تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 249 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به نظر من نقاط ضعف تیم حریف اینها هستند که راحت میشه با کار روی این نقاط حریف را به آسانی شکست داد:
    1-رحمتی:
    یاد هادی طباطبایی افتادم که اون زمان می گفتند سانتر روی دروازه=گل ضعف بزرگ رحمتی که تیم ملی هم از اون ضربه خورد همین سانتر ها مخصوصاً سانتر توی محوطه 6 قدم هست که به احتمال 90% گل میشه

2-حیدری:

درسته سانترهای بسیار خوبی می کنه اما اگه دقت کرده باشید فقط با پای راستش سانتر می کنه و اگه توپ رو پای چپش باشه اینقدر این پا اون پا می کنه تا توپ بیاد رو پای راستش.به نظر من دفاع وقتی دید توپ رو پای چپ حیدری هست اصلاً باید بی خیال دفاع بشه و صبر کنه خودش بیاره رو پای راستش که در این صورت راحت میشه با آمادگی ذهنی بالا سانترش را بلوک کرد

3-تیموریان:

مستعد گرفتن کارت زرد که به نظرم صادقیان یا خلعت راحت می تونن از این بازیکن اخراجی بگیرند با کمی تنه به تنه حرکت کردن با تیموریان

4-مجیدی:

نقطه قوتش تو استارت زدن وقتی با دفاع حریف فاصله داره.به نظر من دفاع اصلاً نباید با مجیدی من تو من کنه و بیشتر باید حواسشون به حرکتهای مجیدی از گوشه ها باشن تا مرکز دفاع.اما قضیه روی کرنر ها یا خطاها فرق می کنه و در این زمان حتماً باید با مجیدی من تو من شدید کرد.این دو مورد رعایت بشه مجیدی خنثی است که اگه این موارد نبود الآن توی بهترین تیمهای اروپایی بازی می کرد

5-قاضی:
    فانتزی باز نیست و فقط به قدرت شوتهاش می نازه که این هم با کم کردن فاصله با قاضی امکان شوت زدن از قاضی گرفته میشه.رو ضربات هد هم با وجود سید جلال و بنگر نگرانی نداریم

6-منتظری:
    بد دریبل نمی خوره اما ضعفش رو پاسهای تو به عمق پشت سرش هست که این کار رو باید صادقیان انجام بده که استاد هست توش

و اینکه من به شخصه نقطه قوت وحشتناکی در تیم حریف نمی بینم که بخواد مایه دردسر بشه

خوشبختانه یکی از دلایلی که در برخی از دربی ها بازنده بودیم در تیم وجود نداره یعنی بازیکنان مغرور که شاخصش شیث رضایی بود
    اینا را گفتی ولی یادت رفت که تو بازی با استقلال خوزستان خودشو نشون داد، البته عمران زده هم واسه خودش نقطه ضعفیه، تو لیگ قهرمانان تو یه بازی تونست به تنهائی رو هر سه گل خورده استقلال مقصر باشه.
    کلن دفعاع تیم استقلال حال و روز خوشی نداره و بیگ زاده هم مصدومه و احتمالن نیکبخت یا عابدینی دفاع چپ باشن، یا شایدم قلعه نوعی از نوری تو این پست استفاده کنه که در هر صورت می تونه به نفع ما باشه.
    ولی به هر حال این دربیه و نمیشه از رو بقیه بازیا قضاوت کرد. استقلالیا تجربه بالائی دارن تو دربی و اکثرشون بالای 4 تا بازی دارن تو دربی .

نقطه ضعف پرسپولیس تو این بازی دقایق اولیه بازی هست، اگه به سلامتی از اون دقایق رد بشیم میتونیم در ادامه نزاریم بازی مساوی بشه.
    از رو این حساب میگم نقطه ضعفه که اکثر بازیکنامون تجربه دربی را یا ندارن یا خیلی پائینه. نوروزی با 9 بازی و نوری و غلام رضائی هم با 6 و 7 بازی با تجربه هامونن.
    Last edited by kasra_khan2003; 04-09-2013 at 22:20. دليل: حذف بخش توهین آمیز

2. 14 کاربر از Ice Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

تمرین سه شنبه 12 شهریور پرسپولیس
      محتوای مخفی: تصاویر 

Last edited by kasra_khan2003; 04-09-2013 at 22:21. دليل: قراردادن تصاویر در اسپویلر (بیش از ۵ تصویر)

4. 10 کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

آقا این عکس من رو یاده آموزشی سربازی انداخت .

الان خلعت دقیقا کجا داره راه میره ؟ ( فکر کنم چون سبکه دایی گفته تو بری ایرادی نداره )

6. 11 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

آقا من نمیخوام بیخودی این عکسو کش بدم ولی چهره ماهینی واقعا جالبه
    خطر از بیخ گوشش رد شده حالا بنده خدا نگران اعضای سایر بازیکناس
    حالا خلعتبری چه گیری داده که از لاین پایین تنه استفاده کنه عزیز من برو تو لاین بالا تنه خطرش کمتره
    ......................................

دوستان به خدا تیم خوبی داریم فقط یه هافبک وسط خوب میخوایم و حمایت تا آخر فصل

8. 12 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مجوز بازی خلعتبری صادر شد

آی‌تی‌سی محمدرضا خلعتبری یک روز پیش از دیدار حساس پرسپولیس برابر استقلال صادر شد.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، کارت بازی محمدرضا خلعتبری پس از پی‌گیری‌های مسوولان باشگاه پرسپولیس امروز صادر شد و می‌تواند در بازی فردای تیمش برابر استقلال، سرخپوشان را همراهی کند.
    پیش از این گفته می‌شد خلعتبری در صورت صدور آی‌تی‌سی هم به لحاظ قانونی نمی‌تواند برابر استقلال بازی کند.
    هم‌چنین باشگاه استقلال نسبت به نحوه‌ی ثبت قرارداد او با پرسپولیس اعتراض داشتند. با این حال مسوولان فدراسیون فوتبال درباره‌ی غیرقانونی بودن حضور خلعتبری در پرسپولیس اظهارنظری نکردند و این بازیکن در صورت صلاحدید دایی می‌تواند در داربی 77 به میدان برود.

......

مصدوم جدیدی واسه دربی در راه است ! انگاری حیدری فردا نیست !

10. 10 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض دایی: به بردن فکر می‌کنیم نه به رکورد قلعه‌نویی/ می‌خواهیم بهترین نمایش‌مان را اجرا کنیم/ کارت بازی خلعتبری هنوز صادر نشده

من به رده‌بندی جهانی و این مسائل فکر نکرده‌ام و به آنها گوش هم نمی‌کنم. کار خودم را می‌کنم و دوست دارم در حال و ‌آینده زندگی کنم
    سایت گل- بیست و هشت ساعت مانده به سوت آغاز دربی ۷۷ سرمربی پرسپولیس خیلی محکم و باروحیه در نشست خبری حاضر شد و پاسخ خبرنگاران را داد. علی دایی از عزم جدی تیمش برای پیروزی گفت و حتی خیال تساوی را هم به ذهن شگردانش راه نداد. احتمالا فردا شب بعد از بازی او یا مشغول جشن و خوشحالی است و یا همین‌قدر جدی و محکم از اشتباهات داوری صحبت می‌کند!پرسش و پاسخ‌های دایی با خبرنگاران را بخوانید:

بالاخره رسیدیم به دربی؛ فردا چه می‌کنید؟
    مطمئنا همه می‌دانید که این بازی چقدر حساس است. سعی می‌کنیم فردا بازی خوبی را به نمایش بگذاریم و تمام امیدمان این است که بازی خوبی را ارایه دهیم. ما می‌خواهیم فردا یکی از بهترین بازی‌هایمان را انجام دهیم و نمایشی خوب داشته باشیم. می‌خواهیم بهترین بازی‌مان را جلوی استقلال به نمایش بگذاریم. در این مدت تمرینات خوبی پشت سرگذاشته‌ایم و می‌خواهیم مزد این تلاش را بگیریم.

دوئل شما و قلعه‌نویی؛ برنده کیست؟

لزومی ندارد از قلعه‌نویی و همکارانش تعریف کنم اما نتایج خوب آنها در سال‌های اخیر گواه چیزهای زیادی است. کار سختی داریم و نباید اشتباه کنیم. با این حال همه تلاشمان را می‌کنیم تا پیروز میدان باشیم. در این بازی حق اشتباه نداریم و به مساوی فکر نمی‌کنیم چرا که سه امتیاز ما را به ادامه لیگ امیدوار می‌کند.

غایبان پرسپولیس؟

امید عالیشاه محروم و علی عسگر مصدوم هستند و به این دیدار نخواهند رسید.

بردن یا نباختن؟ به کدام فکر می‌کنید؟

من سعی می‌کنم تیمم را به گونه ای بچینم که به پیروزی فکر کند. البته باید قبول کنید تیمی که در داربی بازنده می‌شود تا مدت‌ها فشار بر رویش وجود دارد اما ما برای برد به میدان می‌رویم و به این امر خیلی امیدواریم.

جایگاه استقلال و پرسپولیس در رده‌بندی جهانی؛ نظرتان چیست؟

من به این مسائل فکر نکرده‌ام و به آنها گوش هم نمی‌کنم. کار خودم را می‌کنم و دوست دارم در حال و ‌آینده زندگی کنم. ما می‌خواهیم بازی‌هایمان را ببریم و این صحبت‌ها اهمیتی ندارد.

خلعتبری؛ بازی می‌کند؟

هنوز کارت بازی خلعتبری صادر نشده ولی امیدواریم صادر شود. از این‌که آی‌تی‌سی خلعتبری کی می‌رسد هیچ اطلاعی ندارم اما دوست دارم خلعتبری هرچه سریع‌تر به تیم برسد و در بازی‌های آینده به ما کمک کند. خلعتبری می‌تواند به اهداف آینده ما کمک کند و امیدوارم هرچه سریع تر مشکلش حل شود.

استقلالی‌ها باتجربه‌ترند؛ قبول دارید؟

برای کارشناسان احترام قائلم اما ما بازیکنان باتجربه هم زیاد داریم که در دقایق حساس می‌توانند به ما کمک کنند و کارشان را به خوبی انجام دهند. از روز اول جوانان به من کمک کردند و اگر الان نتایج خوبی گرفتیم همین جوانان آن را به دست آوردند. به هر حال بزرگان تیم هم به آنها کمک می‌کنند.

رکورد شکست‌ناپذیری قلعه‌نویی؛ و تاکتیک پرسپولیس؟

ما از تجربه‌ها درس می‌گیریم. ما در حال زندگی می‌کنیم و به گذشته توجه نداریم. اگر بدانم که استراتژی قلعه‌نویی برای بازی فردا چیست حتما راحت‌تر به میدان می‌روم اما ما فقط می‌خواهیم بازی خوب و منطقی ارایه دهیم و به زمان حال می‌اندیشیم.

پرسپولیس توان بردن دربی را دارد؟

قلعه‌نویی مربی بزرگی است. او سال‌هاست در کار مربیگری است و از دوستان من حساب می‌شود. ما به دنبال شکستن رکورد قلعه‌نویی نیستیم بلکه به دنبال ارایه یک بازی زیبا و پیروزی هستیم. من یک آرامش بزرگ را از وقتی به پرسپولیس آمدم از دست دادم. در راه آهن حواشی و جنجال وجود نداشت اما چون می‌خواستم به پرسپولیس کمک کنم به این‌جا آمدم. می‌خواهم هواداران خوشحال شوند و فردا سربلند بیرون آیند. شاید پیروزی ما در بازی بعد تا حدی در این دیدار موثر باشد اما مطمئن باشید بازیکنان ما با انگیزه‌های زیادی حاضر می‌شوند. ما همه چیز را فراموش می‌کنیم و در میدان حاضر می‌شویم. با این صحبت که چون آنها باخته‌اند، انگیزه ندارند موافق نیستم. انگیزه دو تیم برای این دیدار بالاست. باید دید که روز جمعه چه اتفاقی می‌افتد، هرچند که ما با تمام توانمان به میدان می‌رویم.

علیرضا فغانی؛ قضاوت او را چطور می‌بینید؟
    نظری ندارم و تنها برای او آرزوی موفقیت می‌کنم. وظیفه‌ی همه‌ی ما این است که به داور کمک کنیم تا او بتواند به خوبی کارش را انجام دهد. امیدوارم فردا داوری بدون اشتباهی از فغانی را ببینیم. امیدوارم داوران فردا بازی خوبی را قضاوت کنند.
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پایان با تمجید از هواداران پرسپولیس افزود:‌ هوادار کسی است که از دقیقه یک تا 90 تیم خودش را تشویق کند و فراموش نکنید حمایت هواداران از ما می‌تواند به ما کمک کند تا با انگیزه‌ی بیشتری کار کنیم. امیدوارم فردا شاهد یک بازی خوب باشیم و هواداران تنها تیم های خود را تشویق کنند.

12. 8 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

*بدون شک مهمترین بازی پرسپولیس در نیم فصل اول بازی فرداست که برد و باخت در این بازی تاثیر فراوانی رو روند هردوتیم خواهد گذاشت.
    *شرایط روحی و روانی پرسپولیس با برد بازی قبلی و اضافه شدن خلعتبری به هیچ وجه قابل قیاس با استقلال نیست.
    *با رسیدن ای سی تی خلعت برای بازی به احتمال زیاد دایی فردا یه تعویض طلایی و تاثیر گذار خواهد کرد.
    *درسته رحمتی رو سانتر از جناحین مشکل داره ولی بهترین تصمیم دایی برای بازی فردا استفاده از بازیکنان سرعتی و حمله از عمق دفاع استقلاله.
    *بغیر از شوت های از راه دور فکر نکنم دفاع و نیلسون اجازه بدن استقلالیها صاحب فرصت گلزنی بشن.فقط کافیه حقیقی و کفشگری با دقت و بدون استرس بازی کنن.
    *ترکیب احتمالی:نیلسون،حسینی،سیدج ال،بنگر،خانزاده-حقیقی،کفشگری-دهنوی،صادقیان،نوروزی-سید صالحی

14. 6 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

درسته رحمتی رو سانتر از جناحین مشکل داره ولی بهترین تصمیم دایی برای بازی فردا استفاده از بازیکنان سرعتی و حمله از عمق دفاع استقلاله.

بغیر از شوت های از راه دور فکر نکنم دفاع و نیلسون اجازه بدن استقلالیها صاحب فرصت گلزنی بشن.فقط کافیه حقیقی و کفشگری با دقت و بدون استرس بازی کنن.
    نقطه قوت پرسپولیس بازی رو زمین هست ( بازی با تراکتور و فولاد ) هر چند گل اول و دوم بازی فولاد رو شروع مجدد بود ( که این هم نقطه قوت پرسپولیس هست )

استقلال در وحله اول میاد واسه ضدحمله و درصورت عقب رفتن پرسپولیس سانتر از جناحین و البته شوت به سمت دروازه

البته بازی ِ دربی هست و جو کلی جهان! جوری هست که شاید حتما باید مساوی بشه تا همه چی ساکت و آروم تموم شه بره!

16. این کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نقطه قوت پرسپولیس بازی رو زمین هست ( بازی با تراکتور و فولاد ) هر چند گل اول و دوم بازی فولاد رو شروع مجدد بود ( که این هم نقطه قوت پرسپولیس هست )

استقلال در وحله اول میاد واسه ضدحمله و درصورت عقب رفتن پرسپولیس سانتر از جناحین و البته شوت به سمت دروازه

البته بازی ِ دربی هست و جو کلی جهان! جوری هست که شاید حتما باید مساوی بشه تا همه چی ساکت و آروم تموم شه بره!
    حیدری که انگاری نیست برای سانتر از راستشون

..................

یه برنامه ویژه توی یه دقیقه خاصی امروز قراره انجام بشه به مناسبت فردا ! ! ! ! ! !

18. این کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

فکر کنم جزء معدود دربیهایی باشه که بردش مثل همیشه خیلی خوشحالم میکنه اما باختش اصلا برام اهمیتی نداره
    چون بیصبرانه منتظرم استرس دربی از دوش تیم برداشته بشه عالیشاه برگرده و مثلث خلعتبری صادقیان و عالیشاه رو ببینم
    مثلثی که در صورت هماهنگی بعید میدونم تیمی در مقابلش دوام بیاره

امروز هر نتیجه ای به دست بیاد نمیتونه امید زیاد من به این تیم رو تحت تاثیر قرار بده جوونایی که امسال دایی به تیم اضافه کرده مطمئنا روز به روز بیشتر خودشون رو نشون میدن
    و این برای من خیلی مهمتر از نتیجه دربی هست

همه چیز دست خداست پس هر نتیجه ای داشته باشه نباید زیاد خوشحال یا ناراحت بشیم فقط باید از این تیم و جوونایی مثل صادقیان کفشگری عباسزاده عالیشاه غریبی شاکری و... حمایت کنیم چون قطعا بخش بزرگی از آینده فوتبال ایران مال همین جووناست

کلی حرف و نگرانی در مورد داور و اتفاقات احتمالی دارم اما فعلا هیچ کدوم مهم نیست

ایشالا بازی زیبایی بشه و در پایانش برنده هم پرسپولیس باشه

20. 3 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •