تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 302 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سروش بنزما افت نکرده، بلکه انگیزه نداره و تلاش نمیکنه!
    تیم در بازیسازی مشکل داره، درست..
    اما ببین وقتی موراتا اومد، چقدر تفاوت ایجاد کرد...
    حتی میومد عقب و توپ گیری میکرد اما کریم فقط راه میرفت اونم در جهت اشتباه!
    البته من هنوز پرس بنزما رو میدیم در بازی با اتلتیکو

اما زمانی که موراتا اومد تو 20 دقیقه ی پایانی بازی بود که به صورت طبیعی تیم دست به بازی انتحاری داشت میزد و طبیعی هم بود که موراتا بتونه خودی نشون بده هرچند که بازی موراتا به چشم اومد اما خب هیچ چیزی رو عاید تیم نکرد از لحاظ نتیجه !

من یه مورد دیگه هم بخوام اضافه کنم نبودن مارسلو یا به عبارت کلی تر عدم شرکت دفاع پشت رونالدو در حمله و عدم حمایت فنی کوئنترائو از رونالدو در حملات تیم از سمت چپ بود که عملا رونالدو رو تنها کرده بود در سمت چپ /

فقط دو جا توضیح لازم داره، بازی های مودریچ در فصول گذشته برای تاتنهام و تیم ملی کرواسی نشون میده که مودریچ اساسا بازیکن تهاجمی هست تا تدافعی ، حالا با شرایط رئال ترجیح داده میشه که در پست هافبک دفاعی (که باز هم من مودریچ هافبک وسطی که زیاد به عقب بر میگرده میبینم تا هافبک دفاعی) به بازی گرفته بشه ، پس در واقع خصوصیات دفاعی آلنسو خیلی بیشتر از مودریچ هست
    یار گیری ها ، خطا های تاکتیکی ، بازی تخریبی ، قطع حملات حریف و جایگیری ها فاکتور هایی هستن که این دو رو در پست هافبک دفاعی با هم متمایز میکنه.
    ایمان جان عمده ی منظور من از خصوصیات تدافعی ، پرسینگ و بازی درگیرانه بود که خب "به نظر من" مودریچ بهتر هست از آلونسو در این زمینه ها ، چون آلونسو اساسا بازیکنیه که تقریبا ایستا بازی میکنه .

2. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به نظرم منم بنزما انگیزه نداره یا یه مشکلی داره
    چون تو بازی با اتلتیک اصلا نمی دویید فقط منتظر می موند که توپ بهش برسه که یه چندتایی هم رسید ولی ....
    البته تغذیه نشدنشم یه دلیل دیگه برای بد بازی کردنش شد
    +
    عملا رونالدو رو تنها کرده بود در سمت چپ
    دقیقا
    نمیدونم از تاکتیکه یا سیستمی که آنجلوتی روش تاکید داره ولی عملا تو این ترکیب و سیستم رونالدو و بیشتر بازیکنا رو حذف میکنه
    و کارایی رونالدو رو خیلی کاهش میده
    تو بازی با اتلتیک رونالدو فقط و فقط یه شوت زد که نزدیک بود حتی گل بزنیم ، اگه بیشتر فرصت شوت داشت یا بهش پاس خوب میرسید میتونست گل بزنه
    و این نشون میده که تاکتیک داغونی که الان آنجلوتی روش تاکید داره باعث میشه هیچ بازیکنی در حد خودش نتونه بازی کنه و مفید باشه
    تعویض های آنجلوتی هم یه جوریه
    بعد ، بعد بازی میاد میگه تیم بد بازی میکنه خب خودش یه فکری باید به فکر دفاع بکنه
    +
    دفاع ها هم تو این چند بازی خیلی سوتی میدادن و ثبات ندارن
    تنها کسی که از اول خوب بوده لوپز هست و امیدوارم همینجوری ادامه بده
    و کاسیاسم به دوران اوجش برگرده
    +
    امیدوارم هر چه زودنر تیم به روند خوبش برسه و موفق باشه
    ولی بخوان این جوری ادامه بدن به جایی نخواهند رسید

4. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

و چه طعنه آمیزه که توی اخبار اومده کاسیاس و راموس جلسه گذاشتن برای تیم و از لزوم !!! اتحاد و همدلی و عدم بروز اختلافات !!! در تیم سخن گفتن !

اینجاست که آدم یاد اون دیالوگ معروف میفته که : "من فقط نگاه میکنم " !

6. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

تو بازی اتلتیکو یه صحنه شکار شده که په په و بنزما با هم بحث می کنن و بقیه بهشون میگن که بیخیال شید! په په با نشون دادن عرق روی پیشونیش بنزما رو به تنبلی متهم می کنه.
    وقتی باند های مختلف تو تیم به وجود میاد که حتی مربی کله پا می کنن٬ نباید توقع همدلی از تیم داشت.
    شاید خیلی زود باشه ولی اگه مربی نتونه جمع کنه قضایا رو امسال به هیچی نمی رسیم. البته من زیاد خوشبین نیستم کسی مثل کارلتو این قابلیت رو داشته باشه.

8. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

آیا میدانستید؟!

