بازار بزرگ و تو راسته خیابان جوان سیستم چندتا هست
نانو m5 مدل بعداز نانو ۵ هست ولی چیز جالبی نیست
Sent from my iPhone using Tapatalk
بازار بزرگ و تو راسته خیابان جوان سیستم چندتا هست
نانو m5 مدل بعداز نانو ۵ هست ولی چیز جالبی نیست
چیز جالبی نیست یعنی نانو 5 بهتره یا کلا هیچ کدوم جالب نیستن ؟
نانو m5 چون بعضی از تنظیماتش بصورت اتوماتیک هست و بشما امکان انگولک نمیده برخی مواقع ضعیف تر جواب میده
تو این رنج قیمت و با این توانایی ها اول میکروتیک sxt بعد نانو 5.
نانو 5 خوبه ولی دیگه نسلش منقرض شده. واسش دونبال دست دو تمییز باش
آرش جان متاسفانه من نمیتونم این ددیش رو بزارم مثل نانو 5 روی یه میله سه متری و همینطوری هواش کنم.علتشم اینه که این نیاز به تنظیم دقیق بالا پایینی داره اما نانو فقط چپ و راست میشه روی لوله.
البته میتونم بزارم زاویش رو روی صفر و همینطور شانسی بفرستمش بالا و فقط چپ و راستش کنم.
مثلا همین الان یکم درجه به سمت آسمون داره و زاویش صفر نیست
نظر شما چیه ؟
اینجا غیر از ایمان عزیز کسی هست که خونشون ویلایی باشه و از نانو استیشن استفاده کنه ؟ اگه کسی هست اعلام کنه ببینیم وضعیت چه جوره .
فکر نکنم جهت بالا و پایین زیاد تاثیر داشته باشه مهم چپ و راستی هست فقط هم همین پارامتر تو مشخصات رادیو نوشته میشه. بهتره روی همون صفر باشه و بعد هم یبار بالا و پایین رو چک کنی
تو یوتیوب اموزش نصبش هست
اقا ارش از بین سری نانو استیشن که 4 پنج مدل هستن کدوماشون زاویه دید بیشتری دارن و کدوم گیرندگیش از همه بهتره یعنی از همه قویتره ؟
من فکر میکنم نانو استیشن ۵ زاویه زیادی رو پوشش میده. حدودا ۴۵ درجه.
آرش جان نظر شما چیه
یه سوال فنی :
بخوام بدون استفاده از POE و LAN از نانو استیشن استفاده کنم باید چیکار کرد ؟ که بتونم با وای فای لپ تاپ و گوشی وصل بشم. روتر باید بگیرم بعد رادیو رو هم بزارم رو حالت روتر ؟
فکر نکنم بشه بدون poe آخه یه برقی باید بیاد توی رادیو که بتونه کار کنه.اونم برقی که در حد برق poe قوی باشه.
شما مثل من یه روتر بگیرید و رادیو رو روی حالت روتر تنظیم کنید و اون سیمی که از poe میاد تو کامپیوتر وصلش کنید به روتر تا امواج اینترنت رو پخش کنه تو خونه و با گوشی یا لپ تاپ وصل بشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)