به سیستم انتقال داده نمیشه میزنه invalid file باید چه کارش کرد؟
از حالت فشرده خارجش کردین؟
+
شما نباید روی سافتکم Ok بزنید .. باید برید روی فایل مورد نظرتون (سافتکم) و عدد 1 رو از روی کنترلتون بفشارید
دوستان یکی خواهشا سافتکم Starsat x60 رو بذاره.بدجوری اعصابم از کیفبیت آنتن خرابه.خواهشا....![]()
دوستان این trt گزارش انگلیسی اضافه نکرد ؟؟
شما شبکه 3 با گزارش فارسی و البته با سانسور رو ترجیح میدین یا تی آر تی با گزارش ترکی ؟؟ (sd)
ارزش داره دیش اضافه کنم واسه ترکست ؟
از دوستان کسی این کانال IMG AEurope را چک کرده روی یوتلست 10E هستش HD و با کد بیس باز میشه و گزارش انگلیسی هم داره البته من خودم هم ندارم اما از دوستان دیگر شنیدم
سافتکم وارد شد اما شبکه های TRT sd باز نشدند الان کدام شبکه ها با این سافتکم باز می شوند بشه فوتبال دید
سافتکم برای ریسیور شما موجود نیست
خیر اضافه نشد
من تصویر رو از شبکه خارجی میگیرم گزارش فارسی هم رادیو سینمای خانگی رو روشن میکنم یا با رادیوی گوشی گوش می کنم
باسلام به دوستان ما هم دبی اسپرت رو داریم وRai sportوBein sport ولی هیچ کدوم بازی ها رو پخش نمی کنه ؟؟؟؟ف ر ک ا ن س های صفحه ی اول تک و توک جواب می ده . لطفا راهنمایی کنید!!11![]()
سلام
راستش در مورد ترجیح دادن شاید اینجا جاش نباشه ولی انصافا شبکه ۳ خیلی خوبه. اخه من نمی دونم س.ا.ن.س.و.ر چیه که همه میگن. مسابقه فوتبال هست دیگه س.ان.سور چیه ! من که از شبکه Rai و SRF دیدم و همینطور شبکه ۳ یعنی واقعا خود بازی هیچی نداشت که بخواد حذف بشه ! شاید در کل ۲-۳ تا صحنه بود که کلا شاید ۱۰-۱۵ ثانیه میشد ! در کل شبکه ۳ خیلی خوبه فقط کیفیتش نسبت به شبکه های HD پایینه که بخاطر همین من خودم بازی های مهم رو از شبکه های HD می بینم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)