب کنم حالاتو باید پیرت دربیادتابفهمی قبل از مثلا نصب wine باید libwineبه عنوان مثال بایدنصب باشه
این بزرگترین دلیلشه
مگرهمه برنامه نویس وبرنامه سازند ک بدونند چی پیش نیازچیه؟؟
این دلیل بهترین استدلاله
ربطی به تنبلی نداره موقعی یک راه اسون هست چرا بریم خودمون روتوچنگ rpm اسیرکنیم
البته مدیران اگرفکرمیکنند این بحث به بیراهه رفته بگند تادیگه دنبالش رونیاریم وهمین جاتمومش کنیم
این یه تیکه واقعا خیلی خیلی جالبه!!!!!!!!!!! کاملا در اشتباهی!
این اصلا با منطق هم جور در نمیاد که rpm رو بخوای نصب کنی قبلش پیشنیاز رو نصب نکنه. یعنی طراحان این نوع سیستم فایلی به فکر همچین چیزی در توزیعی مثل فدورا نیافتاده اند؟
حتی موقعی که من مثلا دستور yum install smplayer رو میزنم که از طریق مخازن اینترنت برنامه رو بگیره همیشه نوشته Requirements و مثلا قبلش باید mplayer رو نصب کرد!!!
اگر به حرف من شک داری برو از بقیه بچه های انجمن بپرس یا حتی انجمن های دیگه!!
در صورت که مثلا بنویسی rpm -ivh packagename.rpm -nodeps (آپشن nodeps) اون موقع از dependecies ها صرفنظر میکنه نه در حالت عادی !
امیدوارم قبول کرده باشی!
----------------------------
همیشه راه آسون بهترین راهه؟؟
به نظر شما اگر کمی فعالیت بیشتر بشه تجربه های کاری هم بالا نمیره؟؟!! خب معلومه که بالا میره.
نه بحث خوبه. چون مطلبی که گفتید یه مقدار اشتباهه و ممکنه کاربر هم به اشتباه بیافته...
![]()
1-منظورمن پشتیبانی فارسی بود.من فدورای 9روگرفتم ویک ماه باکمک دوستان توانجمن سعی کردم یه صدایی ازش دربیارم نشد که نشد صدانداشتم 2بارهم کارت صداخریدم وتکنولوژی جدید پارسیکس همون ابتداصداروبه من داد
دلیل نمیشه هرچی قدیمی تره بهترباشه
2-منظورمن ازجامعه ی کاربری وپشتیبانی خوب جامعه ی کاربری ایرانی وپشتیبانی ایرانی بود سایت وانجمن بسیارخوبی برای اوبونتو هست که به خوبی همین انجمنه وکلی مطالب علمی وعملی(عملی رودقت کنید)درمورد اوبونتودراختیارشمامیزاره
کاری که برای فدورا نشده وجای خاصی برای اون وجودنداره
3-همین فدورای 9 خیلی بدازکارداومده بود واکثراتوصیه میکردند برید فدورای 7یا8
4-من فقط نظرم روگفتم یکی عاشق یه سیستم عامل میشه مثل شما ویکی ازش خوشش نمیاد مثل من بادلایل خاص خودم
5-شب خوش
منظورمن نصب ازروی بسته بودنه اینترنت اقا احمد
وتشخیص درست بودن بحث من وشما هم به عهده ی مدیراین انجمنه نه من یاشما![]()
Last edited by P A R M I S; 13-11-2008 at 22:16.
من کاملا قبول دارم که فدورا 9 باگ زیاد داره. ولی فقط همین نسخه اون به دلایلی. نسخه 8 یا 7 خیلی پایداره و به اصطلاح Stable هست.
در رابطه با مورد 2 شما مطمئن هستید ؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخب بهتر دیگه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقا من خودم تو خوبه اوبونتو هم نصب دارم و گه گاه ازش استفاده میکنم.
من از اپن زوزه هم خیلی خوشم میاد ولی هنوز امتحان نکردم.
از sabayon و... هم همینطور. ولی نباید این طرز تفکر و دشمنی با یه توزیع رو داشته باشی.
مرسی![]()
Last edited by Ahmad-Ra; 13-11-2008 at 22:20.
بالاخره نصب به صورت باینری یا tarball ؟؟
اون درسته ولی وقتی بحث بحث فنی باشه باید روش بحث بشه.
راه اسون؟؟
دنیای لینوکس داره برای کاربرپسندبودن جلومیره وچراماباید به فکرایجادتجربه درخودمون باشیم
چراازنجربه ی دیگران استفاده نکنیم؟؟//
اگرهرکسی بخوادخودش تجربه بدست بیاره که همه پس رفت میکنیم!!!!!
اگراین طوریه پس باید هرکدوممون بریم برای اختراع دوباره ی برق چون تجربه ساخت برق برامون بهتره؟؟؟!!!!؟؟؟!!!!
وبحث به بیراهه رفته
Last edited by P A R M I S; 13-11-2008 at 22:24.
بهتون بر نخوره اما من فکر کنم شما از تمام لینوکس فقط با GUI کار کردید در حالی که به نظر من قدرت لینوکس تو خط فرمانشه و این بزرگترین برتریشه نسبت به OS های دیگه که خوب برای تازه کارا و غیر حرفه ای ها دردسره
اما به حر حال من خودم چند روز پیش که virtual box رو تو فدورا نصب کردم بسته ی وابسته رو بهم گفت و همینطور محل گزارشات نصب و دستوری که بعد از نصب بسته وابسته اجرا کنم تا virtual box نصبش کامل بشه
حالا این یه مثال بود (واسه همه بسته ها همینطوره)
نمی دونم شما چطوری از این rpm استفاده می کنید که بهش میگید خنگ؟؟؟؟
من از اون با هوش تر فقط yum رو دیدم دیگه هیچی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)