خوبه ، ولی چرا ضریب Ht رو کم نمیکنی ؟! بزارش رو 4 .
خوبه ، ولی چرا ضریب Ht رو کم نمیکنی ؟! بزارش رو 4 .
سلام
من تغییراتی که در ستاپ دادم به این صورت هست:
ولتاژ رو تا نهایتش بالا بردم که 1.55 ولت بود
ضریب رو *4 کردم که روی *5 بود
فرکانس رو هم تا 257 مگاهرتز میتونمبالا ببرم اما اگر 258 ببرم
دیگه سیستم پایدار نیست نرم افزارها وسط کار هنگ میکنند و .....
متشکرم که توجه کردین من مشتاقانه منتظر نظرات شما هستم![]()
آخ آخ درسته . حق با شماست .در مورد ضریب ht من اشتباه کردم . پس بزارش روی 3 .
کلآ نزار فرکانس ht از 1ghz بیشتر بشه .
اگه هدفتون از اورکلاک کاربردیه که تا همین حد اگر پایداری 100% داری عالیه .
اما اگه میخوای رکورد لحظه ای بزنی ، بهتره ولتاژ رو تا 1.5v کم کنی ! چون این ولتاژ دمای هسته رو تو load ها خیلی بالا میبره و سیستم هنگ میکنه .
چرا نبايد فركانس HT از 1GHZ بيشتر بشه ؟
من تا 1200 رسوندمش و تو كار مشكلي پيش نيومد ولي مي خوام دليلشو بدونم
چون خیلی از چیپست ها تو فرکانس های بالاتر از 1GHZ HT پایداریشون به شدت کاهش پیدا میکنه !
از اون گذشته چیپست مادربورد این دوستمون nFORCE 4 هست و فرکانس Offical HT این مادربورد 800mhz هست باز هم وضع رو بدتر میکنه .
البته چیپست های سری 7 AMD و 7xxa NVIDIA از این نظر مستثنی هستند . چون این مادربورد ها از HT 3.0 پشتیبانی می کنند .
مطمئن باش رو اين فركانس ht نميتوني پايدار نگهش داري بگزريم از اين كه براي cpu هم مشكل ايجاد ميشه كه تو دراز مدت اثرش رو نشون ميده !
اگر زير 1000 باشه به فركانس هاي بالاتري ميرسي ,دليلشو خودت در حين كار متوجه ميشي .
با افزایش فرکانس Ht می تونید یکمی هم ولتاژ بدید تا چیپست پایدار بمونه ...
سلام
Offical HT مادربرد من 1000mhz هست من چون ضریب رو پایین آوردم اونجا اینطور نشون داده!!! البته برنامه CPUZ به این صورت نشون میده
و فکر میکنم رکورد این سی پی یو هم این باشه البته مطمئن نیستم:
![]()
این دیگه از شاهکارهای ASUS هست ! که این چیپست رو واسه این فرکانس tune کرده . وگرنه فرکانس offical nforce 4 همون 800mhz هست .سلام
Offical HT مادربرد من 1000mhz هست من چون ضریب رو پایین آوردم اونجا اینطور نشون داده!!! البته برنامه CPUZ به این صورت نشون میده
اینم رکورد جهانی این پردازنده با کولینگ یخ خشک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من میخوام بپرسم اگه موقع اورکلاک دمایcpuبیش از حد بالا بره امکان خرابی مادربرد هم وجود داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)