اینا مهم نیست نیست یکی بگه من چیکار کنم !!!
من شهریور خیر سرم یه PX100 گرفتم گفتم میرم حال میکنم اما طولی نکشید که داغون شد .. گفتم که سیمش از جایی که میخواد به جک وصل بشه یعنی همون قسمت پلاستیکی سیمش لخت شده کاری هم باهاش نکردم که اینجوری بشه شاید چون توی جیبم بود هی تکون خورده و پیچ خورده و اینجوری شده ولی من از گل کمتر باهاش رفتار نکردم !!! ....
به خاطر لخت شدن احساس میکنم RIGHT RAE صداش ضعیف تر از سمت چپ شده !!!
.........................
حالا جدا از این ها من مدتی هست که اکثرا Hip Hop Instrumentals گوش میکنم به قول معروف همون بیت منتها کسی قبلا روش خونده الان از voice جداش کردند ! چون من این سبک رو گوش میدم حساسیت صدا و باس برام مهمه(بیس منظورم این دوبس دوبس ها نیست که ایرانیا حال میکنن
.gif)
) ولی با این مدلی که الان دارم Instrumental یه مقدار باس میگیره صدا هم معمولی هست نه زیاد حس میکنم دیافراگم بد جور صدا میده و راضی نیستم !!! ...
.........................
مورد بعدی سطح انتظارم رفته بالاتر البته خودم هست ممکنه خیلیا با همین px100 حال بکنن اما من انتظارم رفته بالاتر و به دنبال مدلای فول سایز میگردم البته حتما میخوام سیمش از خود هدفون جدا بشه !!! و اصلا دوست ندارم مشکل سیم مثل این داشته باشه برای همین میخوام جدا بشه ! دنبال مدل های کریتیو و سن هایزر هستم ... بنظرتون کدوم خوبه من البته از تو سن هایزر سری h رو مدنظر دارم و کریتیو سری aurvana رو !
بودجه هم تا 110-115 فوقش دیگه 120 تومن ! ممنون ...