تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 130 اولاول ... 387884858687888990919298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1299

نام تاپيک: مشکلات در مورد انــواع مـانـيـتــــــــــور

داره خودمونی میشه maksh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

سلام من چند ساله از یه مانیتور acer af715 فلت 17 استفاده میکنم 2ماهه کارت گرافیکم که انبرد بود روارتقادادم یه nvidia9600gso با مارک xfx گرفتم اما حالا تصویر مانیتورم جمع شده از 4طرف از بالا وپایین 1سانت از چپ وراست 2سانت از تنظیمات مانیتور کهاستفاده میکنم برای کشیدن تصویرتصویر هاشوردار میشه تمام تنظیمات روهم چک کردم رزلوشن رو هم بالا بردم تا100تصویر کامل شداما کیفیت افت کردبا آبدیت کارت گرافیک رزلوشن روی 85و75قفله ومشکل همچنان باقی تمام درایورا رو ابدیت کردم اما مشکل حل نشد نمیدونم مشکل از کدومه مانیتور یا کارت گرافیک تنهاراهی که برام مونده چک کردن بایه سیستم دیگس شما راه بهتری بلدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه abfat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان.من مانیتورم Samsung SyncMaster MB 17940 هست و CRT.مشکل اینه که الان دو سه ما یه صدای ضعیف ویز ازش درمیاد مشکل چیه؟خطرناکه؟چیکار کنم خوب شه؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان.من مانیتورم Samsung SyncMaster MB 17940 هست و CRT.مشکل اینه که الان دو سه ما یه صدای ضعیف ویز ازش درمیاد مشکل چیه؟خطرناکه؟چیکار کنم خوب شه؟
    اشكال از سيم برق مانيتورت نيست احتمالا ؟
    دست كاري كن ببيين درست نميشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه abfat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نه نشد.کسی نی بدونه؟

داره خودمونی میشه moslem_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض چشمك زدن مانيتور ايسر

سلام خدمت دوستان و مديران عزيز فروم

ببخشين بنده كافي نت دارم 28 تا سيستم تو كافي نت دارم الان هر چند ماه يه بار يه دونه از مانيتور هام كه LCD هم هستن فاتحشون خونده ميشه و از مهلت گارانتي هم گذشته شب خاموش مي كنم خيلي تميز و با دقت صبح مي خوام سيستم رو روشن كنم مشتري بشينه مي بينم چراغ مانيتور چشمك مي زنه و روشن نميشه حالا از شما خواهش مي كنم يه نفر برادري كنه بزرگواري كنه به من محتاج در به در كمك كنه پيش تعمير كارم كه بردم ميگه نميشه تعمير كني يعني چه مشكلي داره خواهش مي كنم اگر مشكلي داره بگين من تعميرات يه چيزايي مي فهمم نه به اندازه شما ولي اگر شكتون رو قطعه اي بره بگين مي تونم تعويضش كنم احه ديگه تعمير كارهاي اينجا اسمشون تعمير كار هست به خدا الان 3 تا از مانيتور هايم همين طوري شدن نمي دونمم چي كار كنم از كار و زندگي افتادم ديدم ديگه به غير از اين جا اميدم به جايي نيست با تشكر از لطف شما

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

آقایون بابا گرفتار شدیم آآآآ یه 22700 گرفتم وقتی با دی وی آی نصب میکنم یا تصویر بالا نمیاد یا وقتی میاد میزارم روی رزولیشن 1920 در 1080 تصویر بزرگ میشه چیکار کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    من یک مونیتور ال سی دی LG 1710 دارم که به مدت 3ماه شمال بوده و الان که آوردمش تهران تصویرش حالت برفک داره!!!!
    نمی دونم آب و هوای اونجا اینجوریش کرده یا مشکل دیگه داره!!! میشه لطفا راهنماییم کنید؟
    البته با تنظیم هم درست نمیشه!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام

من امروز یک umpc گرفتم که touch LCD هست. وقتی رفته بودم بخرم حواسم بود که پیکسل سوخته نداشته باشه اما پیکسل داغ رو یادم رفت چک کنم. حالا که اومدم خونه میبینم وقتی یک صفحه سیاه رو میاری، یک نقطه آبی رنگ روی صفحه میاد که گویا بهش میگن پیکسل داغ. توی صفحه سیاه کاملا به رنگ آبی هست و معلومه توی رنگ های دیگه مثل قروز به رنگ سفید در میاد اما خیلی کمتر به چشم میاد

می خواستم بپرسم که باید چکار کنم؟ آیا این پیکسل در آینده مشکل ساز نمیشه ؟ مثلا زیاد بشه یا ...

لطفا کمکم کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

چه جالب هیچ کس اینجا نیست !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان.

چند روزیه که یه مشکلی برام پیش اومده. میخواستم اگه امکان داره راهنماییم کنید.

چند روزه که سیستممو روشن میکنم کیفیت تصویری که بالا میاد ، شبیه حالت NTSC یا PAL تو بعضی از تلویزیونها (البته اگه برخورد کرده باشین) شده یعنی بعضی از رنگها انگار جاشون جابه جا شده و بعد از چند دقیقه کارکردن به حالت عادی بر میگرده.

میشه راهنمایی کنید چیکار باید بکنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •