تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 116 اولاول ... 387884858687888990919298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1155

نام تاپيک: ||| راهنمایی و مشاوره خرید مناسبترین سرویس دهنده اینترنت |||

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

مشترک مرکز شهید عاطف که غیر از مخابرات سرویس داشته باشه اینجا هست؟
    یا کسی میشناسید؟
    چند تا سوال داشتم
    من هستم فقط از فن آوا و داتک میشد سرویس گرفت. فن آوا دارم 3 ساله.

2. 2 کاربر از moderntalking123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokhblash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

درود برهمه
    سرویس adsl دوستان که سال ها داشتن.سرویس های مخابرات اپلودش رایگان نبود؟ شرکت های که اپلودشون رایگان هست لطفا معرفی کنید
    باسپاس

4. این کاربر از shahrokhblash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

درود برهمه
    سرویس adsl دوستان که سال ها داشتن.سرویس های مخابرات اپلودش رایگان نبود؟ شرکت های که اپلودشون رایگان هست لطفا معرفی کنید
    باسپاس
    آپلود رایگان را همه شرکتها حدود 3 سال پیش برداشتند.
    Last edited by 971971; 29-05-2020 at 01:18.

6. 3 کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

یک نت معرفی کنید که همیشه همراه باشه و تعرفه هاش مناسسب باشه چون مصرف زیاده و مدت زمان مهم نیست چون ماهیانه تمدید میکنم

داره خودمونی میشه shakib zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آقایون من به یه موردی بر خوردم لطفا راهنمایی کنید. من خونه جدید گرفتم که تا یکی دو ماه دیگه نهایت نقل مکان میکنم بهش فقط چیزی که هست هم خونه ای که الان توش ساکنم هم اون خونه جدید تو یه خیابون هست فقط این این دست خیابون اون دقیقا روبروش اون سمت خیابون و دوتاش هم مرکز مخابراتیش یکیه. حالا من شماره اون خونه رو هر چی چک میکنم هیچ جا به جز مخابرات و شاتل بهش سرویس نمیدن میخواستم ببینم به چه علته؟ یعنی اون ور خیابون فیبرنوری هست؟ شاتل مگه رو فیبرنوری سرویس میده؟

ممنونم

9. 2 کاربر از shakib zero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hemai's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

کسی میدونه من از کجا میتونم اینترنت ماهواره ای بخرم؟

داره خودمونی میشه navidrezazadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

کسی میدونه من از کجا میتونم اینترنت ماهواره ای بخرم؟
    توایران کمی مشکل داشتن این جورسرویس ها من دنبالش بودم حتی تا پای نصب هم رفتم بگم که مجوز هم گرفتم اخه اگر اجازه سازمان ارتباطات نداشته باشین جرم داره اونم خیلی سنگین همه وسایل رو تهیه کردم گفتن باید یک اینترنت خانگی یا همون adslهم بگیرین که من فهمیدم این جور اینترنت های ماهواره ایی سندش با اینترنت خانگی و رسیوش با د ی ش هست که کلا بخیال شدم رفتم تو کار اینترنت نقطه به نقطه یا همون پوینت تو پوینت واسه پینگ خیلی خیلی پاینش...دراخر هم یک اینترنت م ه وا رهای هست که شما حق گشت و گذار ندارین و فقط میتونین دانلود کنن با سرعت بالا البته هرچی که تو م اه واره باشه شما حق انتخاب نداره یچی مثل همین توشه که الان راه افتاده
    Last edited by navidrezazadeh; 16-05-2020 at 21:29.

12. 2 کاربر از navidrezazadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

توایران کمی مشکل داشتن این جورسرویس ها من دنبالش بودم حتی تا پای نصب هم رفتم بگم که مجوز هم گرفتم اخه اگر اجازه سازمان ارتباطات نداشته باشین جرم داره اونم خیلی سنگین همه وسایل رو تهیه کردم گفتن باید یک اینترنت خانگی یا همون adslهم بگیرین که من فهمیدم این جور اینترنت های ماهواره ایی سندش با اینترنت خانگی و رسیوش با د ی ش هست که کلا بخیال شدم رفتم تو کار اینترنت نقطه به نقطه یا همون پوینت تو پوینت واسه پینگ خیلی خیلی پاینش...دراخر هم یک اینترنت م ه وا رهای هست که شما حق گشت و گذار ندارین و فقط میتونین دانلود کنن با سرعت بالا البته هرچی که تو م اه واره باشه شما حق انتخواب نداره یچی مثل همین توشه که الان راه افتاده
    يه کم در مورد اينکه از کدوم شرکت گرفتين و اندازه ديش و برند گيرنده و کلا هزينه هاشون توضيح مي دين؟ و اينکه شرايط گرفتن مجوزش چيه؟
    مرسي

14. این کاربر از kenshikan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه navidrezazadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

يه کم در مورد اينکه از کدوم شرکت گرفتين و اندازه ديش و برند گيرنده و کلا هزينه هاشون توضيح مي دين؟ و اينکه شرايط گرفتن مجوزش چيه؟
    مرسي

شرکت شبکه رسانه تهران اسمش که همین د ی ش معمولی اوردن النبیش کمی بزرگ تر هست همراه یک کارت پسی ای برای کیس که وصل کردم بدون هزینه اشتراک کل لوازم و کارت و سیم و cpe همه برام افتاد 3 میلیون که من کنسلی زدم ازم دوسیت هزار تومان گرفتن مجوز هم خود شرکت برام کارشو کرد فقط من تعهد دادم انگشت زدم که فقط خودم استفاده میکنم و همه چیز پای منه طرف میگفت از این انترنت برای ج ا سو سی استفاده میکنن واسه همین گیر میدن راتسی یک طرف هم تومد پشت بوم بازرسی کرد و رفت هیچی هم نگفت به من این شد که اینترنت پونت تو پونت گرفتم راضی هستم پینگم خیلی خیلی خیلی پایین ولی هزینه ماهانه پونضد هزارتومان برام کمی سنگین شده تو این وضعیت

16. 2 کاربر از navidrezazadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه TRACKER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

یه حس خیلی قوی بهم میگه این قضیه اینترنت دانشگاه ها کلا مالیدس..... دارند عین .... دروغ میگن | یه لیست درست و حسابی از دانشگاه ها نیست تو اینترنت

الان دانشگاه من اعلام کرده از از 10-15 روز پیش اینترنتش رایگانه، ولی خودم مبین نت دارم، توی لیستی که مبین نت داده اسمش نیست :/

18. 2 کاربر از TRACKER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •