سلام گرامی
شما احیانا با سونی X8500 برخورد نکردین که بتونید این مدل رو با X8500 مقایسه کنید. البته مدل X8500D هم IPS هست(و احتمالا ساخت LG) و از این جهت باید تصاویرشون به هم نزدیک باشه
سلام گرامی
شما احیانا با سونی X8500 برخورد نکردین که بتونید این مدل رو با X8500 مقایسه کنید. البته مدل X8500D هم IPS هست(و احتمالا ساخت LG) و از این جهت باید تصاویرشون به هم نزدیک باشه
نه متاسفانه... انقدر برام زیر نویس بی دردسر مهم بود که اصلا سراغش نرفتم. یه بحثی هم هست که میگن سری D نسبت به C افت کیفیت داشته.
شاید این بتونه کمکی بکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by shadanpoor; 11-09-2016 at 16:01.
سلام
تشكر از شما بابت توجهي كه فرمودين
- مدل هاي جديد سوني اندرويدي هستن بنابراين از نظر پخش فرمت هاي مختلف و زيرنويس هيچ مشكل نخواهند داشت
- مدل سري D از پنل IPS استفاده مي كنند( و احتمالا ساخت LG) و سري C از پنل VA. بنابراين كيفيت تصوير سري D كه مدل هاي ٢٠١٦ هم هستند از نظر كنتراست و عمق رنگ مشكي و سفيد نسبت به سري C دچار افت شده و در عوض زاويه ديد خيلي بهتري دارند.
قصدم از اينكه مزاحم حضرت عالي شدم اين بود در عمل با الجي مقايسه بشه و نه اونچه كه تو سايت هاي ريويو اومده.
متاسفانه سري C قيمتش بي جهت بالا رفته و بيشتر از يك ميليون با سري جديد D اختلاف قيمت داره. اين هم از مزاياي بازار ايرانه
دوست عزیز ،منم تصمیم گرفتم از همین مدل uh850 بخرم . میشه بفرمایید شما چند واز کجا گرفتین ؟
سلام دوست عزیز ،منم تصمیم گرفتم از همین مدل uh850 بخرم . میشه بفرمایید شما چند واز کجا گرفتین ؟
بله هست مدل uh850v
ایم مدل X8305C سونی چطوره ۴۹ اینچش قیمت معقولی داره حدود سه و چهارصد
ارزش خرید داره؟
سلام. LG UH850 مدل بهتری بنظر میرسه.
خوب من هم uh850v خریدم از عسلویه ۲۷۰۰
هنوز باش ور نرفتم زیاد ولی زیرنویس فارسی رو عجیب غریب نشون میده...
و اینکه سیم ماهواره وصل کردم و سرچ کردم کانالی پیدا نکرد
Sent from my SM-N930F using Tapatalk
خوب من هم uh850v خریدم از عسلویه ۲۷۰۰
هنوز باش ور نرفتم زیاد ولی زیرنویس فارسی رو عجیب غریب نشون میده...
و اینکه سیم ماهواره وصل کردم و سرچ کردم کانالی پیدا نکرد
Sent from my SM-N930F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)