اگه آی دی اینستاگرام بچه ها(منظورم والیبالیست ها) رو می دونید بگید بریم تو پیجشون تشکر کنیم ازشون
اگه آی دی اینستاگرام بچه ها(منظورم والیبالیست ها) رو می دونید بگید بریم تو پیجشون تشکر کنیم ازشون
اینم توییت فدراسیون جهانی » The Wall
ادیت : البته این مربوط به 2-3 روز پیشه الان دیدم جو مناسبه گذاشتم![]()
Last edited by pedramh; 14-09-2014 at 23:03.
حالا که داریم پست های گذشته رو مرور می کنیم اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیروز من
تو ۲۴ ساعت چقدر صفحه سیاه کردیم
اول جا داره یه ترکیب بگم به تک تک دوستان بالاخره تونستیم صعود کنیم دارم کم کم به این جمله ایمان میارم که ایرانی ها مرد روزای سخت هستن
این جمله ـی ولاسکو قبل از بازی با آمریکا هست:
ﻭﻻﺳﮑﻮ : ﻣﻦ ﺑﺎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻋﻬﺪ ﻭ ﭘﯿﻤان قلبي دارم،ﺁﻧﺎﻥ ﻣﺮﺩﻣﺎﻧﯽ ﺧﻮﺵ ﻗﻠﺐ ﻭ ﻣﻬﻤﺎﻥ ﻧﻮﺍﺯﻧﺪ،ﺍﻣﺸﺐ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺎﺩﯼ ﮐﺸﻮﺭ ﺩﻭﻣﻢ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺎﻧﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﻢ ﺑﺠﻨﮕﻨﺪ ﻭ ﭘﯿﺮﻭﺯ ﺷﻮﻧﺪ.
ولاسکو محبوبیب خودشو تو ایران 6-7 برابر کرد با برد.آرژانتین به همراه ولاسکو آمریکا رو با نتیجه سه* بر دو شکست داد تا دینش رو برای همیشه به ایران ادا کرده باشد.
Thank You Julio Velasco
این پستم صرفا تبریک به خاطر صعود تیم هست و صرفا یه تشکر خیلی خیلی کوچیک از کادر فنی و تک تک بازیکن ها،بازیکن هایی که طی 17 ساعت 9 ست نفس گیر رو بازی کردن یعنی 3 بازی کامل!
قطعا بهترین بازیکن امروز امیر غفور بود،غفوری که اگه آماده باشه میترکونه تیم حریف رو امروز در طی 4 ست 30 امتیاز گرفت!جا داره به انتقادات دوستان در همین سایت اشاره بکنم که در لیگ جهانی چقدر این غفور رو کوبوندن و گفتن چرا اصلا دعوتش کردن تیم ملی و سطح ـش پایین هست!
بیاین اسم صعود امشب رو بذاریم صعود تاریخی
حیف بود این نسل از والیبالمون یه افتخار نداشته باشه امیدوارم بتونیم رو سکو بریم
به یک نکته هم اشاره کنم که همین ولازلی که ازش تعریف میکردید بیشترین امتیازی که گرفته 28 امتیاز بوده تازه اونم تو 5 ست پس امیر غفور ما یه بازیکن استثنایی هست!
فرانسه داره با تیم ذوم بازی میکنه کاملا ! تیم دومش هم واقعا برترن نسبت به لهستان .
ویرایش : حرفمو پس میگیرم . خیلی ناشی هستن د و فقط دارن خراب میکنند توپها رو
Last edited by befermatooo; 14-09-2014 at 23:27.
بازیای دور دوم کی شروع میشه؟
دور دوم از روز سه شنبه شروع میشه.
فرانسه به بازی با لهستان به دید یه بازی تدارکاتی نگاه کرد وگرنه راحت لهستان رو 3-0 می برد !! براحتی !
این تیم فرانسه فوق العادست.
باید ببینیم کدوم تیم ها از شانس بدشون با ما همگروه میشن![]()
لهستان ست دوم رو هم برد و این یعنی ما حذف میشدیم اگه تیم ولاسکو آمریکا رو نمیزد !
اصلا بازی آمریکا آرژانتین رو حساب نکرده بودیم خدایی و فقط منتظر بازی لهستان و فرانسه بودیم
خب متأسفانه ست سوم رو لهستان گرفت و ایران تو گروهش سوم شد
امیدوارم گروه چندان دشواری نداشته باشیم تا بتونیم بریم جز 3 تیم ...
امتیازات رو تو رنکینگ نگاه میکردم، اگه اول دوم بشیم، می تونیم تا رتبه 6 رنکینگ جهانی بالا بیاییم ...
کوروش جان واسه ما اصلا فرقی نمی کنه با کی هم گروه بشیم. آقا بدترین قرعه کدوم تیم هاست؟ ما همون رو می خوایم اصلا
من دوست داشتم با فرانسه و برزیل هم گروه میشدیم ! برزیل که خوراک بود، فرانسه هم واسه انتقام ! البته شاید هم هم گروه شدیم، باید صبر کرد و دید. ما فقط با آلمان احتمال هم گروه شدن نداریم.
باور کنید هیچ فرقی نمی کنه، اینجا دیگه 6 تیم نهایی هست و ما با همه تیم ها بازی کردیم و از هیچکدوم هیچ ترسی نداریم. از بین تمامی تیم هایی که هستن روسیه سخت ترین حریف برای ماست. بازی با لهستان و فرانسه هم که جنبه انتقامی داره.
یه نکته رو هم اضافه کنم؛ هر تیمی بخواد به بازیکنای ما چپ نگاه کنه (مثل بازی با لهستان و اون یارو و مثل بازی با صربستان و اون یارو ریشیه !) اون تیم باید بدونه گور خودش رو کنده چون بازیکنان چنان غیرتی میشن که بدون شک اون بازی رو تا سر حد مرگ ادامه میدن ! امروز هم که این یارو چپ چپ به غلامی نگاه می کرد و کری می خوند به خودم گفتم بیچاره ! گور خودت رو کندی !
Last edited by Mohammad; 14-09-2014 at 23:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)