من هستم فقط از فن آوا و داتک میشد سرویس گرفت. فن آوا دارم 3 ساله.
من هستم فقط از فن آوا و داتک میشد سرویس گرفت. فن آوا دارم 3 ساله.
درود برهمه
سرویس adsl دوستان که سال ها داشتن.سرویس های مخابرات اپلودش رایگان نبود؟ شرکت های که اپلودشون رایگان هست لطفا معرفی کنید
باسپاس
آپلود رایگان را همه شرکتها حدود 3 سال پیش برداشتند.
Last edited by 971971; 29-05-2020 at 01:18.
یک نت معرفی کنید که همیشه همراه باشه و تعرفه هاش مناسسب باشه چون مصرف زیاده و مدت زمان مهم نیست چون ماهیانه تمدید میکنم
آقایون من به یه موردی بر خوردم لطفا راهنمایی کنید. من خونه جدید گرفتم که تا یکی دو ماه دیگه نهایت نقل مکان میکنم بهش فقط چیزی که هست هم خونه ای که الان توش ساکنم هم اون خونه جدید تو یه خیابون هست فقط این این دست خیابون اون دقیقا روبروش اون سمت خیابون و دوتاش هم مرکز مخابراتیش یکیه. حالا من شماره اون خونه رو هر چی چک میکنم هیچ جا به جز مخابرات و شاتل بهش سرویس نمیدن میخواستم ببینم به چه علته؟ یعنی اون ور خیابون فیبرنوری هست؟ شاتل مگه رو فیبرنوری سرویس میده؟
ممنونم
کسی میدونه من از کجا میتونم اینترنت ماهواره ای بخرم؟
توایران کمی مشکل داشتن این جورسرویس ها من دنبالش بودم حتی تا پای نصب هم رفتم بگم که مجوز هم گرفتم اخه اگر اجازه سازمان ارتباطات نداشته باشین جرم داره اونم خیلی سنگین همه وسایل رو تهیه کردم گفتن باید یک اینترنت خانگی یا همون adslهم بگیرین که من فهمیدم این جور اینترنت های ماهواره ایی سندش با اینترنت خانگی و رسیوش با د ی ش هست که کلا بخیال شدم رفتم تو کار اینترنت نقطه به نقطه یا همون پوینت تو پوینت واسه پینگ خیلی خیلی پاینش...دراخر هم یک اینترنت م ه وا رهای هست که شما حق گشت و گذار ندارین و فقط میتونین دانلود کنن با سرعت بالا البته هرچی که تو م اه واره باشه شما حق انتخاب نداره یچی مثل همین توشه که الان راه افتاده
Last edited by navidrezazadeh; 16-05-2020 at 21:29.
يه کم در مورد اينکه از کدوم شرکت گرفتين و اندازه ديش و برند گيرنده و کلا هزينه هاشون توضيح مي دين؟ و اينکه شرايط گرفتن مجوزش چيه؟
مرسي
شرکت شبکه رسانه تهران اسمش که همین د ی ش معمولی اوردن النبیش کمی بزرگ تر هست همراه یک کارت پسی ای برای کیس که وصل کردم بدون هزینه اشتراک کل لوازم و کارت و سیم و cpe همه برام افتاد 3 میلیون که من کنسلی زدم ازم دوسیت هزار تومان گرفتن مجوز هم خود شرکت برام کارشو کرد فقط من تعهد دادم انگشت زدم که فقط خودم استفاده میکنم و همه چیز پای منه طرف میگفت از این انترنت برای ج ا سو سی استفاده میکنن واسه همین گیر میدن راتسی یک طرف هم تومد پشت بوم بازرسی کرد و رفت هیچی هم نگفت به من این شد که اینترنت پونت تو پونت گرفتم راضی هستم پینگم خیلی خیلی خیلی پایین ولی هزینه ماهانه پونضد هزارتومان برام کمی سنگین شده تو این وضعیت
یه حس خیلی قوی بهم میگه این قضیه اینترنت دانشگاه ها کلا مالیدس..... دارند عین .... دروغ میگن | یه لیست درست و حسابی از دانشگاه ها نیست تو اینترنت
الان دانشگاه من اعلام کرده از از 10-15 روز پیش اینترنتش رایگانه، ولی خودم مبین نت دارم، توی لیستی که مبین نت داده اسمش نیست :/
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)