البته من هنوز پرس بنزما رو میدیم در بازی با اتلتیکو
اما زمانی که موراتا اومد تو 20 دقیقه ی پایانی بازی بود که به صورت طبیعی تیم دست به بازی انتحاری داشت میزد و طبیعی هم بود که موراتا بتونه خودی نشون بده هرچند که بازی موراتا به چشم اومد اما خب هیچ چیزی رو عاید تیم نکرد از لحاظ نتیجه !
من یه مورد دیگه هم بخوام اضافه کنم نبودن مارسلو یا به عبارت کلی تر عدم شرکت دفاع پشت رونالدو در حمله و عدم حمایت فنی کوئنترائو از رونالدو در حملات تیم از سمت چپ بود که عملا رونالدو رو تنها کرده بود در سمت چپ /
ایمان جان عمده ی منظور من از خصوصیات تدافعی ، پرسینگ و بازی درگیرانه بود که خب "به نظر من" مودریچ بهتر هست از آلونسو در این زمینه ها ، چون آلونسو اساسا بازیکنیه که تقریبا ایستا بازی میکنه .فقط دو جا توضیح لازم داره، بازی های مودریچ در فصول گذشته برای تاتنهام و تیم ملی کرواسی نشون میده که مودریچ اساسا بازیکن تهاجمی هست تا تدافعی ، حالا با شرایط رئال ترجیح داده میشه که در پست هافبک دفاعی (که باز هم من مودریچ هافبک وسطی که زیاد به عقب بر میگرده میبینم تا هافبک دفاعی) به بازی گرفته بشه ، پس در واقع خصوصیات دفاعی آلنسو خیلی بیشتر از مودریچ هست
یار گیری ها ، خطا های تاکتیکی ، بازی تخریبی ، قطع حملات حریف و جایگیری ها فاکتور هایی هستن که این دو رو در پست هافبک دفاعی با هم متمایز میکنه.