تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 752 اولاول ... 387884858687888990919298138188588 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک ایپاد دارم حالا دنبال یک هدفون خوب براش میگردم.
    یک هدفون خوب in-ear یا مثل خود ایپاد (ولی بهتر)..
    مرسی..
    هدفونهای خود ipod که تعریف خاصی ندارن ... میتونی با 15 تومن یه EP630 بگیری ... با 20 تومن یه EP635 ... (هر دو از کریتیو) ... با 26-27 تومن EX35 از سونی .. میتونی هر سه رو در پاساژهای کامپیوتری از نمایندگی هاشون بخوای ... مثلاً پاساژ ایران یا بازار رضا یا پایتخت.
    دیگه مجبورم کردین آمار فروشگاه رو بدم،برین پاساژ بزرگمهر خودتون ببینین جنسش رو
    فروشگاه رسانه شماره 8
    حالا برین ببینین به من هم خبر بدین اصله یا نه،رو جاش زده بود تایوان
    کیفیت صداشم واقعا عالیه
    اگه دوست داشتی میتونی در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه مقایسه بین هدفون خودت و عکسهای مربوط به نسخه اصل و نسخه fake (تقلبی) انجام بدی .. ایشالا که اصل باشه .

2. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینا مهم نیست نیست یکی بگه من چیکار کنم !!!
    من شهریور خیر سرم یه PX100 گرفتم گفتم میرم حال میکنم اما طولی نکشید که داغون شد .. گفتم که سیمش از جایی که میخواد به جک وصل بشه یعنی همون قسمت پلاستیکی سیمش لخت شده کاری هم باهاش نکردم که اینجوری بشه شاید چون توی جیبم بود هی تکون خورده و پیچ خورده و اینجوری شده ولی من از گل کمتر باهاش رفتار نکردم !!! ....
    به خاطر لخت شدن احساس میکنم RIGHT RAE صداش ضعیف تر از سمت چپ شده !!!
    .........................
    حالا جدا از این ها من مدتی هست که اکثرا Hip Hop Instrumentals گوش میکنم به قول معروف همون بیت منتها کسی قبلا روش خونده الان از voice جداش کردند ! چون من این سبک رو گوش میدم حساسیت صدا و باس برام مهمه(بیس منظورم این دوبس دوبس ها نیست که ایرانیا حال میکنن ) ولی با این مدلی که الان دارم Instrumental یه مقدار باس میگیره صدا هم معمولی هست نه زیاد حس میکنم دیافراگم بد جور صدا میده و راضی نیستم !!! ...
    مورد بعدی سطح انتظارم رفته بالاتر البته خودم هست ممکنه خیلیا با همین px100 حال بکنن اما من انتظارم رفته بالاتر و به دنبال مدلای فول سایز میگردم البته حتما میخوام سیمش از خود هدفون جدا بشه !!! و اصلا دوست ندارم مشکل سیم مثل این داشته باشه برای همین میخوام جدا بشه ! دنبال مدل های کریتیو و سن هایزر هستم ... بنظرتون کدوم خوبه من البته از تو سن هایزر سری h رو مدنظر دارم و کریتیو سری aurvana رو !
    بودجه هم تا 110-115 فوقش دیگه 120 تومن ! ممنون ...
    در مورد مشکل هدفون فعلی ات: هر دوی اینا را شاید من ماهی یه بار از طریق دوستان مشاهده می کنم ... کم شدن صدای یکی از گوشی ها ، یا مشکل سیم ... یا باید بشینی و خودت بازش کنی و بهش ور بری و مهندسی اش کنی!، یا باید قید اش رو بزنی ... راه حل دیگه ای نداره ...

//

در مورد هدفون جدید: اون جنس صدایی که مدنظرته رو سن هایزر خوب تامین می کنه ... فکر می کنم با این بودجه بتونی H212 یا H215 رو بگیری... از اون نمایندگی اش موجودی بگیر. 212 تاکید بیشتری روی باس داره (باس عمیق تر و سنگین تر) و 215 کمی کمی متعادلتره و نسبت به 212 باس اش اندکی سبک تره ... ضمن اینکه راحت تر هم به نظر میاد (نظر شخصی من)

4. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

اینا مهم نیست نیست یکی بگه من چیکار کنم !!!
    من شهریور خیر سرم یه PX100 گرفتم گفتم میرم حال میکنم اما طولی نکشید که داغون شد .. گفتم که سیمش از جایی که میخواد به جک وصل بشه یعنی همون قسمت پلاستیکی سیمش لخت شده کاری هم باهاش نکردم که اینجوری بشه شاید چون توی جیبم بود هی تکون خورده و پیچ خورده و اینجوری شده ولی من از گل کمتر باهاش رفتار نکردم !!! ....
    به خاطر لخت شدن احساس میکنم RIGHT RAE صداش ضعیف تر از سمت چپ شده !!!
    حالا جدا از این ها من مدتی هست که اکثرا Hip Hop Instrumentals گوش میکنم به قول معروف همون بیت منتها کسی قبلا روش خونده الان از voice جداش کردند ! چون من این سبک رو گوش میدم حساسیت صدا و باس برام مهمه(بیس منظورم این دوبس دوبس ها نیست که ایرانیا حال میکنن ) ولی با این مدلی که الان دارم Instrumental یه مقدار باس میگیره صدا هم معمولی هست نه زیاد حس میکنم دیافراگم بد جور صدا میده و راضی نیستم !!! ...
    مورد بعدی سطح انتظارم رفته بالاتر البته خودم هست ممکنه خیلیا با همین px100 حال بکنن اما من انتظارم رفته بالاتر و به دنبال مدلای فول سایز میگردم البته حتما میخوام سیمش از خود هدفون جدا بشه !!! و اصلا دوست ندارم مشکل سیم مثل این داشته باشه برای همین میخوام جدا بشه ! دنبال مدل های کریتیو و سن هایزر هستم ... بنظرتون کدوم خوبه من البته از تو سن هایزر سری h رو مدنظر دارم و کریتیو سری aurvana رو !
    بودجه هم تا 110-115 فوقش دیگه 120 تومن ! ممنون ...
    سلام. ببین این بودجه ای که در نظر گرفتی یه HD515 رو جواب میده (البته مشروط به این که نمایندگی داشته باشه). هر چند با توجه به این که بیشتر هیپ هاپ گوش میکنی شاید همون HD212 و اینا بیشتر بهت بسازه. ولی خب صدای سری 500 یه چیز دیگه س.

6. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ممنون از دوستان درست هست من hip hop instrumentals mixtapes گوش میدم ولی دوست دارم با این بودجه 120 بهترین کیفیت صدارو داشته باشم ... این 515 دقیقا قیمتش چند هست ؟
    .......
    فعلا با همین هستم ولی خودم از قسمت جک جداش میکنم یه روکشی روش اضافه میکنم ردیفش میکنم برای بیرون بردن چون نسبت به فول سایز برای بیرون بردن بهتر هست ...
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه behjooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

میتونی با 15 تومن یه EP630 بگیری ... با 20 تومن یه EP635 ... (هر دو از کریتیو)
    سيمور جان به نظرت من كدومو بگيرم؟
    راستش اول بودجه ام رو رو 15 تومن بستم. اما فكر مي كنم يه 5 تومن ديگه بذارم روش شايد بهتر باشه.
    ميتوني يه مقايسه از هر دو مدل برام بزاري؟ يا بطور خلاصه مزايا و معايب هر كدومو توضيح بدي؟
    داشتم مي رفتم اولي رو بگيرم . فعلا" كمي دو دل شدم....

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

ممنون از دوستان درست هست من hip hop instrumentals mixtapes گوش میدم ولی دوست دارم با این بودجه 120 بهترین کیفیت صدارو داشته باشم ... این 515 دقیقا قیمتش چند هست ؟
    .......
    فعلا با همین هستم ولی خودم از قسمت جک جداش میکنم یه روکشی روش اضافه میکنم ردیفش میکنم برای بیرون بردن چون نسبت به فول سایز برای بیرون بردن بهتر هست ...
    ممنون
    قیمتش حدود همون 120 تومنه. به نظر من بهترین کیفیت صدا رو تو این محدوده همین مدل داره (خصوصا تو ایران).

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

خیلی ممنون رفیق من تو این هفته یه تحقیقی دربارش میکنم خبر رو بهتون میگم ... راستی سیمش که جدا نمیشه درسته ؟ ....
    من تنها مشکلی که دارم با هدفون هام همون لخت شدن سیم هست !

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

اگه دوست داشتی میتونی در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه مقایسه بین هدفون خودت و عکسهای مربوط به نسخه اصل و نسخه fake (تقلبی) انجام بدی .. ایشالا که اصل باشه .

ماله من FAKE
    اما انصافا صداش من رو راضی کرده !
    Last edited by pooria.rio; 17-01-2010 at 20:41.

12. این کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سيمور جان به نظرت من كدومو بگيرم؟
    راستش اول بودجه ام رو رو 15 تومن بستم. اما فكر مي كنم يه 5 تومن ديگه بذارم روش شايد بهتر باشه.
    ميتوني يه مقايسه از هر دو مدل برام بزاري؟ يا بطور خلاصه مزايا و معايب هر كدومو توضيح بدي؟
    داشتم مي رفتم اولي رو بگيرم . فعلا" كمي دو دل شدم....
    البته در نظر بگیر که داریم روی یه هزینه اندک و یه تفاوت قیمت جزئی صحبت می کنیم .. با اون حساب اصلاً لازم نیست تردید داشته باشی ... اگه با سکه هم شیر/خط کنی، آخرش ضرر نکردی!! ... اما بهرحال، EP635 (حداقل اونایی که من تست کرده م) قدری باس متعادل تری نسبت به 630 داره (=630 باس اش بیشتره) ... ضمن اینکه از نظر طراحی، 635 حالت بند گردن داره و سیمش هم کوتاهتره ظاهراً ... EX35 هم به نظر من بطورکلی یه level بالاتره ... (و طبیعتاً به اندازه همون تفاوت کیفیت هم گرونتر-- نه زیاد و نه کم) ... اما اگه اولین هدفون بالای 10 تومنیه که میخوای بخری و ضمناً حدس می زنی که هدفون رو زود خراب کنی، همون 630 رو بخر که انتخاب خیلی خوبیه.
    ماله من FAKE
    اما انصافا صداش من رو راضی کرده !
    باز خدا رحمتت کنه که اومدی و گفتی ... خیلی ها در اینجور مواقع میان و میگن "نه - اصل ِ اصل بود!" ... اما همونطور که گفتم و گفتی، مهم اینه که ازش راضی باشی ... بقیه چیزا در درجه دوم اهمیت هستند...
    خیلی ممنون رفیق من تو این هفته یه تحقیقی دربارش میکنم خبر رو بهتون میگم ... راستی سیمش که جدا نمیشه درسته ؟ ....
    من تنها مشکلی که دارم با هدفون هام همون لخت شدن سیم هست !
    نخیر - جدا نمیشه ظاهراً.

14. 5 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

11

البته در نظر بگیر که داریم روی یه هزینه اندک و یه تفاوت قیمت جزئی صحبت می کنیم .. با اون حساب اصلاً لازم نیست تردید داشته باشی ... اگه با سکه هم شیر/خط کنی، آخرش ضرر نکردی!! ... اما بهرحال، EP635 (حداقل اونایی که من تست کرده م) قدری باس متعادل تری نسبت به 630 داره (=630 باس اش بیشتره) ... ضمن اینکه از نظر طراحی، 635 حالت بند گردن داره و سیمش هم کوتاهتره ظاهراً ... EX35 هم به نظر من بطورکلی یه level بالاتره ... (و طبیعتاً به اندازه همون تفاوت کیفیت هم گرونتر-- نه زیاد و نه کم) ... اما اگه اولین هدفون بالای 10 تومنیه که میخوای بخری و ضمناً حدس می زنی که هدفون رو زود خراب کنی، همون 630 رو بخر که انتخاب خیلی خوبیه.
    باز هم محض اطلاع دوستان بگم :
    قیمت هر دو هدفونها هم EP635 و هم سونی EX35 یکی هست .در پاساژ رضا و نمایندگی های سونی در جمهوری .
    هر 2 قیمتشون 22 هزار تومنه .

یعنی به نظر شما EX35 بهتر از EP635 هست ؟؟؟؟؟
    از لحاظ شفافیت ٫ باس و بلندی صدا ؟؟؟؟؟
    من ترنس گوش میدم . تو ترنس هم میدونید دیگه تفکیک صدا خیلی مهمه و برای من باس هم همینطور . با این اوصاف کدوم بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

البته الان EP480 رو دارم ( 2 ساله ) و خیلی راضیم . از این بهتره این گزینه ها ؟؟؟؟؟
    Last edited by panther99; 17-01-2010 at 23:19.

16. این کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •