تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 105 اولاول ... 387884858687888990919298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1050

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2017

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان . از کار و زندگی افتادم بابا انقد pes 2017 بازی کردم خسته هم نمی شم .
    آقا من 5 ساله هر دسته ای که میخرم دووم نمیاره زود خراب میشه دسته های usb و play station خریدم هیچکدوم خوب نبود (همه جنسای چینی هستن ) . کسی دسته ی خوب سراغ نداره ؟؟
    کشور سازنده مهم نیست کیفیت مهم هستش . جنس چینی درجه یک هم داریم .

یک سال و بیشتر میشه logitech F710 رو دارم . بی سیم هستش و از لحاظ ساخت و جنس کیفیت خوبی داره . از لحاظ راحتی تو دست هم برای من مشکلی نیست و اون حالا بستگی به شما داره . سه سال هم گارانتی داره اما خب جنس با کیفیت تو سه سال هم مشکلی براش پیش نمیاد . در نهایت اعتبار شرکت تولید کننده رو هم اهل فن میدونند .

2. 4 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

قیمت این دسته های اصلی چنده ؟
    هر دسته اکبند و فابریکش از 120 تا 180
    من خودم حدود 120 یا 130 خریدم و راضی هستم
    گیرنده هم 30 یا 35 خریدم
    + برا هر کدوم 2 تا باطری قابل شارژ خریدم و یه شارژر هم روش
    حدود 60 تومن هم اینا شدند و حدود 300 فقط برای دسته ها خرج کردم

یک سال و بیشتر میشه logitech F710 رو دارم . بی سیم هستش و از لحاظ ساخت و جنس کیفیت خوبی داره . از لحاظ راحتی تو دست هم برای من مشکلی نیست و اون حالا بستگی به شما داره . سه سال هم گارانتی داره اما خب جنس با کیفیت تو سه سال هم مشکلی براش پیش نمیاد . در نهایت اعتبار شرکت تولید کننده رو هم اهل فن میدونند .
    قیمتش چنده الان اشاره نکردین؟
    فقط در این دسته یه مشکل میبینم آنالوگ چپ پایینتره برا همین کار کردن باهاش ممکنه ادمو خسته کنه چون سبک قدیمیه

راستی دوستان من یه مشکل دارم شما هم دارین؟
    در رابطه با فروم من هر دفعه که یکیو میخوام نقل قول کنم دو سه تا نقل قول دیگر از دفعات قبلیو هم میاره
    این چه باگیه شما هم این مشکلو دارین؟

4. 3 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsen-jj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

الان بعد یک سال هیچ مشکلی نداره ؟
    pes 2017 که بازی می کنی ویبره میزنه ؟

من چون همیشه دسته هایی که داشتم دکمه های جهتش به هم وصل نبودن و اینکه با شوک بازی نمی کنم یه سوال داشتم : کلا دسته هایی مثل f710 که جهتاش به هم وصله مشکلی ایجاد نمیکنه واسه دریبل زدن و ... ؟

و سوال آخر اینکه چقد شارژ نگه میداره ؟

6. این کاربر از mohsen-jj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

شما وقتی داری فقط از یک شیوه گل میزنی پس تفریحی بازی نمیکنی و خیلی جدی گرفتی بازی رو. خسرو حیدری داری توی تیمت ؟
    البته اینکه توی سوپر استار اینقدر خوب نتیجه گرفتی توی لیگ قهرمانان خیلی جالبه.من تا حالا با کامپیوتر بازی نکردم اما دو نفره که بازی کردم همیشه یوونتوس رو برمیدارم. یه بازی حریفم آرسنال رو برداشت و حرف شما درست شد. 2 تا گل با سر از آرسنال خوردم. فکر کنم این رو به عنوان یک ویزگی واسه آرسنال ساختن
    ببین بحث جدی گرفتن یا نگرفتن نیست همه ما یا شاید بیشتر ما این بازیو تو ساعات رایگان دانلود کردیم کرک بازیو مفت دانلود کردیم مفتو مجانی بدون هیچ هزینه ای بازی میکنیم بازی خوب باشه به نفع ماست بدم باشه چیزیو از دست ندادیم.
    بحث من اینه یک بازی که ادعا میکنه شبیه سازه نباید این مشکلات بزرگو داتشه باشه هوش مصنوعی یا گیم پلی یا هر اسم دیگه ای بخوای روش بزاری نباید از یک سوراخ بارها گزیده بشه
    هوش مصنوعی باید راه سانترو ببنده یا تو یارگیری در محوطه جریمه بهتر عمل بکنه منو مجبور بکنه که برای رسیدن به گل راه دیگه ای رو امتحان بکنم نه اینکه خودم برای طبیعی شدن بازی سانتر نکنم و ....
    اینم بگم این مسئله فقط برای ارسنال نیست تو تیمهای دیگه هم امتحان کردم همین مشکل هست.
    الیور ژیرو رو ده بار تو گور بکنی ده بار متولد بکنی هر ده بار بفرستیش دنبال فوتبال محاله این رکوردو تو چمپیونز لیگ بزنه. با تیم رم هم تو لیگ ایتالیا همین مسئله رو با ادین ژکو دیدم سانتر رو کله ژکو گل
    اون مهندسی که به من میگه طبیعی رفتار بکن قطعا متوجه نمیشه من چی میگم ایرادی بر اون وارد نیست

8. 2 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

قیمتش چنده الان اشاره نکردین؟
    یک سال و نیم پیش خریدم 135

الان بعد یک سال هیچ مشکلی نداره ؟
    pes 2017 که بازی می کنی ویبره میزنه ؟

من چون همیشه دسته هایی که داشتم دکمه های جهتش به هم وصل نبودن و اینکه با شوک بازی نمی کنم یه سوال داشتم : کلا دسته هایی مثل f710 که جهتاش به هم وصله مشکلی ایجاد نمیکنه واسه دریبل زدن و ... ؟

و سوال آخر اینکه چقد شارژ نگه میداره ؟

نه به هیچ وجه مشکلی نداره و راضی هستم .
    راستش من با شوک ها بازی میکنم فقط اینکه شما میگی جهت هاش مشکلی ایجاد نمیکنن برای دریبل زدن و...این رو بگم شما اگه با شوک ها بازی کنی بعد میفهمی دریب زدن چیه ! پیشنهاد من اینه بیان سمت شوک ها تا کنترل و آزادی عمل رو لمس کنید .

در مورد شارژ هم اونطور نیست که بگم نمیتونم بگم چقدر چون میشه یکی دو هفته بازی نمیکنم یهو چند روز بازی میکنم اما به نظر من که خوب نگه میداره . به کل شرکت سارنده از همه لحاظ معتبر هستش .

10. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

راستی دوستان من یه مشکل دارم شما هم دارین؟
    در رابطه با فروم من هر دفعه که یکیو میخوام نقل قول کنم دو سه تا نقل قول دیگر از دفعات قبلیو هم میاره
    این چه باگیه شما هم این مشکلو دارین؟
    مشکل از فروم نیست . من این مشکل رو ندارم .

12. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه akharen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    زادگاه قیصر

پيش فرض

سلام دوستان من بازی امروز نصب گردم برای انلاین بازی گردن چه پچی نصب کنم ؟ پیش نیاز داره یا یک پچ باید بنصبم ممنون میشم راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اگه با انصاف بخوایم نظر بدیم ، بازی بعد یه مدت تکراری و خسته کننده میشه چون
    انیمیشن ها تکراری ، دفع توپ های تکراری ، گل های تکراری ، رفلکس دروازه بان ها تکراری ، گزارش فوق تکراری و ...
    یکی از دوستان که گفتن گزارشگر فیفا واسه هر شرایطی یکجور متفاوت گزارش میکنه واقعا هیجان انگیزه
    اگه هم بخوایم متعصبانه قضاوت کنیم بازی خیلی هم عالیه هیچ مشکلی هم نداره و بهترین بازی قرنه!!!

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان من بازی امروز نصب گردم برای انلاین بازی گردن چه پچی نصب کنم ؟ پیش نیاز داره یا یک پچ باید بنصبم ممنون میشم راهنمایی کنید
    آنلاین که نمیشه بازی کرد باید منتظر کرک آنلاین باشید که فکر هم نمی کنم بیاد همینقد که بازی رو کرک کردن هنر کردن چون قفل Denuvo داره و کار مشکل هستش .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

جالبه همه به آنالوگ میگن شوک
    از قدیم اشتباه رواج داده شده و همه به اشتباه تکرار میکنن

17. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •