تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 168 اولاول ... 387884858687888990919298138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشب بازی رو گرفتم و نیم ساعتی بازی کردم ( نسخه 360 )
    من خیلی فیفا بازی نمیکنم ولی این بازی به نظرم نسبت به نسخه قبلی خیلی بهتر شده و خیلی طبیعی شده .
    ولی یه مسئله ایی که دیدم اینه که هر کاری کردم چه از پشت محوطه و چه داخل محوطه جریمه شوت میزنم توپ خیلی از زمین بلند نمیشه و حداکثر نیم متر میاد بالا . نمیدونم من نمیتونستم شوت بزنم یا این اشکال بازی هستش ؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

در خصوص کرک بازی:
    ببینید دوستان این حرفها که بگیم EA پول داده به اسکیدرو و... که دیرتر کرک کنن بازیو یه حرف خنده داریه!!!
    من خودم یه زمانی که جونتر بودم تو کار کرک بودم....و این حرف که بگیم EAپول میده که دیرتر کرک بشه بازیش خیلی خنده داره!!! اگه EA زورش به کرکرها میرسید خوب کاری میکردکه اصلا بازیش کرک نشه!!!! و پول میداد بهشون که اصلا بازیو کرک نکنن....

این حرف مثل این میمونه که من یه دستگاهی تولید کنم بعد یه نفر که دزده پول بدم و بگم که یه هفته دیرتر اینو بدزد!!!! و یه هفته دیرتر مدل و طرح منو بدزد!!!!!

---------------------
    اما اینکه چرا دیر کرک میشه....خوب کرک کردن بازی به این راحتیها نیست.....اینکه فکر کنید مثلا طرف میاد و میشینه دوتا کد میزنه بازی کرک میشه..اینطور نیست....
    کرکر اصلا به سورس و کدهای برنامه دسترسی نداره.....بنابراین باید مرحله به مرحله پیش بره...اکثر برنامه ها در حین اجرای برنامه در چندین قسمت به شکل‌های مختلف میان و اصل بودن نرم افزار را چک میکنن و کرکر باید بدون اینکه سورس برنامه را در دست داشته باشه دونه دونه راه‌ها رو ببنده(یه مثال ساده...شما تو یه فضایی ببرن که پر از موانع مختلفه..ولی هیچ نوری نباشه...با چشم بسته میخوای به نقطه انتهایی برسی.....مانع اول رو رد میکنی به مانع دوم میخوری....مانع دوم و رد میکنی به مانع سوم و چهارم و...میخوری آخرش هم میخوری به دیوار....میفهمی که مسیر رو اشتباه اومدی باید دوباره از یه مسیر دیگه بری)
    کرکر هم دقیقا همینکارو میکنه........

اگه دقت کرده باشین اکثر کرک ها در مرحله اول باگ های بسیاری دارن و مثلا در مورد بازی فیفا کرک‌های ورژن اول مشکلاتی مختلف دارن مثلا بعد از پایان یک فصل از بازی پرتتون میکنه بیرون.....این بخاطر همون موانع و....هست....

در خصوص بازی فیفا چون برنامه نویس‌ها چک کننده ها و..... بسیاری تو بازی گذاشتن و رد کردن و برطرف کردن تک تک اونا فوق العاده زمان بر هست...به همین دلیل هست که کمی بیشتر از بقیه برنامه‌ها و بازی‌ها زمان میبره.....ولی قطعا به زودی کرک خواهد شد...

3. 17 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها ریلودد بازی سیمز رو کرک کرد پس امکان داره همین روزا کرک رو برای فیفا 15 هم بده بیرون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

نگران نباشید . همین الان با مسئولین ea صحبت کردم و گفتن که با کرکرها رابطه ای ندارن ، و تاکید کردن که اورجینال شو بخریم...
    البته پول به اورجینال ندید . یکم دیگه صبر کنید از آب کره میگیریم

