بزن اکشن منو بعدش ویرایش برنامه های من بعد افزودن برنامه ها هر برنامه ای خواستی اضافه میشه
بزن اکشن منو بعدش ویرایش برنامه های من بعد افزودن برنامه ها هر برنامه ای خواستی اضافه میشه
سلام ....
دوستان فکر نمیکنید 4 میلیون دادن برای این تلوریون یکم زیاده با توجه به اینکه عینک نداره و مشکلاتی از قبیل کثیفی پنل و سیاهی زیاد صفحه و همچنین زاویه دید بسیار بد داره ... من قبول دارم که از لحاظ اندرویدی و نرم افزاری کاملا عالی هستش ... مثلا با این قیمت میشه یه تی وی الجی مدل 55uh850v گرفت که محصول 2016 هستش و 4k هستش و HDR داره و عینک داره دارای WebOs 3 هستش ... فقط اندروید نداره که خیلی راحت میشه با یه دانگل اندروید با قیمت 200 هزار این مشکل را حل کرد ... به نظر من خرید این تلوزیون صرفه نداره ....
سلام دوستان یک قندشکن رایگان برای این تی وی معرفی کنید
Super vpn البته بایدموس بهش وصل کنی
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
من سایفون نصب کردم راحت یوتیوب باز میشه
دوستان من با mx player از روی هارد اکسترنال که فیلم رو پخش میکنم نمیتونم زیر نویس رو اضافه کنم.یعنی آدرس دایرکتوری هارد پ
نیستش.کسی میدونه چطور درست میشه؟
سلام.تو سایز 55 مارک سونی اسمارت هم نمیخوام
چی خوبه؟
بستگی به استفاده داره . قبل از خرید تلویزیون w800 من تمام مشخصات فنی و کیفیت نمایشگر رو با بقیه تلویزیونهای سونی مقایسه کردم تلویزیون ساده که اسمارت هم نباشه و پنل و سخت افزار اینو داشته باشه حتی توی برند های دیگه هم نیست اگه زیاد حساس نباشی 55 ساده قیمتش هم مناسبتره
کیفیت تصویر تلویزیونهای سونی و وضوح و واقعی بودن نمایش رنگهادر مقایسه با بقیه مارکها مشهوده.
پیشنهاد میکنم از بانه یا گناوه بگیر حدود یه تومن اختلاف قیمت دارن.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
دوستان عزیز من مدل49x7000dاز بندر عباس گرفتم زبان فارسی هم داره آخرین آپدیت توی سایت که اوکده برای سه منطقه هست مال این تلویزیون کدوم را دانلود کنم
ممنون ار شما..من متوجه نشدم چی بگیرم 55 اینچ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)