نه هست. چون قشر فقیر همچنان وجود خواهد داشت و ایشان به منابع دسترسی نخواهند داشت و جنگ خواهد بود اما نه برای مجریان قدرت (علم.مذهب.ویا هر ایده دیگه ای).
نه هست. چون قشر فقیر همچنان وجود خواهد داشت و ایشان به منابع دسترسی نخواهند داشت و جنگ خواهد بود اما نه برای مجریان قدرت (علم.مذهب.ویا هر ایده دیگه ای).
یهو دیدی فردا با پرینتر سه بعدی آب چاپ کردن![]()
اره خود مجریان قدرت هم نشون دادن دیگه زیاد حوصلهی جنگ ندارن.... البته مذهب جریانش فرق میکنه....نه هست. چون قشر فقیر همچنان وجود خواهد داشت و ایشان به منابع دسترسی نخواهند داشت و جنگ خواهد بود اما نه برای مجریان قدرت (علم.مذهب.ویا هر ایده دیگه ای).
نمونش روسیه و اکراین که ارتش رسمی نیاورد...
امریکا و عراق که ارتش رسمی نیاورد(این اواخر)
ایران که سپاه رو تمام قد وارد نکرد(عراق و داعش، سوریه و تروریست ها و شورشی ها)
و...
تقریبا تنها کشورهای در موضع و وضعیت جنگی با هم، همینا بودن....
این وسط عربستان بیشعور هم هست که تازه داره به دوران میرسه و خوب، ازشون نباید گرفت... به قول بعضی ها!سیستم جدیدشون خامه و نمیدونه باید چیکار کنه...
اتفاقا ما توی ایران هم باید از همین احمقا بترسیم که دارن خون گریه میکنن واسه درگیری با ما...
.
اما چرا مذهب فرق میکنه؟ مردم هرچی مشکلاتشون بیشتر بشه، بیشتر به سمت مذهب میرن برا حلشون... و وقتی میفهمن دین و مذهب براشون کاری نمیکنه، it Bites Back... کلا ضد دینی میشن...و این در مقابل طرفی قرار میگیره که تازه داره میره سمت مذهب و شروعی خشن و تند داره و برخورد این دوتا با هم باعث ایجاد مشکل و درگیری میشه...
شاید اگر اب رو کنار بذاریم، بزرگترین عامل بعدی برای جنگ همین مذهب ها هستن مخصوصا تو خاورمیانه که عملا یه سری ادمی که اسلام نمیدونن چیه رو اوردن میگن شماها سنی هستین حالا برین این شیعه ها رو بزنین!!!! در حالی که خود سنی های واقعی الان تو کمپ های اوارههای شیعه ها مستقر شدن...
در کل، واقعا پیچیدس....
----------------------
میگم اصلا گروپ اقایون باید توش دوتا چیز باشه:
۱- سیگار
۲- بحث در مورد سیاست!!! و جنگ و اقتصاد کلان و سایر چیزایی که در حالت عادی باید ۱۵-۲۰ سال روش مطالعه داشته باشی!![]()
امروز رفتم عابر بانک پول بکشم کارت رو هنوز وارد نکرده دیدم راجع به آبونمان 5000 تومنی کسر شده از حساب توسط اپراتور ها نوشته . اولش متوجه نشدم چیه حسابو چک کردم دیدم بعله 5000 هزار تومن ناقابل از حسابمون کم شده !
کارتو که در اوردم پیغامو که خوندم اینجور برداشت کردم که ظاهرا به دلیل سرویس اس ام اس بانک یه هزینه ای رو کسر کردن .
حال نمی دونم برداشت بنده درست بوده یا خیر ، ولی سوال من اینجاست که بیش از یک ساله از این سرویس استفاده می کردم و رایگان بوده چرا الان پولی شده .
فرضا هر روزم برم بانک ، بانک هر روز یه اس ام اس بهم بده . با هزینه ی اس ام اس فارسی میشه ماهی سی صد تومن . حال چرا بانک زحمت کشیده به اندازه ی هزینه ی 500 تا اس ام اس فارسی از حساب ما برداشت کرده ...( و این کار قراره هر ماه تکرار بشه ! )
و سوال جالبتر ، چرا اصلا اطلاع رسانی نکردن ؟ زورشون میومد یه اس ام اس بدن که از ماه آینده اینجوره ؟ نمی تونستن حداقل تو همون دستگاه عابر بانک اطلاع رسانی کنند که چند وقت دیگه چنین طرحی قراره اجرا شه ؟ باید دقیقا وقتی پولو برداشت کردن اطلاع رسانی کنند که ما پولتونو ورداشتیم به این دلیل ؟![]()
Last edited by Public Enemy; 31-05-2015 at 14:21.
برای همهی حسابهای بانک ملّی که سرویس پیامکیشون فعّاله کسر شده. کلّ مبلغی که قراره حذف بشه 10 هزارتومن در سال هست که طی 2 مرحله کسر میشه که مرحلهی اوّلش 5 تومن کم کردن. بانک امروز صبح اسمس زده بود که عدد 1 رو به 100064140 بفرستید تا این سرویس براتون غیرفعّال بشه و اون 5 تومن هم بهحسابتون برگشت داده بشه (مهلتش تا آخر خرداده). من این کارو کردم ولی نمیدونم درست شد یا نه.
دیروز تو اخبار هم گفت که سرویس پیامکی برای بانک 50 میلیارد تومن هزینه داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا بانک دیگه هم این کار رو کرده بودن قبلا.... :(
لابد یکم پول میخاستن نفری پنج تومن از حساب مردم برداشتن دیگه جیب ما و اونا نداره :| قبلا هم زیاد پیش اومده بود :|
درسال 82همراه با خوانواده می خواستیم به شهراهواز با هواپیما سفرکنیم.گفتیم حالا که می خواهیم با هواپیما بریم بهتره کفش ولباس مرتب بپوشیم.تا به کلاس فرودگاه وهواپیما بخوره،رفتیم خرید کردیم هر کس هرچه لازم داشت خرید،من هم یک جفت کفش خریدم ازداخل مغازه تا درب خانه کفش ها را پوشیدم.درب منزت رسیدم کفش ها را دم در از پادر اوردم گه حاضر شیم به سمت فرودگاه راه بیفتیم .ده/10دقیقه بیشتر طول نکشید آمدم دم درکفش ها را بپوشم دیدم نیست بچه ناراحت شدن ولی من خودم خندیدم .بچه گفتند چرا می خندی،من با خنده گفتم هرکس برده حتماً احتیاج داشته،خیلی جای نگرانی نیست بعضی وقت آدم از روی
نیازدست به یک سری کارها می زند!امیدوارم همه نیازمندان حاجتشان بر آورده بشه،آمین@![]()
حالا یه سوال اساسی !
من سیم کارت قبلیم رو یکی از حسابام ثبت شده بوده . سیم کارته گم شده . چطور غیر فعال کنم این سامانه پیامکی رو
یک روزبا دوستم می خواستیم با ماشین جای بریم،داخل ماشین سیگار روشن کرد،من گفتم این سیگاری که شما می کشی 70%برای من ضرردارد30%برای خودت،
گفت اشکال نداردبیا شما بکش گه 70%برای من ضررداشته باشد30%برای شما !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)