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

دوست عزیز نمیدونم بر اساس کدوم منبع و اسناد این حرفو میزنی که میگی سیستم DRM بازی رو در زمان ارایه بازی تغییر میدن اما به هر حال به فرض اینکه این حرفت مورد تایید باشه این عمل صورت نمیگیره به دو دلیل ! اول اینکه هیچ وقت هیچ شرکتی لحظه آخر به بازیش دست نمیزنه اگه مشکلی باشه واسش DLC یا همون اپدیت میده بیرون ! دوم اینکه اگه اینطوری که میگید باشه به محض کرک شدن بازی راحت میتونن سیستم بازی رو عوض کنن و کرکی که عرضه شده رو غیرفعال کنن در صورتی که اینطوری نیست یبار کرک بشه دیگه تموم شدست حالا هرچقد هم که بخوان سیستم بازی رو عوض کنن مگر اینکه از اول کد های بازی رو تغییر بدن که غیر ممکنه ! نکته دومی که هست اینکه پارسالم همه منتظر اسکیدرو بودن که کرک بده از طرفی بخاطر گندی که سر PES زد کمی اعتبارش کم شد واسه همین بیشتر روی FIFA کار کرد که مشکلی پیش نیاد شاید اینم دلیل دیر کرک شدن بازی از طرف اون گروه باشه ولی احتمال اینکه باهاش صحبت کرده باشن که کرک نکنه خیلی بیشتره چون هیچ حرفی در مورد بازی نمیزد پارسال هر کسی هم ازش سوال میکرد جواب درستی نمیداد گروه ریلودید هم هیمنطور بود ! اخرش یه کرکر دیگه بازی رو کرک کرد بخاطر اینکه این دوتا گروه کاری نکردن از فرصت استفاده کرد ولی چون کرکر مشهوری نبود کسی زیاد استفاده نکرد جالبش اینجاست که به محض کرک کردن بازی از طرف اون کرکر سریع اسکیدرو کرک بازی رو منشتر کرد که این " شایعه " که گفته میشد از طرف شرکت پول گرفته بزرگتر شد ! به هر حال از همه این حرفا گذشته همه ما فکر کنم قبول داریم که بازی فیفا بازی سنگینی هست و کرک کردنش کار هر کسی هم نیست و زمان بر هم هست بخاطر همین حالا حالا بازی کرک نمیشه
    اولا ابن حرفی که من زدم طبق گفته ها و شنیده هایی بود که توی چند سایت خارجی خونده بودم(سر قضیه fifa 14 نه این!!)...حالا این قضیه هم سر بازی بعدی EA که بعد از fifa ریلیز میشه معلوم میشه(البته اگه تا اون موقع fifa کرک نشه!)
    ضمنا من فقط همنیرو بگم که شرکتهای ناشر بازی به خون گروهای هکر تشنه هستند و اصلا این گروهها یه سری افراد نابغه هکر هستند که هیچ سایت و منبع خاصی ندارند و به طور کل در دنیا ناشناس هستند!!
    و هر فکری که میخواین بکنید ولی این خیال رو از سرتون بیرون کنید که گروههای هکر دستشون با سازنده ها توی یه کاسه_ست و بنا بر دلایلی بازی رو دیر یا اصلا کرک نکردند!!

7. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اینکه EA سیستم DRM خودش رو قبل از انتشار فیفا به روز میکنه واقعیته چون پرفروشترین بازی این شرکته. پارسال هم که 3DM بازی رو بعد یک ماه کرک کرد به این قضیه اشاره کرد.

9. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه GamesEdit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

اولا ابن حرفی که من زدم طبق گفته ها و شنیده هایی بود که توی چند سایت خارجی خونده بودم(سر قضیه fifa 14 نه این!!)...حالا این قضیه هم سر بازی بعدی EA که بعد از fifa ریلیز میشه معلوم میشه(البته اگه تا اون موقع fifa کرک نشه!)
    ضمنا من فقط همنیرو بگم که شرکتهای ناشر بازی به خون گروهای هکر تشنه هستند و اصلا این گروهها یه سری افراد نابغه هکر هستند که هیچ سایت و منبع خاصی ندارند و به طور کل در دنیا ناشناس هستند!!
    و هر فکری که میخواین بکنید ولی این خیال رو از سرتون بیرون کنید که گروههای هکر دستشون با سازنده ها توی یه کاسه_ست و بنا بر دلایلی بازی رو دیر یا اصلا کرک نکردند!!
    منم نگفتم صد در صد اینطور هست گفتم احتمال این قضیه هم هست و این نکته هم گفتم که شاید چون اسکیدرو سر قضیه کرک پیس بدکار کرد شاید واسه همین روی فیفا 14 بیشتر کار کررد که دوباره گند نزنه واسه همین کرک فیفا 14 طول کشید (بازم یه احتماله ) حرف در مورد زیاد میشه زد ولی بخاطر اینکه اینجا در این تاپیک جاش نیست و داره بحث از هدف اصلی خودش خارج میشه سکوت میکنم
    در ضمن با یه سرچ کوچیک میتونید منبع و سایت اصلی همه گروه های کرکر رو پیدا کنید ! اما اینو قبول دارم که ناشناس هستند چون اگه شرکتا بفهمن اینا کی هستند که....

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان.

طبق قوانین EA دوستانی که اکانت رو با cd key فعال کنن حتی اگه اکانتشون بعد از فعال سازی Ban بشه هنوز میتونن از مود آفلاین استفاده کنند!

اینم متنش / به نظر من که کلیت حرفش همین بود.

If you find yourself with a disabled account, please note that you can still play EA games in single-player mode. For PC games you will need to enable Origin's offline
    mode to play games with a disabled account. To do this, click "Origin" on the top menu bar and select Go Offline.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته از اول اینجوری نبوده و حدود دو سال یا بیشتره که چنین قانونی گذاشته

فقط اینجا یه سوال پیش میاد! اگر واقعا چنین چیزی درست باشه که هر کسی که بخواد آفلاین بازی کنه کافیه یه اکانت بن شده داشته باشه! یعنی کافیه اوریجین رو نصب کنه و با اکانت مثلا دوستش که بن شده وارد بشه و آفلاین بازی کنه!
    -----
    حالا اگر بر فرض این مورد مربوط به کسایی باشه که یه بار به صورت قانونی وارد اکنتشون شدن و بعد بن شدن در اینصورت در یکی از فروم های همسایه 14 نفر با هم یه اکانت خریدن و دارن به ترتیب و قانونی بازی رو با اوریجین فعال میکنن و دیگه میزارن رو آفلاین. حالا یعنی اگه اکانتشون هم بن بشه واسه همیشه میتونن از آفلاین بازی کنند؟!

اگر غیر از اینه دوستان بیان روشنمون کنن

12. 2 کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان.

طبق قوانین EA دوستانی که اکانت رو با cd key فعال کنن حتی اگه اکانتشون بعد از فعال سازی Ban بشه هنوز میتونن از مود آفلاین استفاده کنند!

اینم متنش / به نظر من که کلیت حرفش همین بود.

If you find yourself with a disabled account, please note that you can still play EA games in single-player mode. For PC games you will need to enable Origin's offline
    mode to play games with a disabled account. To do this, click "Origin" on the top menu bar and select Go Offline.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته از اول اینجوری نبوده و حدود دو سال یا بیشتره که چنین قانونی گذاشته

فقط اینجا یه سوال پیش میاد! اگر واقعا چنین چیزی درست باشه که هر کسی که بخواد آفلاین بازی کنه کافیه یه اکانت بن شده داشته باشه! یعنی کافیه اوریجین رو نصب کنه و با اکانت مثلا دوستش که بن شده وارد بشه و آفلاین بازی کنه!
    -----
    حالا اگر بر فرض این مورد مربوط به کسایی باشه که یه بار به صورت قانونی وارد اکنتشون شدن و بعد بن شدن در اینصورت در یکی از فروم های همسایه 14 نفر با هم یه اکانت خریدن و دارن به ترتیب و قانونی بازی رو با اوریجین فعال میکنن و دیگه میزارن رو آفلاین. حالا یعنی اگه اکانتشون هم بن بشه واسه همیشه میتونن از آفلاین بازی کنند؟!

اگر غیر از اینه دوستان بیان روشنمون کنن
    از نظر منطقی با عقل سلیم جور در نمیاد

چون این کار یه چیزی مثل داستان نصب بازی روی هارد کنسول های بازی هست که یه زمان خیلی ها میگفتن چرا شرکت های SONY و Microsoft بعد از نصب بازی روی هارد کاری نکردن که بشه بدون قرار دادن Disc بازی رو انجام داد ... خب همین قضیه یعنی خوده شرکت موجبات رو فراهم کرده برای پایمال شدن حق CopyRight و استفاده ی همزمان چند نفر از یک محصول .

خیلی ها در سراسر دنیا هستن که قسمت Offline بازی براشون جذاب و بی دقدقه تر هست پس مطمئنا کمپانی EA دستی دستی خودش رو با ورشکستگی روبرو نمیکنه !

ارتباط بازی با سرور EA به صورت موازی از 2 بخش مجزا جریان داره :

1) برنامه Origin برای بخش راه اندازی و چک کردن محتوای اجرایی و Feedback به سرور
    2) اتصال Application با پسوند EXE. به خوده سرور اصلی برای برقراری ارتباط با سایر Player ها

در ضمن در بخش 1 , یک Authenticate از CD-Key شما و نصب بازی انجام میشه و ابتدا شما یک مجوز دسترسی باید داشته باشی تا بتونی در حالت offline بازی رو اجرا کنی .

میتونید این مورد رو در زمان خرید بازی امتحان کنید .

14. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

دو تا موضوع جالب :

1. تو فیفا 15 نمیشه Replay هارو سیو کرد !!! ( من که پیدا نکردم )
    2.همچنین گزینه ای برای تمرین نداره !!! یعنی قسمت Practice Arena که میری نمیشه انتخاب کرد که مثلا کرنر تمرین کنی یا ضربه آزاد!!! ( من که پیدا نکردم )

16. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •