تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 121 اولاول ... 387884858687888990919298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ایران که اصلا نداره. بزار رو ترکیه
    ممنون

اگه فایل فلش نسخه اروپا رو دانلود کنیم با اون آپدیت کنیم دستگاه رو کشورای اروپایی رو هم میاره؟ کسی تست کرده؟
    چون فکر میکنم خیلی بیشتر از اینا app باید وجود داشته باشه براش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

ممنون

اگه فایل فلش نسخه اروپا رو دانلود کنیم با اون آپدیت کنیم دستگاه رو کشورای اروپایی رو هم میاره؟ کسی تست کرده؟
    سلام دوست عزیز . اپدیت میشه ولی نسخه اروپا نمیره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

ممنون

دوست عزیز اگه قرار بود یک ورژن همه جا کار کنه که محدود به مکان خاصی نمیکردن.هر چند اساسا وقتی از نمایندگی رسمی و متعبر خریداری نشه اصلا باید کل آپدیت رو بیخیال شد.چرا که ممکنه سخت افزار با نرم افزاز آپدیت متناسب نباشه و نه تنها بهبود بلکه اشکال پیش بیاد.طبعا شرکت سازنده هم هیچ مسئولیتی رو در این رابطه نمی پذیره.

4. این کاربر از reza1348_rezareza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

هووووراااا. بالاخره پستهای منم اومد توی انجمن.
    حالا بعد از ورود به انجمن وارد فاز 2 میشیم. یه راهکاری پیدا کردم. امشب امتحان میکنم. اگه جواب داد همینجا توضیح میدم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من 6 ماهه خریدم از هر لحاظم عالی و به جز نشت نور هیچ مشکلی نداره از رسیورشم استفاده میکنم و باز مشکل سوختن برد و این حرفا رو نداشتم .
    دوستان اگه دقت کنید برای تمام افرادی که تو این تاپیک مشکل سوختن برد بوجود آمده همشون افرادی بودن که دست به آچارن به اصطلاح یعنی همشون تمام تجهیزات تعمیر و بررسی برد های الکترونیکی رو دارن حالا از دو حال خارج نیست یا از رو کنجکاوی مدام با تی وی ور رفتن و بازش کردن و حین کنجکاوی تی وی اسیب دیده یا خودشون تعمیرکارن

7. 2 کاربر از hi4tech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من 6 ماهه خریدم از هر لحاظم عالی و به جز نشت نور هیچ مشکلی نداره از رسیورشم استفاده میکنم و باز مشکل سوختن برد و این حرفا رو نداشتم .
    دوستان اگه دقت کنید برای تمام افرادی که تو این تاپیک مشکل سوختن برد بوجود آمده همشون افرادی بودن که دست به آچارن به اصطلاح یعنی همشون تمام تجهیزات تعمیر و بررسی برد های الکترونیکی رو دارن حالا از دو حال خارج نیست یا از رو کنجکاوی مدام با تی وی ور رفتن و بازش کردن و حین کنجکاوی تی وی اسیب دیده یا خودشون تعمیرکارن
    منم نزدیک یکسال استفاده میکنم. از رسیورشم یکسره استفاده میکنم. فیلم و کنسرت 4k هم زیاد نگاه کردم مشکلی پیش نیومده. از همه چیزش راضیم. تنها مشکلی که دارم. چون زیاد فوتبال نگاه میکنم کثیفی پنله. که کاریش نمیشه کرد.

9. این کاربر از saeedsh7j بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

مشکل من و شما نیست.کلا یه چیزایی تو خون ماست که نمیذاره حتی یکمم پیشرفت کنیم وگرنه این همه آگاهی ها رفته بالا و شبکه های اجتماعی زیاد شده... چه اتفاق خاصی افتاد!. همین قضاوت کردن ها!!. دوست عزیز من عادت ندارم عکس العمل نشون بدم ولی خواهشا خواهشا زود قضاوت نکنین.واقعا خودت یبار دیگه پیامتو بخون!.شبیه این پیرمردهایی که چون سنتی بودن و نمیخوان تغییر کنن میان همه چیزهای جدید و زیرسوال میبرن چون شاید خودشون سر در نیارن!.کسی که فنی هست کسی که تعمیرکاره هیچ فرقی با یه جراح و پزشک نداره و با کارش داره به اون دستگاه جان دوباره می بخشه ولی چون کسی سردرنمیاره میاد و کل مساله و زیرسوال میبره!.من خودم تلویزیونمو آذر سال قبل خریدم.عروسیم کنسل شد و هنوز توو خونه داره خاک میخوره از اون موقع تا الان هم 400 تومن ارزونتر شد و الان با همین پول میتونستم eg910 بخرم.رسما میگم اشتباه کردم و اعتراف میکنم.اگر از مساله ای آگاهی کامل ندارید خواهشا نظر ندید.شما یه سر به تعمیرکارهای سطح شهر خودت بزن ازشون سوال کن tvهای ----s مشکل سوختن برد دارن یا نه!!.وقتی لامپ های بکلایت تلویزیون ال جی 3 برابر سامسونگ و سونی هست پس بدون همچین ضعفی داره!.من همین هفته یه عکس از ست جدید ال جی که برام اومد میندازم(مشکل بکلایت).حالا چون ست شما بدون مشکل کار میکنه دلیل نمیشه شما تجربه ی همه و زیر سوال ببری!.
    یه روز به داییم گفتم چقد پراید ماشین ضعیف و خطرناکیه!!.حالا چون خودش زیر 100 رانندگی میکنه و اصلا هم مسیر خاکی نرفته خیلی راحت میگه نهههههههههههه!!! کی گفته من 5 سال دارم راضی ام :| .من هیچ مشکلی با این ست ندارم چون اصلا نخریدمش هرکسی هم داره خیرشو ببینه ولی خواهشا عاطفی برخورد نکنید.
    فقط چون واژه ی تعمیر و استفاده کردید لازم دونستم از همکاران تعمیرکارم دفاع کنم.در کشورهای اروپایی احترام خاصی به کسانی که فنی هستن، قائلند. اما متاسفانه ما ....

11. 3 کاربر از elesaeid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام.دقیقا روش ساخت چین خورده بود روی پنل رو میگم.اما روی دستگاه کره خورده بود
    اینم عکس برات پیدا کردم.بعید میدونم...کیفیت متفاوت باشه.فکر میکنم یک جا تولید بشن و مونتاژ جای مختلف باشه.مخصوصا خود نمایشگر رو
    سلام.ممنون عالی بود. چند تا سایت سرچ کردم ولی این کد موجود نداشتن.نمیدونم چرا!!
    در مورد تولید هم فکر کنم در چند سایت تولید میشن.شاید کل ست تولید چین باشه اما حمل و نقل پنل بشدت گران وحساسه.سری به فروم های خارجی بزنید
    Last edited by elesaeid; 30-07-2017 at 21:30.

داره خودمونی میشه shahram t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام به همه اساتید. منم 7ماه پیش مدل 55UH850V رو از میشی خریدم.
    تا الان هم از همه امکاناتش استفاده کردم. خیلی هم راضی بودم.
    از عصر پنجشنبه که تلویزیون رو روشن میکنم فقط لوگوی ال جی میاد و بعد از 35ثانیه نشانگر کنترل جادویی هم نمایان میشه و تکون میخوره ولی هیچ چیز دیگه ای کار نمیکنه.
    با تعمیرکار هم تماس گرفتم گفت برد خودشو ندارم ولی یه برد تعمیری 49UH850 اورد گذاشت رو دستگاه. که چون تعمیری بود مشکل داشت ولی متوجه شدیم که مشکل از برد اصلیه.
    یکسری عکس از تمام اجزا داخلی و لیبل های داخلی و خارجی گرفتم که فکر کنم به کارتون بیاد. ولی نشد آپلود کنم. برای آپلود راهنماییم کنید.

اینم لینکشون.
    بقیه دوستان هم اگه به راهکاری رسیدن راهنمایی کنن تا این برد رو درست یا تعویض کنم.
    مرسی. منتظر خبرم.
    دوست عزیز شما هم مشکل من و دیگر دوستان رو پیدا کردی یعنی باید برد رو عوض کنی که متاسفانه 700 تا 800 تومن هزینش میشه من با کلی بدبختی از زمستان سال گذشته تا الان دنبال برد بودم که یه روز میشه موفق به خرید شدم بر خلاف پستهایی که میزارن باید بگم مشکل اصلی استفاده از داخلی این مدله کلا باید بی خیال داخلی بشید امیدوارم مشکلتون حل شه اما بازم میگم واقعا الجی مسخره شده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

نمی فهمم چرا پستهای من اینقدر دیر تایید میشن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •