تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 203 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کوئنترائو: تا بحال چنین فاصله ای بین نفر اول و دوم نبوده. اگر رونالدو توپ طلا را نبرد، یک رسوایی خواهد بود. همانطور که مربی گفت، بهتره درباره توپ طلای سال آینده صحبت کنیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

واقعا راست میگه. کفش طلا...آقای گل لیگ...شکستن رکورد آقای گلی تورنمنت معتبر چمپیونز لیگ...قهرمانی در چمپیونز لیگ و کوپا. با این عملکرد دوتا توپ هم میشه گرفت. با خیلی کمتر از اینها هم توپ طلا گرفتن.

4. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بیانیه تند باشگاه رئال مادرید در مورد سخنان پلاتینی: باید بی طرفانه تر عمل کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طرفداری- باشگاه رئال مادرید در بیانه ای مراتب اعتراض خود را به سخنان میشل پلاتینی ابراز کرده است.
    به گزارش ال موندو، باشگاه رئال مادرید در بیانیه ای پاسخ صحبت های میشل پلاتینی، رئیس یوفا در مورد برنده توپ طلای امسال را داده است. در این بیانه تند، گفته شده که رئیس یوفا بهتر است عادلانه تر و بی طرف صحبت کند و در ادامه بیان می کند که جایزه توپ طلا یک عنوان شخصی است و باید به کریس رونالدو برسد.
    رئیس یوفا در هفته گذشته اعلام کرده بود که بهتر است توپ طلای امسال به یکی از بازیکنان آلمانی اهدا شود. همین اظهار نظر باعث خشم هواداران رئال مادرید و هم چنین مسئولین این تیم شد و با توجه به این که این عنوان با رای گیری به فرد مورد نظر داده می شود، مادریدها درخواست کرده اند که پلاتینی در این مورد دخالتی نکند.
    در این بیانیه آمده است:
    "اولا، جای تعجب است که شاهد اظهارات مکرر و شخصی در مورد برنده توپ طلا هستیم. به ویژه هنگامی که یک شخص یکی از بدنه های اصلی فوتبال در اروپا است و باید کمی بی طرف تر و دقیق تر باشد.
    دوما، توپ طلا، شایسته یک عملکرد منحصر به فرد است، نه یک جایزه دست جمعی. سالانه بهترین بازیکن جهان انتخاب می شود و ما معتقد هستیم که این اعتبار کماکان باید حفظ شود.
    در نهایت، ما بدون شک اعتقاد داریم که کریس رونالدو بهترین سال زندگی حرفه ای خود را پشت سر گذاشته است. این در حالی است که قهرمان لیگ قهرمانان شده، بهترین گلزن این بازی ها و همین طور بهترین گلزن لیگ داخی اسپانیا می باشد.
    در فصل جاری موفق شده سوپر کاپ اروپا را فتح کند، عملکرد فوق العاده ای داشته، از جمله 20 گل در دوازده بازی و این تایید می کند که او شایسته بردن جایزه توپ طلا می باشد."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+

فهرست نامزدهای بهترین هافبک های فوتبال جهان در سال 2014 توسط فیفا مشخص شد
    که تونی کروس ، لوکا مودریچ و خامس از رئال مادرید تو این لیست هستن

و از بازیکنان سابق رئال که فصل های قبل تو تیم بودن :
    دیماریا ، آلونسو هم تو لیست هستن
    Last edited by Abdolreza2012; 28-11-2014 at 18:54.

6. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

پیرو بحث هایی که توی تاپیک مطرح شده و دو تا از مسئله های داغ این روزها:

در مورد مقایسه ایکر و نوئر، به عنوان کسی که طرفدار تیم هایی که هر دو بازیکن درشون بودن بوده و بازی های زیادی رو از هر کدوم دیده دوست دارم به این شکل مقایسشون کنم:

وقتی صرفا توانایی و استعداد فوتبالی رو اونم در اوج دوران ورزشیشون (نه در حال حاضر) در نظر بگیریم، به نظرم ایکر در عین نقاط ضعفی که داشته (نمونه بارزشون ارسال ها و ضربات ایستگاهی، که هر دو تا حدی به فیزیک و قد نسبتا کوتاه ایکر بر می گرده)، تونسته با تقویت هر چه بیشتر نقاط قوت خودش (نمونه بارزشون شوت گیری، رفلکس های بسیار سریع، گرفتن موقعیت های تک به تک) توی یک سری از زمینه ها به یه دروازبان بی رقیب تبدیل بشه. در طرف دیگه نوئر نقاط ضعف کمتر و قابلیت های بیشتری داره و دروازبان کامل تری هست.

توی همین زمینه در یکی از برنامه های match of the day شبکهSport BBC چند سال قبل از پیتر اشمایکل دعوت کرده بودن که قرار بود توی یه بخش ویژه از برترین دروازبانانی که بازی اونها رو دیده (بعضی از اونها الگوی اشمایکل بودن) اسم ببره که اشمایکل از 5 دروازبان اسم برد. از جمله سپ مایر، پیتر شلتون، دینو زُف... و در بین اونها مانوئل نوئر، اونم در زمانی که نوئر تازه به بایرن اومده بود و هنوز افتخاراتی مثل لیگ قهرمانان و جام جهانی رو نداشت!

اشمایکل از این صحبت کرد (صحبتی که شاید دیگه بعد از جام جهانی حتی برای بیننده های معمولی مسئله جدیدی نباشه) که نوئر علاوه بر ویژگی های متعددی که داره، بر خلاف همه دروازبانان گذشته یک ویژگی جدید رو به فوتبال آورده، حضور به عنوان مدافع آخر. جسارت و هوشیاری که در خروج های خودش داره برای سبک بایرن و تیم ملی آلمان (پرس از جلو، خط دفاعی معمولا بسیار جلوکشیده) حیاتی بوده. بارها شده احساس کنیم که "این اشتباه ها بالاخره یه روزی کار دست نوئر میده" اما وقتی واقعیت رو نگاه کنیم، می بینیم بعد از صدها بار خروج موفق که مطمئنا بارها از ایجاد موقعیت برای حریف جلوگیری کرده و باعث شده خط دفاعی آرامش خاطر خاصی در ارائه بازی خودش داشته باشه، در عمل و در نهایت تقریبا موردی رو نمی بینیم که خروج های ناموفق نوئر باعث گلزنی حریف بشه (من فقط دو مورد رو در شالکه در خاطرم هست، در بایرن و تیم ملی آلمان موردی رو سراغ ندارم)، خروج هایی که البته اگه در وحله اول نوئر اقدام به انجامشون نکرده بود تبدیل به موقعیت میشدن... و وقتی دو دو تا چهارتای ساده ای بکنیم می بینیم در مجموع این ویژگی باعث جلوگیری از ده ها گل شده، در حالی که تقریبا گلی به ثمر نرسیده.

بخش دیگه مقایسه به مقایسه دستاوردهای دوران ورزشی دو بازیکن بر می گرده که توی این زمینه در حال حاضر ایکر جایگاه به مراتب بالاتری داره، سال ها حضور در سطح اول، حضور در سه فینال لیگ قهرمانان و قهرمانی، ایضا قهرمانی در دو یورو، یک جام جهانی و چندین عنوان لیگ، با نقش پررنگ در خیلی از اون مسابقات دستاوردی هست که نتیجه سال ها حضور در اوج بوده که فاکتوری هست که ایکر رو از نوئر جدا می کنه. البته نوئر هم با موفقیت های اخیرش این فاصله رو تا حدی کمتر کرده و بسته به اینکه تا چند سال دیگه در اوج باقی بمونه و چه موفقیت هایی کسب کنه ممکنه بتونه این فاصله رو به حداقل برسونه.

در مورد صحبت هایی که راجع به توپ طلا مطرح شده و به خصوص مقایسه نوئر و رونالدو:

اول دوست دارم بحث "توپ طلا" رو از "شایسته ترین بازیکن" جدا کنم، چون این دو تا لزوما یکی نیستن و توی سال های مختلف میشه راجع به مثال هاش صحبت کرد، به علاوه اینکه کلا ماهیت دادن جایزه فردی به بازی تیمی باعث میشه معیارهای ثابت و دقیقی برای مقایسه سال به سال، خصوصا سالی که جام جهانی هم برگزار شده وجود نداشته باشه... پس صحبت من راجع به این هست که کدوم بازیکن در طول یک سال اخیر درخشش بیشتری داشته و "تاثیرگذارتر" بوده. کارنامه هر دو بازیکن مشخص هست، رونالدو با انواع رکوردها و گلزنی در تقریبا همه بازی های لیگ قهرمانان سال قبل و نهایتا قهرمانی در این جام و جام حذفی، و نوئر با یه عملکرد مطمئن در طول فصل (فصلی که منجر به یه دابل شد)، و نهایتا اوج درخشش نوئر در بازی های جام جهانی تا این حد که یکی از هایلات های جام صحبت راجع به "نوئر سوویپر" بود. هر دو بازیکن سال کم فراز و نشیبی داشتن و تقریبا به طور پیوسته در اوج بودن، اما اگه بحث "تاثیرگذاری" رو در کلی ترین حالت خودش بخوایم داشته باشیم، نظرم این هست که نوئر با اینکه به سختی می تونسته عملکرد بهتری داشته باشه و واقعا کم نقص کار کرده، اما چون یک دروازبان هست مثل همه دروازبان ها، وقتی بحث تاثیرگذاری دائمی مطرح میشه نسبت به بقیه بازیکنان درون زمین با یه محدودیت مواجه هست، چون یک دروازبان هیچ وقت نمی تونه مثل یک مدافع/هافبک/مهاجم دائم در حال دوندگی، توپ گیری از حریف، حفظ توپ، پاس دادن، گلزنی و و و ... بشه، خصوصا اگه در تیمی بازی کنه که مالکیت توپ بسیار بالایی داره و تقریبا همیشه از تیم حریف گل های بیشتری به ثمر می رسونه و رقبای خودش رو با اختلاف می بره، در واقع من فکر می کنم یه دروازبان (نوئر در سال گذشته یا کاسیاس در 2012 یا نمونه های دیگه) هر چقدر هم بدون نقص باشه، همیشه به خاطر پستی که در اون بازی می کنه با محدودیت برای نشون دادن توانایی های خودش مواجه هست.

اگه بخوام جمع بندی کنم، ما توی این زمینه می تونیم دو تا سوال مختلف داشته باشیم:
    یکی اینکه نوئر دروازبان بهتری هست یا رونالدو وینگر/مهاجم بهتر؟ جواب دادن به این سوال خیلی سخت هست ولی اگه کسی معتقد باشه که نوئر در دروازبانی از رونالدو در حمله بهتر هست، نمیشه این صحبت رو لزوما رد کرد.

دوم اینکه نوئر تاثیر بیشتری در موفقیت تیمش داره یا رونالدو (یا لام یا شواین اشتایگر و سایر بازیکنان تاثیرگذاری که دروازبان نیستند)؟ من فکر می کنم به خاطر محدودیت تاثیر یه دروازبان در طول 90 دقیقه که مسئله ای هست که نفس پست "دروازبانی" بر می گرده، بهترین دروازبانان تاریخ (که از قضا نوئر هم می تونه به یکی از اونها تبدیل بشه) هم با محدودیت مواجه هستن و تاثیرگذاری "سایرین" مثل لام، رونالدو و ...، البته در صورتی که در اوج باشند، بیشتر هست.

8. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

معراج من با 99.99 درصد حرفات موافقم (اون 0.01 هم برا در نظر گرفتن خطا بود)، ولی اگه بحث تاثیر گذاری باشه خب برگردیم به سال قبل و برنده توپ طلا.. فک کنم متوجه منظورم شدی.

بعدش اونایی که از رسوایی حرف میزنن سال قبل کجا بودن؟! یا سال قبل ترش نظرشون در مورد تیم منتخب جهان چی بود؟!
    +
    از معیار نامشخص بگذریم به این میرسیم که البته در این بین نظر کاپیتان تیم ملی سومالی خیلی مهم هست یا مثلا جواد نکونام
    واسه همین این جایزه خیلی ایهام داره و اعتیارش زیر سواله. یک ساز و کاری باید باشه تا هم اعتبار جایزه حفظ بشه و هم اعتبار برنده اونوقت بحثی توش نیست.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

تاثیر گذاری ریبری در قهرمانی های بایرن به اندازه تاثیر رونالدو بوده واقعا؟! ۲۰ گل رونالدو رو از رئال بگیری شاید از گروه هم صعود نمی کرد!
    بحث ایهام در جایزه رو قبول دارم. ولی امسال فقط رونالدو

11. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سال قبل که رونالدو توپ طلا گرفت، تو چه قهرمانی رئال در فصل قبلش موثر بود؟
    لالیگا یا cl ؟ یعنی تاثیر در قهرمانی تو جام حذفی اینقد مهم هست که توپ طلا بدن؟!
    بعد اون تمدید رای گیری و امکان ویرایش رای ها رو هم اضافه کن. یعنی مسخره تر از اینم می شد؟

حالا امسال اگه یکی از ستاره های تیم ملی آلمان ببره که تو بایرن هم بوده اینو ببره حداقلش تو قهرمانی در معتبر ترین جام دنیا و قهرمانی لیگ و جام حذفی تاثیر زیادی داشتن. با این مقایسه، سال قبل رسوایی هست یا امسال؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوست عزیز من از منظر خودتون مقایسه کردم وگرنه به نظر من جایزه ربطی به موفقیت تیمی نداره. شما که میگی پارسال ریبری تاثیر گذار بود و باید می برد و رسوایی شد، من دارم میگم طبق نظر شما رونالدو امسال(دقت کنید امسال) که خیلی تاثیرگذار تر از پارسال ریبری بود...چرا نباید ببره؟
    حتی تیم ملی آلمان هم مجموعه ای از بازیکنهای خوب بود و اینطور نیست که بگیم فلانی خیلی شاخص بود بینشون. اما تو رئال به عنوان موفق ترین تیم باشگاهی در جهان تو سال گذشته، علاوه بر اینکه مجموعه ای از بازیکنهای خوب بود، رونالدو تو اون تیم واقعا شاخص بود عملکردش.در هر حال فکر کنم تو جام جهانی هم ریتینگ کروس از نویر بالاتر بوده.
    Last edited by malkemid; 29-11-2014 at 14:17.

14. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

دوستان گلم دیگه خودتون بهتر می دونید که بحث سر توپ طلا و اینکه سالای قبل به کی رسید و به کی نرسید بی فایده هست، چون چه بخوایم و چه نخوایم این جایزه بعد تبلیغاتی خیلی زیادی داره، خصوصا از زمانی که شیوه گذشته این جایزه عوض شد و با جایزه فیفا ادغام شد، اینکه توپ طلا رو کی می بره هم به اعتقاد من چیزی رو عوض نمی کنه به جز بحث های سطحی و کل کل های بی سر و ته راجع به بهترین بازیکن و ... و برای همین دوست داشتم از بحث "توپ طلا" بیایم بیرون.

مورینیو ممکنه بعضی وقت ها صحبت هایی بکنه که فقط به اقتضای موقعیت هست ولی صحبت اخیرش راجع به توپ طلا و اینکه این جایزه چون تاکید روی روی عملکرد فردی می گذاره، اونم توی ورزشی که اساسا تیمی هست، حقیقتا چیزی نیست که به نفع فوتبال باشه صحبت کاملا به جایی بود و فکر می کنم عده زیادی از فوتبال دوستان با مورینیو هم نظر باشند که اینکه کی جایزه رو می بره واقعا چیزی به/ز ارزش های اون بازیکن اضافه/کم نمی کنه، مگه در دید عوامی که فقط تیتر اخبار رو دنبال می کنن و سعی می کنن توی هر حیطه لیستی از "مشهورترین ها" رو پیدا کنن و به خاطر بسپارن، و الا ما چهره های زیادی داریم که برای اینکه به یکی از بزرگان تاریخ فوتبال تبدیل بشن به توپ طلا نیاز نداشتن و نگرفتن توپ طلا تغییری در جایگاهشون ایجاد نمی کنه، امثال ژاوی، رائول، هانری، توتی، گیگز و و و ...

امسال به احتمال بسیار بالایی رونالدو این جایزه رو می بره، اما فرض کنید رونالدو موفق به کسب جایزه نشه، آیا لادسیما و رکورد 17 گل کمرنگ میشه یا از بین میره؟ یا سه گانه دو سال قبل بایرن با انتخاب نشدن ریبری یا جام جهانی 2014/2010 با انتخاب نشدن ژاوی/کروس یا ... ؟ جایزه فردی با ورزش تیمی در تناقض هست.

16. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

خب منم گفتم، اگه امسال انتخاب غیر رونالدو رسوایی هست، این افرادی که هی این حرف رو میزنن سال قبل کجا بودن و چرا پارسال در مورد سیرک فیفا برای انتخاب بازیکن سال چیزی نگفتن؟
    توجه کنید بازیکن سال 2013 مربوط به عملکرد فصل قبل اون بازیکن میشه. سالی که ریبری سه گانه گرفت ولی رونلدو جام حذفی.
    عملکرد ریبری تو سه گانه خیلی واضح بود و جای بحثی فک کنم نیست
    +
    در هر حال فکر کنم تو جام جهانی هم ریتینگ کروس از نویر بالاتر بوده.
    الان مثلا حرف من در مورد بازیکن آلمانی-بایرنی نقض شد؟!
    کروس پارسال که قهرمان جهان شد، بازیکن بایرن بود دیگه.
    +
    ادوستان گلم دیگه خودتون بهتر می دونید که بحث سر توپ طلا و اینکه سالای قبل به کی رسید و به کی نرسید بی فایده هست، چون چه بخوایم و چه نخوایم این جایزه بعد تبلیغاتی خیلی زیادی داره، خصوصا از زمانی که شیوه گذشته این جایزه عوض شد و با جایزه فیفا ادغام شد، اینکه توپ طلا رو کی می بره هم به اعتقاد من چیزی رو عوض نمی کنه به جز بحث های سطحی و کل کل های بی سر و ته راجع به بهترین بازیکن و ... و برای همین دوست داشتم از بحث "توپ طلا" بیایم بیرون.
    بالاتر هم گفتم اعتبار این جایزه زیر سواله یعنی از نظر من جایزه مهمی نیست، صفحه قبل هم توضیحاتی دادم ولی یه بحثایی میشه که انگار تا پارسال همه چیز درست بوده و الان قراره اتفاق ناجوری بیوفته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •