ممنون
اگه فایل فلش نسخه اروپا رو دانلود کنیم با اون آپدیت کنیم دستگاه رو کشورای اروپایی رو هم میاره؟ کسی تست کرده؟
چون فکر میکنم خیلی بیشتر از اینا app باید وجود داشته باشه براش.
ممنون
اگه فایل فلش نسخه اروپا رو دانلود کنیم با اون آپدیت کنیم دستگاه رو کشورای اروپایی رو هم میاره؟ کسی تست کرده؟
چون فکر میکنم خیلی بیشتر از اینا app باید وجود داشته باشه براش.
سلام دوست عزیز . اپدیت میشه ولی نسخه اروپا نمیره .
دوست عزیز اگه قرار بود یک ورژن همه جا کار کنه که محدود به مکان خاصی نمیکردن.هر چند اساسا وقتی از نمایندگی رسمی و متعبر خریداری نشه اصلا باید کل آپدیت رو بیخیال شد.چرا که ممکنه سخت افزار با نرم افزاز آپدیت متناسب نباشه و نه تنها بهبود بلکه اشکال پیش بیاد.طبعا شرکت سازنده هم هیچ مسئولیتی رو در این رابطه نمی پذیره.
هووووراااا. بالاخره پستهای منم اومد توی انجمن.
حالا بعد از ورود به انجمن وارد فاز 2 میشیم. یه راهکاری پیدا کردم. امشب امتحان میکنم. اگه جواب داد همینجا توضیح میدم.
من 6 ماهه خریدم از هر لحاظم عالی و به جز نشت نور هیچ مشکلی نداره از رسیورشم استفاده میکنم و باز مشکل سوختن برد و این حرفا رو نداشتم .
دوستان اگه دقت کنید برای تمام افرادی که تو این تاپیک مشکل سوختن برد بوجود آمده همشون افرادی بودن که دست به آچارن به اصطلاح یعنی همشون تمام تجهیزات تعمیر و بررسی برد های الکترونیکی رو دارن حالا از دو حال خارج نیست یا از رو کنجکاوی مدام با تی وی ور رفتن و بازش کردن و حین کنجکاوی تی وی اسیب دیده یا خودشون تعمیرکارن
منم نزدیک یکسال استفاده میکنم. از رسیورشم یکسره استفاده میکنم. فیلم و کنسرت 4k هم زیاد نگاه کردم مشکلی پیش نیومده. از همه چیزش راضیم. تنها مشکلی که دارم. چون زیاد فوتبال نگاه میکنم کثیفی پنله. که کاریش نمیشه کرد.
مشکل من و شما نیست.کلا یه چیزایی تو خون ماست که نمیذاره حتی یکمم پیشرفت کنیم وگرنه این همه آگاهی ها رفته بالا و شبکه های اجتماعی زیاد شده... چه اتفاق خاصی افتاد!. همین قضاوت کردن ها!!. دوست عزیز من عادت ندارم عکس العمل نشون بدم ولی خواهشا خواهشا زود قضاوت نکنین.واقعا خودت یبار دیگه پیامتو بخون!.شبیه این پیرمردهایی که چون سنتی بودن و نمیخوان تغییر کنن میان همه چیزهای جدید و زیرسوال میبرن چون شاید خودشون سر در نیارن!.کسی که فنی هست کسی که تعمیرکاره هیچ فرقی با یه جراح و پزشک نداره و با کارش داره به اون دستگاه جان دوباره می بخشه ولی چون کسی سردرنمیاره میاد و کل مساله و زیرسوال میبره!.من خودم تلویزیونمو آذر سال قبل خریدم.عروسیم کنسل شد و هنوز توو خونه داره خاک میخوره از اون موقع تا الان هم 400 تومن ارزونتر شد و الان با همین پول میتونستم eg910 بخرم.رسما میگم اشتباه کردم و اعتراف میکنم.اگر از مساله ای آگاهی کامل ندارید خواهشا نظر ندید.شما یه سر به تعمیرکارهای سطح شهر خودت بزن ازشون سوال کن tvهای ----s مشکل سوختن برد دارن یا نه!!.وقتی لامپ های بکلایت تلویزیون ال جی 3 برابر سامسونگ و سونی هست پس بدون همچین ضعفی داره!.من همین هفته یه عکس از ست جدید ال جی که برام اومد میندازم(مشکل بکلایت).حالا چون ست شما بدون مشکل کار میکنه دلیل نمیشه شما تجربه ی همه و زیر سوال ببری!.
یه روز به داییم گفتم چقد پراید ماشین ضعیف و خطرناکیه!!.حالا چون خودش زیر 100 رانندگی میکنه و اصلا هم مسیر خاکی نرفته خیلی راحت میگه نهههههههههههه!!! کی گفته من 5 سال دارم راضی ام :| .من هیچ مشکلی با این ست ندارم چون اصلا نخریدمش هرکسی هم داره خیرشو ببینه ولی خواهشا عاطفی برخورد نکنید.
فقط چون واژه ی تعمیر و استفاده کردید لازم دونستم از همکاران تعمیرکارم دفاع کنم.در کشورهای اروپایی احترام خاصی به کسانی که فنی هستن، قائلند. اما متاسفانه ما ....
سلام.ممنون عالی بود. چند تا سایت سرچ کردم ولی این کد موجود نداشتن.نمیدونم چرا!!
در مورد تولید هم فکر کنم در چند سایت تولید میشن.شاید کل ست تولید چین باشه اما حمل و نقل پنل بشدت گران وحساسه.سری به فروم های خارجی بزنید
Last edited by elesaeid; 30-07-2017 at 21:30.
دوست عزیز شما هم مشکل من و دیگر دوستان رو پیدا کردی یعنی باید برد رو عوض کنی که متاسفانه 700 تا 800 تومن هزینش میشه من با کلی بدبختی از زمستان سال گذشته تا الان دنبال برد بودم که یه روز میشه موفق به خرید شدم بر خلاف پستهایی که میزارن باید بگم مشکل اصلی استفاده از داخلی این مدله کلا باید بی خیال داخلی بشید امیدوارم مشکلتون حل شه اما بازم میگم واقعا الجی مسخره شده.
نمی فهمم چرا پستهای من اینقدر دیر تایید میشن ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)