کریس تا حالا در کل دوران بازیگریش مجموعا 38 بار مصدوم شده که نکته خیلی جالبش اینه که از این 38 بار، کریس 34 بازی رو با وجود مصدومیت، و تا آخرین دقیقه بازی کرده بدون اینکه توجه کنه به مصدومیتش!!
    نمونه بارزش هم بازی که یک چشمش دچار خونریزی شد و با یک چشم بازی کرد و گل هم زد!! (جالب اینکه اونقدر مصدومیتش شدید بوده که وقتی خواستن تعویضش کنن، نمیتونسته بخوبی جلوی خودش رو ببینه!!)

10. 12 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آیا میدانستید؟!

کریس تا حالا در کل دوران بازیگریش مجموعا 38 بار مصدوم شده که نکته خیلی جالبش اینه که از این 38 بار، کریس 34 بازی رو با وجود مصدومیت، و تا آخرین دقیقه بازی کرده بدون اینکه توجه کنه به مصدومیتش!!
    نمونه بارزش هم بازی که یک چشمش دچار خونریزی شد و با یک چشم بازی کرد و گل هم زد!! (جالب اینکه اونقدر مصدومیتش شدید بوده که وقتی خواستن تعویضش کنن، نمیتونسته بخوبی جلوی خودش رو ببینه!!)
    آیا میدانستید به سبک رئالی و خیلی هم جالب...
    اون موقع که اوزیل بود بنزما و هیگواین وضعشون اون بود.حالا خدا به خیر بگذرونه...
    کارلو هر چه زودتر باید به ترکیب نهایی برسه.تا از کورس قهرمانی بیشتر از این عقب نیفتیم
    Last edited by Meisam.apk; 01-10-2013 at 21:41.

12. این کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دقیقه ی 14 بازی آرسنال ناپولی => آرسنال 2 - 0 - ناپولی => اوزیل یک گل و یک پاس گل !

14. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

باز داستان باند بازی و این خواب و خیالات شروع شد!

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

آقا سعید یه چند تا نکته رو توجه کن:
    رئال از چند تا بازیکن تشکیل شده که آدم هستن و مثل هر آدم دیگه ای خوبی و بدی شخصیتی دارن و تحت تاثیر پیرامونشون قرار میگیرن.
    چند نفر اینجا بعد از مشاهدۀ وضع تیم به این نتیجه رسیدن که تو تیم دو دستگی بود و البته شواهدی هم اون موقع موجود بود مو الان هم هست. حالا شما قبول نداشتی و نداری دلیل نمیشه بیای اسمایلی به کار ببری!!!
    یکم واقع بین باشین.تمام چیزایی که مورینیو روش مانور میداد درست بود حالا اینکه تند روی کرد به کنار. من این حرف رو از روی رعایت انصاف میگم وگرنه من طرفدار سینه چاک مورینیو نبودم و الان نمیبینید تو تاپیک چلسی فعالیت کنم.
    یه چیزی که واضحه این دو تا آدم + په په + مارسلو پارسال برای تیم مشکل ایجاد کردن. حالا یکی یه چیزایی رو به نامزد خبر نگارش گفت که نباید میگفت و بعد با بازیکن های تیم حریف مراورده داشت در حالیکه اونا فقط و فقط فکر ضربه زدن به رئال بودن (مصاحبه و اظهار نظر فنی و شخصیتی) و یکی با اعتراض های عملی و قد بازی و از اونور اشتباه های نابخشودنی فنی و اون دو تای آخر از روی منافع موقتی (نیمکت نشین شدن در برابر واران و کوئنترائو) برای تیم دردسر درست کردن.
    شما میتونید بگین این چهار تا بازیکن یا این عده یا این گروه، یکی میگه باند!!!

17. 5 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بیل و بازهم مصدومیت / رئال - کپنهاگن بدون گرانترین

سایت گل - گرث بيل كه تمرين با هم تيمي هاي خود را در روز سه شنبه از دست داده، در ديدار ليگ قهرمانان اروپا مقابل كپنهاگ، رئال مادريد را همراهي نخواهد كرد
    بيل در يك جلسه انفرادي تمرينات شركت داشته ، اما در تركيب ۲۱ نفره كارلو آنچلوتي براي بازي مقابل قهرمان دانمارك حضور ندارد. البته این موضوع حداقل برای بازی امشب نگرانی بزرگی نیست.
    براساس بيانيه اي كه در سایت رسمي رئال مادريد منتشر شده، بيل به علت مشكل عضلاني در پاي چپ خود با گروه تمرين نكرده است. تشخيص مشكل او به آزمايشهايي كه قرار است انجام شود بستگي دارد.
    اين بازيكن ۲۴ ساله هفته گذشته نيز به علت مشكل در پاي چپ خود ديدار ليگ مقابل ختافه و الچه را از دست داد. اما در ديدار روز شنبه مقابل اتلتيكو مادريد در نيمه دوم به زمين رفت كه با شكست يك بر صفر مقابل اين تيم پايان يافت.
    رئال با اين شكست در فاصله پنج امتيازي بارسلونا و اتلتيكو در جدول لاليگا ايستاده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

19. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •