بچها بلاخره gow 1.2 هم درست شد![]()
بچها بلاخره gow 1.2 هم درست شد![]()
Ben_10_Protector_of_Earth سلام من در اجرای این بازی مشکل دارم.
فایل cso هست و با تبدیل کننده های پلی استیشن هم اجرا نمیشه.
کمکم کنید...
كلنگ جان نميدونم اينترنت من قات زده يا لينكها مشكل دارن؟؟؟
سلام دوستان من يه ps2 مدل 9000 گرفتم ميشه يه اطلاعاتي در موردش بهم بديد.dvd ps2 فيلم هاي كالكشن رو نشون چرا نميده؟.{ دي وي دي هايي كه 4 تا فيلم توشه}.ميگه tv no mtch
سلام دوستان من يه ps2 مدل 9000 گرفتم ميشه يه اطلاعاتي در موردش بهم بديد.dvd ps2 فيلم هاي كالكشن رو نشون چرا نميده؟.{ دي وي دي هايي كه 4 تا فيلم توشه}.
سلام دوستان عزیز. من یه مشکل خیلی عجیب با رزیدنت اویل 4 دارم که اگه کسی می تونه لطفا راهنمایی کنه.من هر جایی از بازی که سیو می زنم بدون هیچ مشکلی بازی سیو میشه.اما وقتی ps2 رو خاموش می کنم و می خوام بازی رو لود کنم سیوهایی که زدم currept میشه و میگه loading faildلطفا راهنمایی کنید.
سلام به همه دوستان.من بعد از كلي تحقيقات فهميدم بهترين برنامه epsxe17 هست.چون cvgst امكان سيو كردن بازي رو نداره.حداقل برا من نداره ولي الان من تمام مشكلات دوستان كه داشتند رو دونه دونه برطرف كردم ولي يه مشكل جالبي دارم.بعضي از بازي ها چند سي دي هستند و بعد از اينكه بازي جايي ميرسه كه ميگه سي دي 2 را وارد كنيد مثل پلي استيشن عمل نميكنه و وقتي سي دي رو عوض ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته و همون صفحه ميمونه.
من الان دارم بازي fear effect پلي 1 رو بازي ميكنم .ممنون ميشم راهنمايي كنيد
لطفا درباره نصب و اجرای ورزن جدیدpcsx2--9.6 توضیح بدین
÷یغام خطا please update directx
the gs plugin failed to open
Last edited by omidjahan88; 24-03-2009 at 03:13.
شما بايد directx جديد داشته باشي. nov 2008 به بعد. ميتوني از سايت microsoft بگيري (با حجم 75 مگ). يا ميتوني يه بازي جديد بخري كه dirctx nov 2008 رو داشته باشه
سلام عیدتون هم مبارک.دوست عزیز شما اول از هر 4 تا سی دی بازی ایمیج بگیر(برنامهvertual clone drive بهتره) وقتی سی دی دوم رو خواست دکمه escape رو بزن(گوشه ی بالای کیبورد سمت چپ )بعد برو روی گزینه file و change disc رو بزن بعد که زدی iso رو انتخاب کن بعد از فایلی که توش ایمیج سی دی دوم هست سی دی 2 رو انتخاب کن.سال خوبی داشته باشی.
Last edited by Leon-117; 25-03-2009 at 10:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)